شانس قبولی دانشگاه تهران با رتبه ۸۵ معماری - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
شانس قبولی دانشگاه تهران با رتبه ۸۵ معماری - farid.gh - 24 تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۱۹ ب.ظ
سلام . من امروز با این سایت خوب آشنا شدم. انتخاب رشته کردمو اما کمی نگرانم که کجا قبول میشم با این رتبه. خوشحال میشم نظراتتونو بشنوم |
شانس قبولی دانشگاه تهران با رتبه ۸۵ معماری - Nima Masghadi - 24 تیر ۱۳۹۲ ۰۵:۱۷ ب.ظ
سلام دوست عزیز من دوستی داشتم که میگفت فامیلشون با رتبه ۹۰ دانشگاه تهران معماری روزانه قبول شده. انشالله هرجا که دوست داری و به صلاحت هست قبول شی . من احتمال شریف رو هم میدم. البته اگه سهمیه شاگرد اولی داشته باشی که احتمال شریف و تهران خیلی بالا میره. امیرکبیر که صد درصده به نظرم. |
RE: شانس قبولی دانشگاه تهران با رتبه ۸۵ معماری - Hermione - 24 تیر ۱۳۹۲ ۰۵:۳۳ ب.ظ
تو کارنامه های مانشت داریم یکی با رتبه ۱۰۱ با معدل ۱۴/۵۸ روزانه دانشگاه تهرانو اورده یکی دیگه با رتبه ۱۰۳ با معدل ۱۵/۱۱ شبانه دانشگاه تهرانو اورده پس نگران نباش و توکل کن به خدا انشالله که قبولی |
شانس قبولی دانشگاه تهران با رتبه ۸۵ معماری - jimjamal - 24 تیر ۱۳۹۲ ۰۷:۳۰ ب.ظ
منم رتبه شبیه شما شدم. فکر میکنم همکلاسی شیم دانشگاه تهران درصدات چطور بود؟ (y) |
شانس قبولی دانشگاه تهران با رتبه ۸۵ معماری - farid.gh - 24 تیر ۱۳۹۲ ۰۷:۴۰ ب.ظ
زبان = ۳۶/۵۶ ریاضیات = ۲۵ دروس مشترک = ۴۵/۴۵ معماری = سفید هوش = سفید نرم افزار = ۲۶ معدل = ۱۶:۸۳ رتبه معماری = ۸۵ رتبه هوش = ۱۸۰ رتبه نرم افزار =۱۸۸ الگوریتم = ۳۴۷ (۲۴ تیر ۱۳۹۲ ۰۷:۳۰ ب.ظ)jimjamal نوشته شده توسط: منم رتبه شبیه شما شدم. فکر میکنم همکلاسی شیم دانشگاه تهران امیدوارم . ولی مث اینکه امسال همه میخوان برن معماری ! |
شانس قبولی دانشگاه تهران با رتبه ۸۵ معماری - Nima Masghadi - 24 تیر ۱۳۹۲ ۰۹:۲۶ ب.ظ
اگه یه نگاه به کارنامت بندازی میفهمی چرا همه میخوان برن معماری. شما نرم جواب دادی ۲۶ درصد اما رتبه ت شده ۱۸۸ ولی معماری سفید گذاشتی شدی ۸۵ . این برای همه صادقه تقریبا . چون خیلی ها حتی خود کسانی که سخت افزار خوندن معماری خوب جواب ندادن. حالا شما با ۱۸۸ نرم کجا قبول میشی ؟ اما با ۸۵ معماری دانشگاه تهران میاری. واسه اینه همه میخوان برن معماری. واسشون رشته مهم نیست دانشگاه مهمه. |
شانس قبولی دانشگاه تهران با رتبه ۸۵ معماری - Aref Safari - 24 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۰۷ ب.ظ
سلام و خوش آمد برای ورود به جمع صمیمی مانشت. تبریک میگم رتبه ی عالی شما رو. انشالله که شریف هم بتونی قبول بشی. تهران و امیر کبیر احتمالش تقریباً ۱۰۰ % . ............................................................. انسان از ۳ راه میگذرد... راه اول اندیشیدن است که والاترین راه است. راه دوم تقلید کردن است که آسان ترین راه است. راه سوم تجربه کردن است که تلخ ترین راه است. |
شانس قبولی دانشگاه تهران با رتبه ۸۵ معماری - gunnersregister - 25 تیر ۱۳۹۲ ۰۸:۰۹ ق.ظ
با احتمال خیلی زیاد دانشگاه شریف (روزانه) قبولی.اما واسه ترتیب انتخاب رشته ات و تاثیرش در قبولی چیزی نمیدونم(منظورم اینه که اول باید معماری ها رو میزدی یا نه). |
RE: شانس قبولی دانشگاه تهران با رتبه ۸۵ معماری - Mehrdad7soft - 25 تیر ۱۳۹۲ ۰۴:۳۰ ب.ظ
(۲۵ تیر ۱۳۹۲ ۰۸:۰۹ ق.ظ)gunnersregister نوشته شده توسط: با احتمال خیلی زیاد دانشگاه شریف (روزانه) قبولی.اما واسه ترتیب انتخاب رشته ات و تاثیرش در قبولی چیزی نمیدونم(منظورم اینه که اول باید معماری ها رو میزدی یا نه). فکر کنم تهران قبول شی |
شانس قبولی دانشگاه تهران با رتبه ۸۵ معماری - sata - 25 تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۳۲ ب.ظ
۹۶ فکر کنم پارسال اخرین قبولی تهران بود و امسال نیز چون هم پوشانی زیاد است خصوصا در معماری کامپیوتر خیالتان راحت باشه قبولید |
RE: شانس قبولی دانشگاه تهران با رتبه ۸۵ معماری - farid.gh - 26 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۴۲ ق.ظ
(۲۵ تیر ۱۳۹۲ ۰۴:۳۰ ب.ظ)Mehrdad7soft نوشته شده توسط:راستش بیشتر دوس دارم تهران قبول شم تا شریف . انتخاب رشتم که تموم شد فهمیدم معماری تهران قویتره و شریف فقط پوست آدمو میکنن !(25 تیر ۱۳۹۲ ۰۸:۰۹ ق.ظ)gunnersregister نوشته شده توسط: با احتمال خیلی زیاد دانشگاه شریف (روزانه) قبولی.اما واسه ترتیب انتخاب رشته ات و تاثیرش در قبولی چیزی نمیدونم(منظورم اینه که اول باید معماری ها رو میزدی یا نه). (۲۵ تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۳۲ ب.ظ)sata نوشته شده توسط: ۹۶ فکر کنم پارسال اخرین قبولی تهران بود و امسال نیز چون هم پوشانی زیاد است خصوصا در معماری کامپیوتر خیالتان راحت باشه قبولید هم پوشانیا دستم به دامنتون |
RE: شانس قبولی دانشگاه تهران با رتبه ۸۵ معماری - انرژی مثبت - ۲۷ تیر ۱۳۹۲ ۰۷:۳۹ ب.ظ
(۲۶ تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۴۲ ق.ظ)farid.gh نوشته شده توسط: .....شریف فقط پوست آدمو میکنن !فکر نکنم تهران کمتر از شریف پوست کسی رو بکنن |
RE: شانس قبولی دانشگاه تهران با رتبه ۸۵ معماری - farid.gh - 27 تیر ۱۳۹۲ ۰۸:۵۰ ب.ظ
(۲۷ تیر ۱۳۹۲ ۰۷:۳۹ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط:ممنونم از قوت قلبی که دادید :/(26 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۴۲ ق.ظ)farid.gh نوشته شده توسط: .....شریف فقط پوست آدمو میکنن !فکر نکنم تهران کمتر از شریف پوست کسی رو بکنن به نظرتون تهران قبولم یا شریف؟ یا هیچکدوم ؟ |
شانس قبولی دانشگاه تهران با رتبه ۸۵ معماری - Aref Safari - 03 مرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۴۹ ب.ظ
تهراااااااااااااااان ۱۰۰% شریف ۵۰-۵۰ !!! انشالله که بری شریف خیالت راحت شه... برات دعا میکنم |
RE: شانس قبولی دانشگاه تهران با رتبه ۸۵ معماری - jimjamal - 17 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۱ ب.ظ
فکر کنم دانشگاه تهران قبولی و هم کلاسی شیم |