انتخاب نوع پایگاه داده برای یک برنامه ی آفلاین - نسخهی قابل چاپ |
انتخاب نوع پایگاه داده برای یک برنامه ی آفلاین - x86 - 01 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۴۸ ق.ظ
با سلام خدمت دوستان عزیز، من قراره برای یه شرکت یه برنامه بنویسم که فعلا قراره به صورت آفلاین کار کنه (البته در آینده قراره آنلاین بشه و مشتری ها بتونن سفارش هاشونو آنلاین بدن) و برنامه هم از این قراره که قراره یه اطلاعاتی رو بدیم و بعد یه گزارش هایی رو بگیریم . میخواستم در مورد انتخاب پایگاه داده ازتون سوال کنم الان سه تا گزینه پیش رو دارم : ۱- SQL Server ۲- SQL Server Compact Edition یا همون SSCE ۳- Access من به یه پایگاه داده ای نیاز دارم که برای استفاده از اون به هیچ پیش نیازی نیاز نداشته باشیم . مثلا برای استفاده از SQL Server حتما باید قبلش SQL Server رو نصب کنیم بعد از برنامه استفاده کنیم ، SSCE هم همینطور ولی خیلی بهتر از SQL Server هست چون نصبش سریعه ، Access رو دقیقا باهاش کار نکردم، آیا برای استفاده از Access حتما باید MS Access روی سیستم نصب باشه ؟ خلاصه اگه میشه راهنمایی کنید که بهترین پایگاه داده ای که فعلا بشه باهاش آفلاین کار کرد و بعد ها برای آنلاین کردنش به مشکل بر نخوریم و همچنین برای استفاده از اون به هیچ پیش نیازی نیاز نداشته باشیم رو انتخاب کنم . و اینکه آیا میشه کاری کرد که از SQL Server استفاده کرد بدون اینکه نصبش کنیم ؟ ینی کتابخانه های مورد نیازش رو تو فایل Setup قرار بدیم ؟ ممنونم ، فکر کنم تعداد سوال هام زیاد شد ولی اگه میشه راهنماییم کنید. |
انتخاب نوع پایگاه داده برای یک برنامه ی آفلاین - esi - 03 تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۵۲ ق.ظ
access رو بی خیال شید، حتی در حالت تک کاربری mono user هم مشکل داره و کانکشنش قطع و وصل میشه، تویه برنامه اجباری پدر مارو در آورد. SQL واقعا خوب کار می کنه و برای کارهای کوچیک و مسلما برای تک کاربری و پایگاه متمرکز خوبه و برای کارهای بزرگ مسلما DB2 و Oracle حرف اول هستن. در کل حتما برین سراغ SQL و ورژنش زیاد تفاوت نمی کنه و Compact یکسری ویژگی های مدیریت تراکنش، مانیتورینگ و ... رو کم ساپورت می کنه اما برای کیس کوچیک شما مناسبه اما، در کل SQL به نظرم بهتره. |
انتخاب نوع پایگاه داده برای یک برنامه ی آفلاین - x86 - 05 تیر ۱۳۹۲ ۰۶:۳۵ ب.ظ
با همان SSCE شروع کردیم ، امیدوارم که به مشکل بر نخوریم... ممنونم از راهنمایی... البته خیلی ها SQLite رو هم پیشنهاد کردند اینم خیلی خوب بود و تفاوت چندانی با SSCE نداره (البته در ظاهر) در باطن خدا می داند که چه خبر است ... هم SQLite و هم SSCE هر دو با یه DLL کار رو را میندازن و نیازی به نصب چیزی هم ندارن ولی اگه نصب بشن سیستم بهتر کار میکنه... موفق و پیروز باشید |