ورود به safe mode win 7 - نسخهی قابل چاپ |
ورود به safe mode win 7 - m@hboobe - 28 تیر ۱۳۹۲ ۰۵:۵۸ ب.ظ
سلام مهندسین محترم من ویندوز ۷ و ۸ هشت رو با هم نصب کردم حالا انتی ویروس نود ۳۲ نصب کردم سر ویندوز ۷ باید برم بخش safe mode هرچی میزنم شیف + اف ۸ نمیره توی نت سرچ کردم نوشته بود که برای وین ۸ باید شیف رو به همراه اف ۸ گرفت! مرسی از راهنمایی تون |
ورود به safe mode win 7 - explorer - 28 تیر ۱۳۹۲ ۰۶:۰۷ ب.ظ
شما واسه ویندوز ۷ باید F8 رو بزنی ولی واسه ۸ باید این کارو انجلم بدی: تو run کلمه msconfig رو تایپ کن حالا از اون بالا تب boot رو انتخاب کن و تیک گزینه safe boot رو بزار |
RE: ورود به safe mode win 7 - m@hboobe - 28 تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۱۶ ب.ظ
(۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۶:۰۷ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: شما واسه ویندوز ۷ باید F8 رو بزنی ممنونم از جوابتون فقط یه مورد اینکه وقتی ویندوز ۷ رو انتخاب کردم بجای اینتر باید F8 رو بزنم درسته؟؟ چون باید برم بخش رجیستری و واسه نود۳۲ تغییراتی اعمال کنم تا بشه اپدیت افلاین کرد! |
ورود به safe mode win 7 - explorer - 28 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۰۶ ب.ظ
آره درسته فقط نباید از اون تایم مورد نظر رد بشه |
ورود به safe mode win 7 - Amir V - 28 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۷ ب.ظ
سلام. علاوه بر راهی که آقای Explorer گفتن، میتونید این کارو از طریق CMD هم انجام بدید. برای بالا اومدن ویندوز در محیط Safe Mode: کد: bcdedit /set {current} safeboot minimal کد: Shutdown /r /t 0 کد: bcdedit /deletevalue {current} safeboot |
ورود به safe mode win 7 - m@hboobe - 29 تیر ۱۳۹۲ ۰۶:۱۶ ق.ظ
ممنونم از همه درست شد... به زودی یه تاپیک ایجاد میکنم در همین بخش و تجربه های خودمو با اولین رویارویی با نصب و ... ویندوز ۸ به همراه ویندوز ۷ میگم تا عبرتی بشم واسه سایرین |