بستار مجموعه ای صفات و یافتن کلید کاندید - نسخهی قابل چاپ |
بستار مجموعه ای صفات و یافتن کلید کاندید - m@hboobe - 27 مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۱۲ ب.ظ
[tex]R=\left \{ s,t,u,v,w \right \}[/tex] [tex]F=\left \{s \rightarrow t , v \rightarrow sw , t\rightarrow u \right \}[/tex] A) [tex]\left \{s,v \right \}^{+}[/tex] B) [tex]\left \{v \right \}^{+}[/tex] جواب بخش اول: {s,v,t,w,u} سوپر کلید جواب بخش دوم: {v,s,w,t,u} سوپر کلید و کلید کاندید سوالم اینکه کلید کاندید رو با توجه به این سوالات چطور تشخیص میدیم؟!! میدونم که اگر وابستگی تابعی کامل باشه [tex]A \rightarrow (b)[/tex] Aکلید کاندید هست من اینجور برداشت کردم که هر وقت از یک صفت بشه به سایر صفت ها رفت در صورتی که اون صفت تک باشه مثلا در این مثال V میگیم که کلید کاندید هست اگر هم صفت خاصه ای بود که پوشش نمیده باهمدیگه میشن کلید کاندید..هنوز سراغ تست ها نرفتم همین چند مثال همه مطالبو قاطی کردم |
RE: بستار مجموعه ای صفات و یافتن کلید کاندید - azad_ahmadi - 29 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۴۵ ق.ظ
(۲۷ مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۱۲ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط: [tex]R=\left \{ s,t,u,v,w \right \}[/tex]در جواب بخش اول {S , T} سوپرکلید هستند، نه {S,V,T,W,U} (البته {S,T,W,V,U} هم سوپرکلید است اما جواب سوال {S,T} است). در جواب بخش دوم هم {V} کلید کاندید یا سوپرکلید هست، نه {V,S,W,T,U} (۲۷ مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۱۲ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط: سوالم اینکه کلید کاندید رو با توجه به این سوالات چطور تشخیص میدیم؟!!کلید کاندید کلیدی است که دو خصوصیت را داشته باشد، ۱ - یکتایی مقدار داشته باشد(این ویژگی درمورد خصوصیت سوپرکلید هم صادق است) و ۲ - کمینگی اجزائی داشته باشد، در دوصورت بررسی می شود:۱ - اگر کلید کاندید تنها یک عنصر داشته باشد، ذاتا کمینگی اجزائی دارد. ۲ - اگر مثلا ترکیب AB کلید کاندید باشد، اگر هر کدام از عناصر A یا B را حذف کنیم، یکتایی مقدار نداشته باشد. در این سوال V کلید کاندید است، چون هردوی این خصوصیات را دارد. اما مثلا ترکیب VS کلید کاندید نیست، چرا که با حذف S از این مجموعه، V به تنهایی دارای یکتایی مقدار است و این در تضاد با ویژگی های کلید کاندید است. (۲۷ مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۱۲ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط: میدونم که اگر وابستگی تابعی کامل باشه [tex]A \rightarrow (b)[/tex]درسته اگر برای تمام صفت های B در مجموعه R داشته باشیم A--->B آنگاه A سوپرکلید است و اگر این وابستگی از نوع کامل باشد،A کلید کاندید مجموعه است. برداشت شما هم درست است، مثلا مجموعه R : {A,B,C,D,E,F باشه که عنصر A بتونه B,C,D,E رو پوشش بده(اما عنصر F رو پوشش نده) پس ترکیب AF میشه کلید کاندیدمون، و هردو شرط کلیدکاندید بودن رو دارا هستن، ۱-باهم وبصورت ترکیبی AF یکتایی مقدار دارند ۲- اگر هرکدام از A یا F رو جدا کنیم دیگر این یکتایی مقدار وجود ندارد. |
بستار مجموعه ای صفات و یافتن کلید کاندید - m@hboobe - 29 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۸ ب.ظ
(۲۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۴۵ ق.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط: در جواب بخش اول {S , T} سوپرکلید هستند، نه {S,V,T,W,U} (البته {S,T,W,V,U} هم سوپرکلید است اما جواب سوال {S,T} است). الان که دقت کردم دیدم مطلب کتاب رو اشتباه برداشت کردم! من جواب بستار رو فکر کردم که کلید هست در صورتی که اون صورت که در بخش الف و ب بود منظور کلیدها بودند!! (۲۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۴۵ ق.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط: کلید کاندید کلیدی است که دو خصوصیت را داشته باشد، ۱ - یکتایی مقدار داشته باشد(این ویژگی درمورد خصوصیت سوپرکلید هم صادق است) و ۲ - کمینگی اجزائی داشته باشد، در دوصورت بررسی می شود:۱ - اگر کلید کاندید تنها یک عنصر داشته باشد، ذاتا کمینگی اجزائی دارد. ۲ - اگر مثلا ترکیب AB کلید کاندید باشد، اگر هر کدام از عناصر A یا B را حذف کنیم، یکتایی مقدار نداشته باشد. در این سوال V کلید کاندید است، چون هردوی این خصوصیات را دارد. اما مثلا ترکیب VS کلید کاندید نیست، چرا که با حذف S از این مجموعه، V به تنهایی دارای یکتایی مقدار است و این در تضاد با ویژگی های کلید کاندید است.ممنونم از توضیحات کاملتون |