فروش فوری کتاب های برتر کنکور مهندسی کامپیوتر با قیمت بسیار مناسب-الویت با تهرانیها - نسخهی قابل چاپ |
فروش فوری کتاب های برتر کنکور مهندسی کامپیوتر با قیمت بسیار مناسب-الویت با تهرانیها - hesam.ghasemi - 08 تیر ۱۳۹۲ ۰۱:۳۴ ب.ظ
سلام دوستان. من یه سری کتاب کنکوری دارم که لیستش رو این پایین میذارم. همه کتابا هم خیلی سالم هستن و هم تمیز... چون از اول قصد فروش داشتم :دی (همه قیمت ها با احتساب تخفیف نوشته شدن غیر از سیستم عامل که تخفیف نداره) کتاب های پوران پژوهش: ساختمان گسسته هادی یوسفی - چاپ سیزدهم تابستان ۱۳۹۱ - قیمت فقط ۶۵۰۰ محاسبات هادی یوسفی - چاپ چهارم زمستان ۹۰ - قیمت فقط ۳۰۰۰ تومان معماری کامپیوتر هادی یوسفی - ۵۰۰۰ تومان- چاپ دوازدهم-پاییز ۹۰ کتاب های گسترش علوم پایه: ساختمان داده ها مقسمی - چاپ سیزدهم مهر ۹۱ - قیمت فقط ۱۰۰۰۰تومان VLSI مقسمی برومند نیا - چاپ اول ۱۳۸۹- قیمت فقط ۵۵۰۰ کتاب های راهیان ارشد: مدارهای منطقی منصوری - قیمت ۷۰۰۰ تومان-چاپ سوم ۱۳۸۸ VLSI بهرام نجفی-چاپ اول زمستان ۱۳۸۷ - واقعا به بچه های معماری این کتاب رو توصیه می کنم. الان هم فک کنم پیدا نشه. من که پارسال خیلی دنبالش گشتم تا پیداش کنم - قیمت فقط ۳۰۰۰ تومان کتاب های پارسه: شبکه های کامپیوتری حقیقت جلد مشکی - ۱۱۰۰۰ تومان-چاپ هفتم ۱۳۹۱ سیستم عامل حقیقت - چاپ سوم - ۱۴۰۰۰ تومان مدارهای منطقی اسماعیل نامور - چاپ نهم بهار ۹۱ - قیمت فقط ۳۰۰۰ تومان (آتیش زدم به مالم :دی) نظریه زبان ها و ماشین ها علی نوراله - چاپ دوم ۹۰ - ۵۰۰۰ تومان ریاضی مهندسی معتقدی - چاپ هفتم ۹۱ - قیمت ۱۵۵۰۰ آمار و احتمالات محسن طورانی - چاپ پنحم ۹۱ - قیمت ۱۵۵۰۰ مدارهای الکتریکی مهندسی کامپیوتر و IT عبدالعالی-واثقی - چاپ هشتم بهار ۹۱ - قیمت ۱۴۰۰۰ محاسبات تالیف گروه مهندسی کامپیوتر پارسه به همراه خلاصه هام - چاپ نهم بهار ۹۱ -قیمت فقط ۴۰۰۰ تومان ساختمان داده ها محسن طورانی - چاپ هشتم ۹۱ - قیمت ۱۵۰۰۰ تومان انتقال داده حقیقت جلد خاکستری(مخصوص گرایش معماری)- چاپ نهم بهار ۹۱ - توضیح: یه کتاب خلاصه و مناسب برای جمع بندی - قیمت فقط ۴۰۰۰ تومان دو تا کتاب دانشگاهی هم دارم که خیلی مفت میخوام بفروشم :دی یکیش ریاضی مهندسی تالیف اساتید امیرکبیر، بنی فاطمی و ادیبی ۵۰۰۰ تومان و همینطور ساختمان داده ها به زبان ++C هورویتز-ساهنی-مهتا ترجمه علیخانزاده ۵۰۰۰ تومان |
فروش فوری کتاب های برتر کنکور مهندسی کامپیوتر با قیمت بسیار مناسب - Donna - 08 تیر ۱۳۹۲ ۰۶:۴۹ ب.ظ
سلام. من ساختمان داده مهندسی طورانی رو خریدارم. |
فروش فوری کتاب های برتر کنکور مهندسی کامپیوتر با قیمت بسیار مناسب-الویت با تهرانیها - m_a - 11 تیر ۱۳۹۲ ۰۶:۲۱ ب.ظ
سلام اگر که این کتابا رو نفروختین من این کتاب ها رو خریدارم شبکه های کامپیوتری حقیقت سیستم عامل حقیقت نظریه زبان ها و ماشین ها علی نوراله ریاضی مهندسی معتقدی آمار و احتمالات محسن طورانی ساختمان داده ها محسن طورانی فقط یه سوال کتاب هاتون مال چه سالی هستن؟ |
خریدارم - ehsan2010 - 13 تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۸ ق.ظ
سلام دوست عزیز اگه این دو کتاب رو دارید من خریدارم ۱- ساختمان داده پارسه طورانی ۲- شبکه پارسه،حقیقت پ خ هم دادم منتظر جواب هستم موفق باشید |
فروش فوری کتاب های برتر کنکور مهندسی کامپیوتر با قیمت بسیار مناسب-الویت با تهرانیها - kimidoonekekie - 16 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۳۶ ب.ظ
خریدار گریمالدی جلد ۲و۳ ترجمه رضوانی پارسه شبکه |
فروش فوری کتاب های برتر کنکور مهندسی کامپیوتر با قیمت بسیار مناسب-الویت با تهرانیها - nsorena - 21 تیر ۱۳۹۲ ۰۷:۲۵ ب.ظ
اگه کتاب ساختمان داده پارسه طورانی رو دارید من خریدارم |
فروش فوری کتاب های برتر کنکور مهندسی کامپیوتر با قیمت بسیار مناسب-الویت با تهرانیها - unicornux - 21 تیر ۱۳۹۲ ۰۷:۴۱ ب.ظ
لطفا کتابایی که فروختین رو جلوش بزنید " (فروخته شد) ". ممنون. |
فروش فوری کتاب های برتر کنکور مهندسی کامپیوتر با قیمت بسیار مناسب-الویت با تهرانیها - artan - 22 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۲۸ ق.ظ
سلام من کتاب شبکه رو می خوام. حالا چطوری میشه خرید؟ |
RE: خریدارم - ehsan2010 - 22 تیر ۱۳۹۲ ۰۱:۵۱ ق.ظ
(۱۳ تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۸ ق.ظ)ehsan2010 نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز جناب hesam.ghasemi عزیز همچنان منتظر پاسخ شما هستم...... |