تالار گفتمان مانشت
۱۰۰۰ مسئله دکتر صفایی یا لینز - نسخه‌ی قابل چاپ

۱۰۰۰ مسئله دکتر صفایی یا لینز - alias - 21 تیر ۱۳۹۲ ۰۱:۱۵ ب.ظ

با سلام
یه سوال توی ذهنم نقش بسته با اجازه می پرسم

به نظرتون برای تمرین درس نظریه آزمون ارشد
۱- ۱۰۰۰ مسئله دکتر صفایی
۲- حل المسائل پیتر لینز (نوشته علی ریاحی)

کدومشون برای تمرین بهتره ؟

ممنون میشم این ارسالم رو قفل نکنید دیگه Blush

۱۰۰۰ مسئله دکتر صفایی یا لینز - fatemeh85 - 22 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۳۲ ب.ظ

۱۰۰۰ مسئله دکتر صفایی از مثالهای خیلی ابتدایی شروع کرده برای یادگیری از پایه خوبه تمرینای لینزم خب مسائل پیچیده تری داره بنظرم هردوشو بخون اگرم نظریت خوبه همون تمرینای لینز

۱۰۰۰ مسئله دکتر صفایی یا لینز - nasrolah - 22 تیر ۱۳۹۲ ۰۹:۵۳ ب.ظ

کتاب لینز رو که همه دارند صفایی رو که بنده ۴ ماهه خریدم
۱۰۰۰ مساله برای تست اصلا مناسب نیست این کتاب که بنده فکرم درباره این کتاب اینجوری شد که بهتره از اول بگم بنده تاب ۶۰۰ مسله داده و الگوریتم رو داشتم و خونده بودم که خیلی تویه حل تست کمکم کرد و فکر میکردم که ۱۰۰۰ هزار مساله نظریه هم میتونه به همین صورت کمکم کنه ولی اما بعده خریدن این کتاب وو مطالعه ش به این نتیجه رسیدم که این کتاب برای کنکور مناسب نیست در بخش چکیده و حرف مولف آورده اند که این متاب جهت آمادگی برای کمکی برای امتحان دانشگاهی هست و حرفی از تست زده نشده به هر حال بنده خوندم استنباطم از خوندن این کتاب اینجوری هست برای اونی که کلا تازه میخواد شروع کنه اصلا خوب نیست برای اونی که نظریه نسبتا خوبه هم فایده نداره ولی برای کسی که نظریه ش متوسط هست برای آمادگی برای کار با تست مناسب هست

در کل حرفم اینکه یدونه مثال تمرین لینز رو خودت قبل از نگاه به جواب حل کنی و متوجه بشی به اندازه ی ۲۰ سوال ۱۰۰۰ مساله با ارزش تره

۱۰۰۰ مسئله دکتر صفایی یا لینز - alias - 28 تیر ۱۳۹۲ ۰۵:۱۶ ب.ظ

(۲۲ تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۰ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط:  خود اقای صفایی هم فکر کنم بنظرشون رسید که بهتره کتاب بهتری تالیف بشه و بهمین جهت کتاب نگرشی نو را در سال ۸۹ تالیف کردند. بنظرم کتاب نگرشی نو برای تست خیلی خوبه ولی برای یاد گیری موضوع برای کسانیکه میخواهند یاد بگیرند لینز همچنان بی رقیبه.
fardad جان و دوستان مانشتی؛

کتاب نگرشی نو به نظریه دکتر صفایی رو گرفتم و دارم میخونم، سوالم اینه
میدونم که کتاب لینز کامله، ولی میخام خلاصه و مفید نظریه رو بخونم که بیشتر وقت پیدا کنم و تست بزنم
سرفصل های کتاب نگرشی نو کافیه؟، آیا فصول کتاب نگرشی نو تمامی مطالب لینز رو که احتیاجه برای کنکور
بخونم رو گفته ؟ یا نواقص داره؟

۱۰۰۰ مسئله دکتر صفایی یا لینز - nasrolah - 01 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۴۴ ب.ظ

برای دوستان بهتره بگم به جایه اینکه چندین کتاب بخرید تمیرنات لینز رو چنیدین بار بخوانید