تالار گفتمان مانشت
طول دوره دکترا - نسخه‌ی قابل چاپ

طول دوره دکترا - milad89 - 15 خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۲۵ ق.ظ

سلام دوستان

کسی میدونه دوره دکتری مثلا واسه رشته مهندسی کامپیوتر چند سال طول میکشه؟

RE: طول دوره دکترا - ramin king - 15 خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۰۵ ق.ظ

۵ سال طول میکشه

البته اگر تلاش کنین می تونین توی زمان کمتری هم تمومش کنین

طول دوره دکترا - admin - 15 خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۳۶ ق.ظ

به صورت قانونی ۴.۵ سال.

RE: طول دوره دکترا - ramin king - 15 خرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۱۱ ق.ظ

تو آیین نامه دوره دکتری داریم :
ماده ۹ :
دانشجویانی که برای دوره دکتری ثبت نام می کنند بسته به میزان دروس مورد نیاز رشته موظف است بین ۱۲تا ۳۰ واحد درسی را با نظر استاد راهنما مطابق برنامه مصوب شورای عالی برنامه ریزی در مدت مجاز دوره با موفقیت بگذراند .

تبصره :
اگر دانشجویی تعدادی از واحدهای درسی لازم را در دوره کارشناسی ارشد نگذرانده باشد موظف است به تشخیص دانشکده کمبود واحدهای درسی خود را در مرحله آموزشی جبران کند .
حداکثر تعداد واحدهای جبرانی ۱۶ واحدو حداقل نمره آن بدون احتساب در میانگین کل دانشجو در هر درس ۱۴ می باشد به ازاء هر ۸ واحد جبرانی یک نیمسال تحصیلی به مدت مجاز مرحله آموزشی افزوده می شود
ماده ۱۲ :
طول مدت مجاز مرحله آموزشی۲ تا ۵ نیمسال تحصیلی است . چنانچه دانشجو نتواند در این مدت مرحله آموزشی را به پایان برساند از ادامه تحصیل محروم می شود .
ماده ۲۴ :
حداکثر مدت مجاز تحصیل در دوره دکتری ۵/۴ سال است . چنانچه دانشجو در این مدت نتواند رساله خود را تکمیل و از آن دفاع نماید ، از ادامه تحصیل در آن رشته محروم می شود .

تبصره :
شورای تحصیلات تکمیلی موسسه می تواند ، در موارد استثنائی به پیشنهاد استاد راهنما و تائید دانشکده ، حداکثر تا سه نیمسال تحصیلی به مدت مجاز تحصیل دانشجو اضافه نماید .

RE: طول دوره دکترا - milad89 - 15 خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۳۹ ب.ظ

متشکرم دوستان

در خارج از کشور هم ۴/۵ سال طول میکشه یا کمتره؟؟؟؟

طول دوره دکترا - esi - 15 خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۱۰ ب.ظ

بستگی به رشته و دانشگاه داره
اونجور که من شنیدم و تو سایت هاشون هست بین ۴ الی ۵ سال، بعضی ها هم مثل دانشگاه مک گیل اصرار بر ۴ سال دارن و نه بیشتر ( تو ۲و۳ تا رشته ای که من پرس و جو کردم)
دانشگاه خیلی معتبر علاقه زیادی به افزایش سال هم دارن، یک فردی از دانشگاه لیورپول در مدت ۵ سال اخذ کرده، یه فردی از یکی از دانشگاه های سوئیس تویه ۴ سال گرفته.
کلا اغلب بین ۴ الی ۵ سال هستش. البته برید سایت دانشگاه معمولا می نویسه، اما به شدت وابسته است به استاد.

RE: طول دوره دکترا - Hamed-IT - 07 تیر ۱۳۹۲ ۰۹:۰۱ ب.ظ

نقل قول: ماده ۲۴ :
حداکثر مدت مجاز تحصیل در دوره دکتری ۵/۴ سال است . چنانچه دانشجو در این مدت نتواند رساله خود را تکمیل و از آن دفاع نماید ، از ادامه تحصیل در آن رشته محروم می شود .

تبصره :
شورای تحصیلات تکمیلی موسسه می تواند ، در موارد استثنائی به پیشنهاد استاد راهنما و تائید دانشکده ، حداکثر تا سه نیمسال تحصیلی به مدت مجاز تحصیل دانشجو اضافه نماید .

من فکر می کنم حساب و کتابش تو این قانون نمی گنجه آخه کسی رو می شناسم که ۶ ساله دانشجوی دکتری شریف هست هنوزم دفاع نکرده و دانشگاه فردوسی هم چندنفر همینجور بیش از ۶ سال بعضی ها بودن که بعد دفاع کردن. من فکر می کنم که همه چیز به استاد راهنما برمیگرده حالا باز دوستانی که دانشجوی دکترا هستن بیشتر در جریان هستن و من اینا را از روی مشاهدات خودم و بنا بر استدلال قیاسی گفتم.