تالار گفتمان مانشت
ابهام در تکمیل فرم فارغ التحصیلان رتبه اولی (آی تی) - نسخه‌ی قابل چاپ

ابهام در تکمیل فرم فارغ التحصیلان رتبه اولی (آی تی) - ۸Operation - 14 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۳ ب.ظ

سلام به همه دوستان عزیز
من رشته اولم مهندسی کامپیوتر بود و رشته دومم که روش سرمابه گذاری کردم آی تی بود!انتخاب های اصلیمم همون شبکه و امنیته!
سوالم اینه که در این فرم که باید از طرف دانشگاه به سنجش ارسال بشه باید کد داوطلبی آی تی رو بزنم یا مهندسی کامپیوتر رو؟!چون کلا یک جا بیشتر برای کد دواطلبی نداره!
ممنونم میشم دوستان مطلع راهنمایی کنن!Heart
مرسیHeart

ابهام در تکمیل فرم فارغ التحصیلان رتبه اولی (آی تی) - Eng_Sara - 15 خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ ق.ظ

سلام
من هم پارسال وضعیت مشابه شما رو داشتم. هم کامپیوتر کنکور دادم هم آی تی و درمورد این فرم باید برای هر دو رشته این فرم رو پر کنید یکی برای آی تی و یکی برای کامپیوتر! هر کدوم که قبول شدید اون فرم لازمتون میشه.
که خوشبختانه یا متاسفانه در مورد من اصلاً لازم نشد!! Big Grin
موفق باشید

ابهام در تکمیل فرم فارغ التحصیلان رتبه اولی (آی تی) - ۸Operation - 15 خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۰۷ ق.ظ

(۱۵ خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ ق.ظ)Eng_Sara نوشته شده توسط:  من هم پارسال وضعیت مشابه شما رو داشتم. هم کامپیوتر کنکور دادم هم آی تی و درمورد این فرم باید برای هر دو رشته این فرم رو پر کنید یکی برای آی تی و یکی برای کامپیوتر! هر کدوم که قبول شدید اون فرم لازمتون میشه.
مرسی سارا خانم واقعا ممنونم از لطفتون...یه دنیا ممنون....

RE: ابهام در تکمیل فرم فارغ التحصیلان رتبه اولی (آی تی) - milad89 - 15 خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۰ ق.ظ

(۱۵ خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ ق.ظ)Eng_Sara نوشته شده توسط:  سلام
من هم پارسال وضعیت مشابه شما رو داشتم. هم کامپیوتر کنکور دادم هم آی تی و درمورد این فرم باید برای هر دو رشته این فرم رو پر کنید یکی برای آی تی و یکی برای کامپیوتر! هر کدوم که قبول شدید اون فرم لازمتون میشه.
که خوشبختانه یا متاسفانه در مورد من اصلاً لازم نشد!! Big Grin
موفق باشید

سلام
رتبه پارسالت چند شده بود که قبول نشدی؟

ابهام در تکمیل فرم فارغ التحصیلان رتبه اولی (آی تی) - white bird - 16 خرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۱۴ ب.ظ

سارا خانوم حتما باید دوتا فرم پر شه؟؟؟؟؟
خوب من اصلا از کامپیوتر هیچی انتخاب رشته نکردم
یه سوال مهم دیگه این که شماره پرونده چی باید یزنم
تو نتیجه ی کارنامه هام برا هر دو رشته فقط یه شماره پرونده داده
ولی اون موقعه من دوتا کارت خریدم برا دوتا رشته دوتا شماره پرونده بم داد...الان کدوم باید بزنم؟؟؟
البته اینم بگم فقط برای اینکه نتیجه کارنامه ببینم فقط همون شماره پرونده کارت اولی قبول میکنی و دومی که (مال ای تی بوده )
میزنه نامعتبر؟؟!!!

اقای احمدیان شما کدوم زدید؟؟؟

ابهام در تکمیل فرم فارغ التحصیلان رتبه اولی (آی تی) - ۸Operation - 17 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۱۰ ق.ظ

(۱۶ خرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۱۴ ب.ظ)white bird نوشته شده توسط:  سارا خانوم حتما باید دوتا فرم پر شه؟؟؟؟؟
خوب من اصلا از کامپیوتر هیچی انتخاب رشته نکردم
یه سوال مهم دیگه این که شماره پرونده چی باید یزنم
تو نتیجه ی کارنامه هام برا هر دو رشته فقط یه شماره پرونده داده
ولی اون موقعه من دوتا کارت خریدم برا دوتا رشته دوتا شماره پرونده بم داد...الان کدوم باید بزنم؟؟؟
البته اینم بگم فقط برای اینکه نتیجه کارنامه ببینم فقط همون شماره پرونده کارت اولی قبول میکنی و دومی که (مال ای تی بوده )
میزنه نامعتبر؟؟!!!

اقای احمدیان شما کدوم زدید؟؟؟
اجباری برای پر کردن دوتا نیست!اگه در هر دو رشته انتخاب رشته کردید پر کنید!منم همون یدونه شماره پرونده رو در هر دو فرم وارد کردم!دانشگاه هم ثبتش کرد و تموم شد...