آیا امسال دوباره بخونم؟؟؟؟؟؟؟ - نسخهی قابل چاپ |
آیا امسال دوباره بخونم؟؟؟؟؟؟؟ - mitra.gh - 23 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۳۲ ق.ظ
سلام به همه مانشتی ها من شدیدا به مشورت نیاز دارم لطفا دوستان کمک کنند من رتبه ۷۴۰ ای تی شدم و فقط مجازی شیراز رو انتخاب رشته کردم (به دلیل بچه نمیتونم شهر دیگه ای برم) و کنکور آزاد هم خوب دادم و احتمالا علوم تحقیقات فارس قبول میشم. ولی نمی دونم برم یا یک سال بخونم برا روزانه شبکه صنعتی شیراز کسی میدونه چه رتبه ای برا صنعتی شیراز می خواد؟ به نظرتون یک سال از عمرمو بزارم با تجربه پارسال میشه ؟ چون باید اگه بخوام بخونم از الان شروع کنم و مهر دانشگاه ثبت نام نکنم کمکککککککککککککککککک |
RE: آیا امسال دوباره بخونم؟؟؟؟؟؟؟ - sadeghpc - 23 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ ق.ظ
به نظر من اگر سال اولت بوده بشین سال دیگه بخون به احتمال زیاد رتبه خیلی بهتر می شه خیلی ها هستند چند سال می خونن تا یک دانشگاه خوب قبول بشوند ارشد تا اونجایی که من میدونم هنوز زیاد کار براش نیست و بیشتر روی لیسانس استخدام و بیشتر افراد یا استاد میشن یا فوق میخوان تا رتبه توی شرکت زیاد بشه یا ... پس اگه بتونی توی یک دانشگاه خوب درس بخونی خیلی بهتر است داشتیم کسانی که رتبه امساله از سال قبلشون بد تر شده اما فکر کنم به خاطر استرس زیاد که اگه قبول نشم کی چی میگه و چیکار کنم و... وگرنه اکثریت رتبه ها سیر نزولی داشته اینکه میگی می خوام برای صنعتی شیراز بخونم درست نیست حتما در راه ارشد مشکلاتی برایت پیشمی آید که برنامه ات را به تاخیر می اندازد پس برنامه ات را با در نظر گرفتن اینکه می خواهم شریف قبول شوم جلو ببر حالا شد صنعتی شریف نشد صنعتی شیراز |
آیا امسال دوباره بخونم؟؟؟؟؟؟؟ - mitra.gh - 23 خرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۰۸ ب.ظ
خیلی ممنون از راهنماییتون ولی من یه کوچولو دارم که اولویت زندگیم هست . صنعتی شیراز از صنعتی شریف برام با ارزشتره |
آیا امسال دوباره بخونم؟؟؟؟؟؟؟ - amin750 - 23 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۲۱ ب.ظ
آره بشین بخون از همین الان شروع کن تو درسایی هم که مشکل داری از مرجع بخون +تمرین تست ارشد فقط تمرین و مروره همین |
آیا امسال دوباره بخونم؟؟؟؟؟؟؟ - ksvdk - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۵۵ ب.ظ
سلام دوستان رتبه امسال من شد۷۰۰۰ آیتی خیلی هم خوندم ولی نشد. به نظرتون چه جوری بخونم که امسال نرم افزار بخونم و رتبه خوب بیارم ؟ خدا خیر بچه های بده که پارسال خوب شدن امسال میان کمکمون. |