![]() |
فروش کتاب مهندسی نرم افزار مدرسان شریف سال ۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
فروش کتاب مهندسی نرم افزار مدرسان شریف سال ۹۲ - aryaee - 06 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۰۰ ب.ظ
سلام دوستان هر کس کتاب مهندسی نرم افزار مدرسان شریف سال ۹۲ خواست من می فروشنم نو نو ویرایش ۷ هم هست اگر هر کس خواست پیام بدهد یا در همین تاپیک اعلام کند با تشکر از شما قیمت آن هم ۱۴ هزار تومان هست |
فروش کتاب مهندسی نرم افزار مدرسان شریف سال ۹۲ - aryaee - 08 مرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۱۸ ب.ظ
......................... |
RE: فروش کتاب مهندسی نرم افزار مدرسان شریف سال ۹۲ - mohsen f - 08 مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۰۳ ب.ظ
(۰۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۰۰ ب.ظ)aryaee نوشته شده توسط: سلام دوستان هر کس کتاب مهندسی نرم افزار مدرسان شریف سال ۹۲ خواست من می فروشنم نو نو ویرایش ۷ هم هست . اگر هر کس خواست پیام بدهد یا در همین تاپیک اعلام کند با تشکر از شما کتابش خوب نبود که میخوای بفروشی؟ ![]() |
RE: فروش کتاب مهندسی نرم افزار مدرسان شریف سال ۹۲ - hamid88 - 08 مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۴۷ ب.ظ
(۰۸ مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۰۳ ب.ظ)mohsen f نوشته شده توسط:(06 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۰۰ ب.ظ)aryaee نوشته شده توسط: سلام دوستان هر کس کتاب مهندسی نرم افزار مدرسان شریف سال ۹۲ خواست من می فروشنم نو نو ویرایش ۷ هم هست . اگر هر کس خواست پیام بدهد یا در همین تاپیک اعلام کند با تشکر از شما دقیقاً همین سوال واسه من پیش اومده لطفاً بگین |
فروش کتاب مهندسی نرم افزار مدرسان شریف سال ۹۲ - aryaee - 17 مهر ۱۳۹۲ ۰۶:۴۵ ب.ظ
نه برای یکی از دوستان هست . |
فروش کتاب مهندسی نرم افزار مدرسان شریف سال ۹۲ - Menrva - 18 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۳ ق.ظ
خود سایت مدرسان با تخفیف و بدون هزینه پستی میفروشه... |
فروش کتاب مهندسی نرم افزار مدرسان شریف سال ۹۲ - molai - 15 تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۶ ب.ظ
سلام من از مشهدم میخوام |