![]() |
بهترین کتابی که خوانده ام - نسخهی قابل چاپ |
بهترین کتابی که خوانده ام - فرزین - ۳۰ خرداد ۱۳۸۹ ۰۹:۵۶ ب.ظ
در این تاپیک از دوستان می خواهم بهترین کتابی که تا به حال خوانده اند معرفی کنند ![]() مثلا خواندن کتاب اعتماد به نفس اثر ساموئل اسمایلز تاثیر زیادی در زندگی من داشته و همواره در هنگام شکستها مطالب آن کتاب را به یاد می آورم و سختتر از قبل تلاش می کنم ![]() ![]() |
بهترین کتابی که خوانده ام - qaranqush - 30 خرداد ۱۳۸۹ ۱۰:۴۸ ب.ظ
قلعه حیوانات |
RE: بهترین کتابی که خوانده ام - admin - 30 خرداد ۱۳۸۹ ۱۱:۳۸ ب.ظ
آمار پارسه ![]() ![]() ![]() ![]() |
بهترین کتابی که خوانده ام - hanif - 31 خرداد ۱۳۸۹ ۰۱:۱۶ ب.ظ
بهترین کتاب چنین گفت زرتشت فردریش نیچه بود که بهم خیلی انگیزه واعتماد به نفس داد. |
بهترین کتابی که خوانده ام - mahditorki - 02 تیر ۱۳۸۹ ۰۹:۵۶ ق.ظ
خاکهای نرم کوشک چه کسی پنیر مرا جابجا کرد |
RE: بهترین کتابی که خوانده ام - فرزین - ۰۲ تیر ۱۳۸۹ ۱۲:۴۶ ب.ظ
(۰۲ تیر ۱۳۸۹ ۰۹:۵۶ ق.ظ)mahditorki نوشته شده توسط: آرمانخواهی انسان مستلزم صبر بر رنجهاست پس ای برادر خوبم یاد بگیر که در این سیاره رنج صبور ترین مردم باشی...! این سخن از کیه ؟ مطمئنا من نگفتم ![]() |
بهترین کتابی که خوانده ام - ملیکا - ۰۲ تیر ۱۳۸۹ ۰۹:۳۶ ب.ظ
توصیه می کنم حتما کتاب " بابای پولدار بابای بی پول " رو بخونید .. تفکراتتون درباره درس خوندن کلا به هم می ریزه ... البته بذارید واسه سال بعد که ایشالا ارشد قبول شدید .. جون با مطالعه این کتاب ممکنه دست از درس خوندن بردارید ... |
بهترین کتابی که خوانده ام - mahditorki - 02 تیر ۱۳۸۹ ۰۹:۳۷ ب.ظ
به فرزین: از شهید آوینی ممنون |
بهترین کتابی که خوانده ام - hamidkhl - 02 تیر ۱۳۸۹ ۱۰:۳۶ ب.ظ
کتاب کیمیاگر از بهترین کتابهایی بوه که من خوندم |
بهترین کتابی که خوانده ام - Afra - 02 تیر ۱۳۸۹ ۱۱:۵۷ ب.ظ
کتاب "استاد عشق" زندگی نامه دکتر حسابی هست. پیشنهاد می کنم حتما بخونیدش، انگیزهتون را برای ادامه تحصیل بالا می بره. |
RE: بهترین کتابی که خوانده ام - فرزین - ۰۳ تیر ۱۳۸۹ ۰۴:۰۶ ب.ظ
(۰۲ تیر ۱۳۸۹ ۱۱:۵۷ ب.ظ)Afra نوشته شده توسط: کتاب "استاد عشق" توصیه می کنم خاطرات محمد علی مجتهدی موسس دانشگاه صنعتی آریا مهر (شریف معروف) را هم بخونید آقای دکتر مجتهدی کسی است که به افتخار ایشان در حیات دانشگاه هاروارد آمریکا مجسمه ایشان نصب شده است ولی متاسفانه پس از انقلاب برخی سبب طرد و رفتن ایشان از ایران شدند . شاید در مورد خدمات این شخصیت آقای تنهایی و دوستانی که دانشجوی شریف هستند بهتر حق سخن را ادا کنند. |
RE: بهترین کتابی که خوانده ام - h_1234 - 07 تیر ۱۳۸۹ ۱۱:۵۶ ب.ظ
شفای زندگی نوشته لوییز ال هی هنوزم از بین n تا کتابی که خوندم به عنوان بهترین انتخابش می کنم ![]() بخش آخر کتاب فهرست بیماریها و دلایل ذهنیشونو گفته؛ خیلی از دلایلشو در مورد خودم و اطرافیانم بررسی کردم و به درستیشون ایمان پیدا کردم. ![]() |
بهترین کتابی که خوانده ام - deansam - 11 تیر ۱۳۸۹ ۱۰:۴۴ ق.ظ
هملت شاهزاده کوچلو کمیاگر |
بهترین کتابی که خوانده ام - domani - 24 مرداد ۱۳۸۹ ۱۲:۱۳ ق.ظ
کتاب سمفونی مردگان نوشته عباس معروفی که ابتدا این کتاب به بازار عرضه شد و بعد ممنوع و دوباره جمع شد! البته ممکنه به خاطر خوندن این کتاب افسردگی موقت بهتون دست بده اما خوندنش ارزش داره! روایتی زیبا و واقعی از جامعه ما . . . |
RE: بهترین کتابی که خوانده ام - فرزین - ۲۲ شهریور ۱۳۸۹ ۰۳:۳۱ ب.ظ
این تصویر از هر کتابی آموزندهتر است.برای من که اینطور بود برای شما چی!!!! |