تدریس آز شبکه های محلی(کاردانی) - نسخهی قابل چاپ |
تدریس آز شبکه های محلی(کاردانی) - zahra13.66 - 16 تیر ۱۳۹۲ ۰۹:۰۰ ق.ظ
سلام دوستان . یکی از دوستانم ازتون راهنمایی می خواست و من سوالشو اینجا مطرح می کنم امیدوارم متخصصین محترم پاسخ بدهند: اگر شخصی در یک دانشگاه غیرانتفاعی قصد تدریس داشته باشه و تازه کار هم باشه. برای درس آزمایشگاه شبکه های محلی کامپیوتر(مقطع کاردانی) چه چیزهایی باید عملی بدونه؟؟؟ کلا چه چیزهایی باید تدریس بشه. و اینکه در این زمینه فیلم های اموزشی. جزوه خوب می شناسید؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. |
تدریس آز شبکه های محلی(کاردانی) - x86 - 16 تیر ۱۳۹۲ ۰۹:۲۴ ق.ظ
فکر کنم اگه Network Plus رو بگن کافی باشه ، یه مقدار باید در مورد تجهیزات شبکه توضیح بدن یه مقدار در مورد قرار داد هایی که وجود داره (به صورت تئوری مثلا ترتیب رنگ سوکت ها یا نحوه ی سوکت زدن اینا) بعد از اون هم برن تو بحث Local Network و اشتراک فایل و اینترنت و ... بعد هم یه مقداری از Command های ویندوز رو توضیح بدن از جمله ping و traceroute و ... یه مقداری هم در مورد Active Directory بگن فکر کنم کافی باشه : البته چون من خودم این ترم آز شبکه دارم اینارو گفتم . |
تدریس آز شبکه های محلی(کاردانی) - eel_snack - 16 تیر ۱۳۹۲ ۰۹:۵۹ ق.ظ
سلام. در مقطع کاردانی سطح درس دادن و خصوصا تو زمینه شبکه معمولا پایینه ! همونطور که دوست خوبمون اشاره کردن در همون مباحث Network + خلاصه میشه. اما اگه بخوان یه مقدار بالاتر درس بدن میتونن سرور ۲۰۰۳ هم شروع کنن که فکر میکنم بهتره! چون مباحث Network + بیشتر جنبه تئوری داره. برای سرور ۲۰۰۳ هم کتاب و جزوه آموزشی هست فراوان. البته تو بعضی از دانشگاه ها ممکنه ۲۰۰۸ هم بگن اما خب تو مقطع کارشناسی. اگر یه جستجو بکنید حتما کتاب ها و جزوه های فارسی مناسبی پیدا میکنید. موفق باشید. |
تدریس آز شبکه های محلی(کاردانی) - swensen - 16 تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۱۸ ق.ظ
مگه اونجا مدیر گرون نداره برادر که دوستت می خواد بره درس بده ؟؟؟؟؟ خوب از مدیر گروه ش سیلابس درس ها و سرفصل ها رو بگیره و بره درس بده . |
RE: تدریس آز شبکه های محلی(کاردانی) - zeini - 16 تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۲۴ ق.ظ
به نظر من همون network +کفایت می کنه. چون هم تدوین گر دوره هستم و هم ارزیاب. و تو این مقطع در این حد کافیه. البته خط دادن به بچه ها که چه مباحث تکمیلی تری رو بعدها دنبال کنند بحث رو کاملتر می کنه. |
تدریس آز شبکه های محلی(کاردانی) - zahra13.66 - 16 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۳۰ ق.ظ
ممنون به خاطر راهنمایی های خوبتون. پس بهش بگم در مورد network plus که اکثریت گفتن و همین طور تجهیزات شبکه.؟؟؟ چیزی جا نیافتاد؟؟؟ |
RE: تدریس آز شبکه های محلی(کاردانی) - Amir V - 16 تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۶ ب.ظ
سلام. بهترین کار اینه که سرفصل دروس رو از دانشگاه بگیرید و تدریس بر طبق اونا انجام بشه. Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4 Beta |
تدریس آز شبکه های محلی(کاردانی) - yasemi - 16 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۰۱ ب.ظ
به نظرم باید یه برنامه دانشگاهی رو بگید چون در سطح network plus چیز بدرد بخوری یاد نمیگیرن چون کسی که بخواد شبکه رو تخصصی یاد بگیره باید بره دنبالش |