تالار گفتمان مانشت
دلیل سازمان سنجش برای بالابردن آمار قبولی - نسخه‌ی قابل چاپ

دلیل سازمان سنجش برای بالابردن آمار قبولی - aboualfazl - 09 خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۳۰ ق.ظ

سلام دوستان .
اگه دقت کرده باشید ، امسال سازمان سنجش حداقل نفرات قبول شده (مجاز شده ) رو ۳ برابر پارسال اعلام کرده ، این در صورتی است که ظرفیت دانشگاهها در تمام گرایش های نرم افزار ، هوش و معماری و ... کمتر از سالهای گذشته است .
به نظرتون سازمان سنجش چه دلیلی داشته است ؟؟؟
احتمال افزایش ظرفیت دانشگاهها تا زمان اعلام نتایج وجود دارد ؟؟؟

دلیل سازمان سنجش برای بالابردن آمار قبولی - MSZ - 09 خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۰۱ ق.ظ

فکر نمی کنم همچین اتفاقی بیوفته
۲ سال پیش، سازمان سنجش در یک حرکت خودجوش و یک طرفه (!) تعداد افراد بیشتر از ظرفیت دانشگاه ها رو به عنوان قبولی اعلام کرده بود
مثلا یادمه که تو آی تی برای دانشگاه شریف ۲ برابر ظرفیت اعلام شده از طرف شریف دانشجو معرفی کرده بود... شریف هم همه اون اضافی هایی که به زور بهش تحمیل شده بودن رو آموزش محور ثبت نام کرد!

اگر سنجش بخواد بازم از همون کارهای سابق بکنه، بیشتر به ضرر دانشجو ها خواهد بود تا به نفع شون... (به نظر من البته)

دلیل سازمان سنجش برای بالابردن آمار قبولی - aboualfazl - 09 خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۱۷ ق.ظ

به نظر من که آموزش محور شریف هم می ارزه به قبولی تو خیلی از دانشگاههای دیگه ...

البته قبول دارم که خیانت شده به خیلی ها ، مثلا بنده خدایی که با رتبه ی ۵ شریف قبول شده و رفته آموزش محور ، میتونست بره دانشگاه تهران یا امیرکبیر و ...

دلیل سازمان سنجش برای بالابردن آمار قبولی - javadjj - 09 خرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۰۷ ق.ظ

البته به ظرفیت غیر انتفاعی ها و پردیس ها و مجازی ها هم توجه بفرمایید

دلیل سازمان سنجش برای بالابردن آمار قبولی - سجاد۶۷ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۱۴ ب.ظ

بیشتر به خاطر واحدهای بین الملله به نظرم.چون به خاطر شهریه هاش خیلی ها نمیتونند برن

RE: دلیل سازمان سنجش برای بالابردن آمار قبولی - aboualfazl - 10 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ ق.ظ

(۰۹ خرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۰۷ ق.ظ)javadjj نوشته شده توسط:  البته به ظرفیت غیر انتفاعی ها و پردیس ها و مجازی ها هم توجه بفرمایید

یعنی به خاطر واحدهای بین الملل اینقدر حداقل مجاز شدن رو بردن بالا ؟؟؟

حدود ۴۶۰۰ رتبه ، فقط در گرایش هوش مصنوعی ... ، مگه چقدر بین الملل میخواد؟؟؟ Huh