![]() |
محاسبه مرتبه زمانی - نسخهی قابل چاپ |
محاسبه مرتبه زمانی - mahniya - 10 تیر ۱۳۹۲ ۰۹:۴۴ ق.ظ
سلام دوستان امیدوارم حال همگی خوب باشه. من مثال دوم صفحه ۵ کتاب ساختمان داده پورانو متوجه نمی شم که چرا n رو زوج فرض کرده و i=n/2 رو چه طور به دست آروده می شه بهم توضیح بدین ![]() |
RE: محاسبه مرتبه زمانی - mahniya - 10 تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۵۳ ق.ظ
[attachment=11894]عکس سوال : |
RE: محاسبه مرتبه زمانی - saho - 10 تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۵۷ ق.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۵۳ ق.ظ)mahniya نوشته شده توسط: عکس سوال : واسه راحتیه کار باشه فکر کنم. |
RE: محاسبه مرتبه زمانی - mahniya - 10 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۰۶ ق.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۵۷ ق.ظ)saho نوشته شده توسط:(10 تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۵۳ ق.ظ)mahniya نوشته شده توسط: عکس سوال : واسه راحتی کار نبود خیلی سعی کردم تایپ کنم اما فرمتش به هم می ریخت ![]() |
RE: محاسبه مرتبه زمانی - Aliteh - 10 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ ق.ظ
دوستان اگه اشتباه میگم ، حرفم رو تصحیح کنید ببینید تو حلقه ی اولی ، i داره یه دونه یه دونه اضافه میشه و میره به سمت n از طرفی در هر بار اجرای حلقه ی i ، n یک واحد کم میشه ، این دو در [tex]\frac{n}{2}[/tex] به هم میرسن ! بذارید یکم راحتر بگم فرض کنید یه بردار داریم از i تا n از یک طرف i داره یک واحد یک واحد زیاد میشه و از اونطرف n داره یک واحد یک واحد کم میشه ، چه موقعی i دقیقا با n برابر میشه ؟ وقتی که i نصف بردار رو از چپ طی کرده و n هم نصف بردار رو از راست طی کرده ![]() یعنی وقتی دوتا به وسط میرسن با هم برابر میشن دقیقا در نقطه ی [tex]i= \frac{n}{2}[/tex] ، پس برای دور بعدی حلقه i یک واحد دیگه اضافه میشه که دیگه با n برابر نیست و از حلقه میاد بیرون |
محاسبه مرتبه زمانی - matu - 22 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۴۷ ب.ظ
n رو فرد یا زوج فرض کنید در جواب نهایی هیچ تفاوتی نداره در هر حال در کران بالای n/2 به هم میرسن و از for اولی خارج میشه |