|
|
نظریه زبان و ماشین برای کنکور آزاد - نسخهی قابل چاپ |
|
نظریه زبان و ماشین برای کنکور آزاد - aryaee - 04 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۷ ق.ظ
سلام دوستان . دوستان برای نظریه زبان برای کنکور آزاد چه کتاب کنکوری شما توصیه می کنید سطح سوالات آزاد چطوری هست شاید بعضی از دوستان هم باشن بخواهند آزاد شرکت کنند . یا بعضی از دوستان اصلا این درس را در دوره کارشناسی اصلا نداشته اند و اگر بخواهند بروند کلاس با کدام استاد برند . مثلا می گویند کارگهی برای کسانی که نظریه نداشتند خوب نیست یا شاپوری می گویند باز بهتر هست چون تستی کار می کند برای آزاد لطفا دوستان نظر خودتان را بگویید با سپاس |
|
نظریه زبان و ماشین برای کنکور آزاد - sahar121 - 04 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۹ ق.ظ
سلام.. پیشنهاد من اینه چه این درسو پاس نکردید و یا اینکه پاس کردید اما نه به معنای واقعییش، کتاب ابراهیم اکبری نشر علوم رایانه رو خریداری کنید... کتاب روونیه و برای شروع نظریه بهتون خیلیی کمک میکنه. قیمتشم حول و حوش ۷ تومنه من و بعضی از دیگر داوطلبا با این کتاب شروع کردیم..برای آزاد هم خیلی خوبه.. سوالات آزاد رو هم میشه باهاش جواب داد.. بعد که این کتابو خوندید میتونید برید سراغ کتابای کامل تر پیشنهاد میکنم تهیه کنید |
RE: نظریه زبان و ماشین برای کنکور آزاد - aryaee - 04 مرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۲۷ ب.ظ
(۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۹ ق.ظ)sahar121 نوشته شده توسط: سلام.. پیشنهاد من اینه چه این درسو پاس نکردید و یا اینکه پاس کردید اما نه به معنای واقعییش، کتاب ابراهیم اکبری نشر علوم رایانه رو خریداری کنید... کتاب روونیه و برای شروع نظریه بهتون خیلیی کمک میکنه. قیمتشم حول و حوش ۷ تومنهکتابش حل تست هم دارد یا فقط درس داده ؟ |
|
نظریه زبان و ماشین برای کنکور آزاد - sahar121 - 04 مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۳۱ ب.ظ
کتابش خیلی روون و ساده درسارو توضیح میده به همراه جواب و سوالاته.. یه فصلم داره مخصوص سوالات کنکور ارشده و جواب داده با توضیح... ضرر نداره خریدش.. کامل نیست اما روونه برای شروع |
|
نظریه زبان و ماشین برای کنکور آزاد - aryaee - 15 مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۲۰ ق.ظ
کتاب نظریه پارسه یا راهیان ارشد چطوری هست؟ برای آزاد مفید هست ؟ |