تغییر رشته از نرم افزار به صنایع در کنکور ارشد - نسخهی قابل چاپ |
تغییر رشته از نرم افزار به صنایع در کنکور ارشد - sajad2020 - 25 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۱۱ ق.ظ
سلام دوستان خوب هستید من کارشناسی نرم افزار دارم میخوام در ارشد صنایع بخونم چکار کنم به نظر شما کار درستی هست؟یا میتونم موفق بشوم یا خیر؟لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون |
تغییر رشته از نرم افزار به صنایع در کنکور ارشد - amirhacker - 25 مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۲۶ ب.ظ
خواستن - توانستن است فقط باید همت کنید - کار نشد نداره به نظر من علاقه مهمترین فاکتور انتخاب تو هر زمینه ای - البته بسته به شرایط ممکنه تنها علاقه به کار نیاید البته یه کم سخته اما پذیرش رشته صنایع از نرم افزار بیشتره |
تغییر رشته از نرم افزار به صنایع در کنکور ارشد - sajad2020 - 25 مرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۳۲ ب.ظ
دوستان ایا سایتی میشناسید که در مورد رشته صنایع باشه؟ممنون |
RE: تغییر رشته از نرم افزار به صنایع در کنکور ارشد - saho - 25 مرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۵۷ ب.ظ
سلام ieclub.ir |
RE: تغییر رشته از نرم افزار به صنایع در کنکور ارشد - nassim92 - 25 مرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۱۸ ب.ظ
یکی از دوستای من این کارو کرد رتبش امسال ۴۰۰ شده واسه شبانه مالک اشتر رفته مصاحبه.درستش نسبت به نرم آسون تره |
RE: تغییر رشته از نرم افزار به صنایع در کنکور ارشد - saho - 25 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۵۶ ب.ظ
چه باحال یکی اومده به همه پستا یه منفی داده |