جواب اعتراض به درصد ها اومد... - نسخهی قابل چاپ |
جواب اعتراض به درصد ها اومد... - mortez28 - 26 خرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۵۶ ق.ظ
سلام بچه ها، دیروز تو سایت سازمان سنجش بودم که دیدم به اعتراضم در مورد درصد ها پاسخ داده شد و متاسفانه گفتن که کارنامه شما درست تصحیح شده است! در حالی که من مطمئنم ده درصد از مشترک بهم کم دادن از همه کسانی که اعتراض کردن خواهش میکنم که برن و چک کنن و اگه کسی دید که پیغامی غیر از این جمله بهش دادن بقیه رو مطلع کنه تا ماهم مطمئن بشیم که حداقل برگمون رو دوباره تصحیح کردن با تشکر |
جواب اعتراض به درصد ها اومد... - shima_24 - 26 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۵۱ ق.ظ
به منم همینو گفتن .فکر نمیکنم اصلا بررسی کردن |
RE: جواب اعتراض به درصد ها اومد... - mortez28 - 26 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۲۳ ق.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۵۱ ق.ظ)shima_24 نوشته شده توسط: به منم همینو گفتن .فکر نمیکنم اصلا بررسی کردنمتاسفانه اصلا بعید نیست ازشون،امیدوارم که واقعا بررسی کرده باشن چون اگر غیر از این باشه نه من و نه هیچ کس دیگه نمیبخشه اونارو... |
جواب اعتراض به درصد ها اومد... - Fardad-A - 26 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۰۵ ق.ظ
تصور کنید بررسی کنند و ببینن شما ده درصد مشترک نه مثلا" سه درصد بیشتر آوردین.میدونید رتبه چند نفر جابجا میشه. اصلا" باید کل رتبه بندی تغییر کنه. |
RE: جواب اعتراض به درصد ها اومد... - mortez28 - 26 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ ق.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۰۵ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: تصور کنید بررسی کنند و ببینن شما ده درصد مشترک نه مثلا" سه درصد بیشتر آوردین.میدونید رتبه چند نفر جابجا میشه. اصلا" باید کل رتبه بندی تغییر کنه.اصل ماجرا درست نیست، این که حق یه سری آدم خورده بشه درست نیست، نه این که بگیم "میدونید رتبه چند نفر جابجا میشه" ما نباید تاوان اشتباهات و ندونم کاری های بقیه رو پس بدیم،فرض بر این که "کل رتبه بندی تغییر کنه ولی هر کس به حق واقعیش برسه." اگه واقعا این اتفاق بیفته ما باید ناراحت باشیم؟؟؟ درسته این اتفاق هیچوقت نمیفته ولی این ماییم که حداقل پیش خودمون باید همیشه طرف حق رو بگیریم. |
RE: جواب اعتراض به درصد ها اومد... - mortez28 - 26 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۳۳ ق.ظ
آقا فرداد خیلی از بچه ها با توجه به کلید نهایی که سازمان سنجش داده درصداشونو حساب کردن و بعد اعتراض کردن،ازجمله خود من با توجه به کلید نهایی درصدهای ما رو کم زدن،بحث ما تو اعتراض هم تغییر کلید نبود. حتی خودم حضوری هم رفتم سازمان سنجش و اعتراضمو اونجا هم ثبت کردم ولی ته دلم میدونستم که عوض نمیشه با اینحال دوست نداشتم ساکت بشینم تاحقمو بخورن،با اینکه در هر صورت مثل آب خوردن میتونن بخورن... |
RE: جواب اعتراض به درصد ها اومد... - mortez28 - 26 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۵۴ ق.ظ
من هیچوقت نگفتم که دستی حساب میکنن،مطمئنا یه جای کارشون مشکل داره که این همه از بچه ها در مورد درصداشون اعتراض داشتن. "خلاصه هیچ چیز بعید نیست ." این دقیقا تنها جمله ای هست که میشه به کار برد. |