![]() |
سوال از CPU Usage - نسخهی قابل چاپ |
سوال از CPU Usage - sarehkar - 27 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۷ ق.ظ
یه سوال داشتم چرا وقتی در task manager برنامه ای از cpuاستفاده نمیکنه cpu usage من بالای ۸۰-۹۰ هست؟ جدیدا سرعت کامپیوتر من پایین اومده حتی با نصب ویندوز جدید هم خوب نشد فکر کنم به خاطر همین مورد باشه آمپر cpu همش چسبیده ![]() این مورد البته وقتی هست که تو اینترنتم مثلا با فتوشاپ کار میکنم ایرادی نداره و سرعت کامپیوتر خوبه اما امان از وقتی که تو اینترنتم پیشاپیش تشکر |
سوال از CPU Usage - explorer - 27 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۰۱ ب.ظ
آنتی ویروستون چیه؟ پروسسها رو چک کنید احیانا از کدوم نسخه IDM استفاده می کنید؟ |
سوال از CPU Usage - 8Operation - 27 مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۰۰ ب.ظ
process هاتونو براساس cpu usage مرتب کنید ببینید کدون پروسس این همه اشغال کرده!! |
RE: سوال از CPU Usage - sarehkar - 29 مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۰۰ ق.ظ
عزیزان مشکل منم همینه هیچ پروسسی cpu رو اشغال نکرده همشون روی هم ۱۰ - ۱۲ درصد میشه ! ولی پایین پنجره ۱۰۰ درصد زده ![]() مهندسای عزیز هیچ کدوم به این مشکل بر نخوردن ؟ آنتی ویروس هم NOD 32هست و البته همیشه آپدیت میشه IDM رو هنوز نصب نکردم میشه به خاطر کارت گرافیک باشه؟ وقتی سایت های شلوغ رو باز میکنم سرعت کامپیوتر تا حد ۳ از ۱۰ میاد پایین البته کارت گرافیک رو نصب کردم گفتم شاید بد نصب شده |
RE: سوال از CPU Usage - sarehkar - 30 مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۰۵ ق.ظ
سلام والا یه بنده خدایی گفته بود config کنم ولی الان پستشون نیست می خواستم تشکر کنم با configکردن مودمم مشکلم حل شد یه دنیا تشکر |
RE: سوال از CPU Usage - jimjamal - 30 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۴۶ ق.ظ
(۳۰ مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۰۵ ق.ظ)sarehkar نوشته شده توسط: سلام والا چه عرض کنم ! من پاک نکردم ! اینجا جن داره ! خوشحالم که حل شد |