موسسات برگزارکننده امتحانات بین المللی مایکروسافت و سیسکو - نسخهی قابل چاپ |
موسسات برگزارکننده امتحانات بین المللی مایکروسافت و سیسکو - poyan - 18 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۰۵ ق.ظ
سلام بچه ها کسی هست موسسسه معتبر برگزار کننده امتحانات سیسکو مایکروسافت بشناسه؟ممنون میشم راهنماییم کنید.اصلا همچین آموزشگاهی وجود داره. |
موسسات برگزارکننده امتحانات بین المللی مایکروسافت و سیسکو - sybarite - 18 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۵۵ ق.ظ
دوست عزیز در مورد سیسکو که صد در صد خیالت راحت باشه بعلت تحریم تو ایران ، حتی کسی جرات برگزاری اگزم بخودش نداده . چون زیاده از حد تابلویه که کلاهبرداریه . در مورد مایکروسافت حرف و حدیث خیلی زیاده ، بعضیام یه کارایی کردن مثل برگزاری اگزم با vpn و دوربین و از حرفایی که یه متخصص واقعی شبکه قطعا بهشون شک میکنه . یه جورایی پول میدن به این تست سنترا اونام حالا یا نماینده می فرستن یا همینجوری ازینا قبول میکنن . خلاصه مایکروسافت هم فکر کنم یه دو سال پیش می فهمه و تمام اگزم های vpn رو لغو می کنه ( الان نمیدونم راه افتاده یا نه و اگر بله تحت چه ضوابطی ) و ضمنا تمام کدهای صادر شده رو فیک اعلام و از لیستش خارج میکنه . همه اینا یعنی قید اگزم بین المللی رو تو ایران بزن . و اما ..... تا پیارسال وضعیت تست سنتر های دوبی خیلی بهتر از ترکیه و هند بود . یه جورایی به خرجش میصرفید . هم میرفتی اگزم میدادی هم سفر خوبی میشد واست .اما از دو سال پیش که درهم از ۳۰۰ تومن رسید به هزار و خورده ای ، دلارم نگو که دلم خونه ، نمی صرفه هیچ رقمه . تو این دوسال هم که اگزم های ترکیه همه میرن . یعنی بیشتر اونایی که من میبینم . البته پیش از این هم ترکیه ارزون تر از دوبی تموم میشد اما بخاطر رفتار سگی شون با ایرانیا و عدم امنیت کافی برای توریست ها ( تمام لیدر ها روز اول بهت هشدار میدن که ۷ شب به بعد بیرون هتل مسیولیتت با خودته ) هیچکس نمی رفت . البته اینم بگم که اول از همه صدای المانیا در اومد . المانی ها جزو مشتری های اولیه و همیشگیه تست سنترهای ترکیه بودن که با توجه میهمان نوازی بیش از حد ترکها ، تو اکثر فروم ها جمع میشدن و قرار میزاشتن نرن ترکیه برای امتحان . ( به شواهدی عینی و شخصی از فروم های بسیار زیاد اگزم های بین المللی ) . البته همه اینها مال دو سال پیش بود . الان ایرانیا هم بدلیل ارزونتر تمام شدن سفر میرن ترکیه . بانی بردن و اوردن هم زیاده . همشونم ادعا دارن . شما اولا تنها اصلا نرو برای اگزم حتی اگر هزار بار رفته باشی ترکیه . ثانیا تو موسسه ها بگرد استاد قوی پیدا کن ، اون میبره . من موسسه تاپ برای تحصیل سرتیفیکیت و بردن برای اگزم میشناسم . اما نمی دونم قوانین اینجا میزاره یا نه . اگه خواستی پ خ بده بهت می گم. نکته اخر اینکه یکی دوماهه می شنوم تست سنتر خوب و سفر ارزون اربیل عراقه . به هیچ وجه مطمین نیستم . فقط تبلیغش رو دیدم . اونم خواستی پ خ بده بهت تلفن بانیش رو بگم . راجع به بانیش هم هیچ شناختی ندارم . والسلام . پاسخ کامل |
Re: موسسات برگزارکننده امتحانات بین المللی مایکروسافت و سیسکو - Amir V - 18 خرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۴۴ ب.ظ
سلام. برگزاری هرگونه آزمون مایکروسافت و سیسکو در ایران غیر قانونی هستش! منبع خواستی بگو تا بزارم Sent from my Google Galaxy Nexus using Tapatalk 4 |