تعداد کل واحد های کارشناسی علوم کامپیوتر - نسخهی قابل چاپ |
تعداد کل واحد های کارشناسی علوم کامپیوتر - Aliteh - 10 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۱۲ ق.ظ
سلام دوستان ، من یکم سر تعداد کل واحد های کارشناسی علوم کامپیوتر گیجم ! دانشگاهی که توش درس می خونم یه دانشگاه درب و داغونی هست که جواب گو نیستند ! (در واقع اصلا نمیشه به این خراب شده دانشگاه گفت ! ) میگن ۱۳۵ واحد باید بگذرونم ، بعد توی سیستم سایت دانشگاه زده ۱۴۲ واحد ، این ترم رو که پاس کنم ۱۰۷ واحد پاس کردم ، توی سایت هم جمع واحد های باقی مانده به غیر از این ۱۰۷ واحد رو زده ۳۵ واحد ! از یکی از بچه های دانشگاه باهنر کرمان پرسیدم میگه ۱۳۳ واحد ! من آخرش نفهمیدم کلا چند واحد هست ؟ ممنون میشم یکی راهنماییم کنه ، یه سوال دیگه هم داشتم ، اصلا امکان داره تعداد واحد ها از یه دانشگاه به دانشگاه دیگه فرق کنه ؟ |
تعداد کل واحد های کارشناسی علوم کامپیوتر - Jooybari - 10 تیر ۱۳۹۲ ۰۱:۴۸ ق.ظ
سلام. تعداد واحد های دانشگاه های مختلف یه اختلاف جزئی میتونه داشته باشه؛ ولی در یه محدوده خاصه. رشته های دانشکده علوم به نظرم همین حدود ۱۳۰ تا ۱۳۵ واحدن. |
RE: تعداد کل واحد های کارشناسی علوم کامپیوتر - lafille - 13 مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۳۹ ب.ظ
سلام من رشته علوم کامپیوتر بودم.کلا ۱۳۱ واحد داشتم.البته اگه ترم اول تنظیم خانواده ۱ واحدی رو نگذرونده بودم مجبور بودم دانش جمعیت ۲ واحدی رو بگذرونم و تعداد کل واحدهام می شد ۱۳۲/ |