۸۶۹ هوش و ۶۶۰ سخت افزار - نسخهی قابل چاپ |
۸۶۹ هوش و ۶۶۰ سخت افزار - vojoudi - 27 تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۰۸ ب.ظ
سلام دوستان اینم کارنامه من، به نظرتون کجاها شانسی دارم ؟ |
۸۶۹ هوش و ۶۶۰ سخت افزار - alagh - 28 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۵ ب.ظ
به نظرم رتبت باید بهتر میشد حدود ۵۰۰ اینا... اونجوری سنندجو میاوردی |
RE: 869 هوش و ۶۶۰ سخت افزار - vojoudi - 28 تیر ۱۳۹۲ ۰۵:۵۱ ب.ظ
حالا که اینجوری شده، حالا با این کارنامه چه میشه کرد ؟ یاد قیامت و کارنامه اعمال اوفتادم. |
۸۶۹ هوش و ۶۶۰ سخت افزار - alagh - 29 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۲۹ ق.ظ
امیدوارم موقع تحویلش به دست راستت بدن شبانه که قبولی همدان-سنندج و.. البته نمیدونم اینا امسال شبانه دارن یا نه |
RE: 869 هوش و ۶۶۰ سخت افزار - vojoudi - 29 تیر ۱۳۹۲ ۰۸:۴۲ ب.ظ
(۲۹ تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۲۹ ق.ظ)alagh نوشته شده توسط: امیدوارم موقع تحویلش به دست راستت بدن نه متاسفانه نه سنندج و نه همدان شبانه ندارن. دارن ولی امسال اعلام نیاز نکردن. |
RE: 869 هوش و ۶۶۰ سخت افزار - svk7 - 31 تیر ۱۳۹۲ ۰۵:۲۱ ب.ظ
قبولی های سالهای گذشته تو مانشت هست سال۹۱ ، با رتبه ی ۶۷۳ اردبیل_معماری قبول شده |
RE: 869 هوش و ۶۶۰ سخت افزار - vojoudi - 31 تیر ۱۳۹۲ ۰۷:۱۸ ب.ظ
(۳۱ تیر ۱۳۹۲ ۰۵:۲۱ ب.ظ)svk7 نوشته شده توسط: قبولی های سالهای گذشته تو مانشت هست اردبیل ! خیلی از من دوره ! اون سر دنیاست ! من جنوب کشورم. در کل ممنون. |
۸۶۹ هوش و ۶۶۰ سخت افزار - svk7 - 31 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۲۷ ب.ظ
(۳۱ تیر ۱۳۹۲ ۰۷:۱۸ ب.ظ)vojoudi نوشته شده توسط: اردبیل ! خیلی از من دوره ! اون سر دنیاست ! من جنوب کشورم. در کل ممنونامیدوارم جایی که دوس داری قبول شی |
۸۶۹ هوش و ۶۶۰ سخت افزار - Aref Safari - 15 مرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۰۵ ق.ظ
البته فکر کنم امسال خیلی ها توی انتخاب رشته معماری رو انتخاب کردن ، اگه شد هوش رو هم چندتا همون سمتی که دوست داری بزن ! کاره دیگه ! یهو دیدی همه رفتن معماری تونستی هوش یه جا بی دردسر قبول شی ! انشالله که همونی بشه که به صلاحته. چرا رتبت اینجوری شد؟ مشترک ۴۴ زدی! خیلی بالاست که ! اما رتبت....؟ ایکاش معماری رو یکم میزدی رتبه ات زیر ۴۰۰ میشد فکر کنم. مثلا ۱۵ تا ۲۰ % معماری میزدی. در کل تبریک دوستم |
۸۶۹ هوش و ۶۶۰ سخت افزار - maysamac - 28 مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۳۷ ق.ظ
این نتایج رو هم که اعلام نمی کنن راحت بشیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم .... زمان دقیقش رو خبر دارین؟! |
RE: 869 هوش و ۶۶۰ سخت افزار - jimjamal - 29 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۵۱ ب.ظ
(۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۳۷ ق.ظ)maysamac نوشته شده توسط: این نتایج رو هم که اعلام نمی کنن راحت بشیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم .... انشاءالله هفته بعد میاد. منتظریم |