![]() |
تبدیل BCD به Binary و برعکس - نسخهی قابل چاپ |
تبدیل BCD به Binary و برعکس - mehdi1902 - 26 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۰۸ ب.ظ
(با توجه به پوران، صفحه ۳۵) برای تبدیل BCD به Binary، اینجوری گفته : "فرض کنید A شامل یک عدد دهدهی است و میخواهیم آن را به دودویی B تبدیل کنیم. برای این منظور تا زمانی که A!=0 باشد، A:B را به سمت راست شیفت میدهیم و اگر هر یک از ارقام A بیشتر یا مساوی ۸ باشد، ۳ واحد از آن رقم کم میکنیم" برای تبدیل دودویی به دهدهی هم گفته به چپ شیفت میدیم و اگه A بیشتر یا مساوی ۵ بود، ۳ واحد به آن اضافه میکنیم. من این دو قسمتی که زیرش خط کشیدم رو نمیفهمم چرا باید این کارو کرد ![]() کلا الگوریتمشو درک نکردم. اگه کسی یه توضیحی بده خیلی ممنون میشم ![]() |
تبدیل BCD به Binary و برعکس - zibaziba - 30 تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۱۹ ب.ظ
منم با این دو قسمت مشکل داشتم بهتر نیست جای این کار هر رقم BCD رو به چهار رقم باینری تبدیل کنیم ![]() |
تبدیل BCD به Binary و برعکس - mehdi1902 - 31 تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۸ ق.ظ
(۳۰ تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۱۹ ب.ظ)zibaziba نوشته شده توسط: منم با این دو قسمت مشکل داشتمنمیشه که ![]() اون طوری اگه n رقم داشته باشیم، رقم اول خیلی شیک خودش باینریه. اما رقم دوم یه عدد باینریه که ضربدر ۱۰ باید بشه. رقم سوم ضربدر ۱۰۰ و ... و رقم nام ضربدر ۱۰ به توان (n-1) باید بشه. حالا اینکه باید باینری ۱۰، ۱۰۰ و .... رو حساب کنیم هیچی؛ جواب این ضربها باید با هم جمع شه ![]() البته شاید راه بهتری هم باشه که الان نمیدونم ![]() |
تبدیل BCD به Binary و برعکس - zibaziba - 31 تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۰۷ ب.ظ
آخه منطقش رو نمیفهمم.نمیشه فقط حفظ کرد این چیز ها رو باید فهمید.خداروشکر تو کنکور بهش نیاز پیدا نکردم ![]() |
تبدیل BCD به Binary و برعکس - mehdi1902 - 31 تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۱۲ ب.ظ
همین آخه. تا آدم نفهمه برا چی اینطوریه حل نمیشه ![]() مثل اون جمع BCD که میگه باید با ۶ جمع شه، اون منطق داره. ولی این نه !! یا ما نمیهمیم ![]() |
RE: تبدیل BCD به Binary و برعکس - d_felfelak - 25 آبان ۱۳۹۵ ۱۲:۴۸ ب.ظ
(۲۶ تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۰۸ ب.ظ)mehdi1902 نوشته شده توسط: (با توجه به پوران، صفحه ۳۵) من دقیقا همین سوال رو دارم تو کتاب پوران توضیحی نیست. تو کتاب معماری مانو هم نتونستم جوابی پیدا کنم ![]() ![]() تاپیک زیرخاکی هست چون دقیقا همین سوال رو دارم و جوابی بهش داده نشده. این تاپیک رو که با جستجو پیدا کردم رو از خاک بیرون کشیدم ![]() ![]() |