محاسبه حداکثر اندازه فریم - نسخهی قابل چاپ |
محاسبه حداکثر اندازه فریم - adel28 - 04 خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۳۲ ب.ظ
دوستان برای محاسبه حداکثر اندازه فریم های ارسالی از فرستنده به گیرنده چه باید کرد؟ میدونم که K max و ... را باید حساب کنیم. (از روی یه جزوه) ولی تو چند تا کتاب گشتم ولی نتونستم در این مورد چیزی پیدا کنم. مربوط به کدوم مبحث تنن بام میشه؟ (توش پیدا نکردم) |
محاسبه حداکثر اندازه فریم(پکت) - Lonely Palm - 04 خرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۱۳ ب.ظ
منظورتون محاسبه ی MTU هست؟ |
محاسبه حداکثر اندازه فریم(پکت) - adel28 - 04 خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۳۹ ب.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۱۳ ب.ظ)Lonely Palm نوشته شده توسط: منظورتون محاسبه ی MTU هست؟ منظورم Maximum Frame Size هست. این تیتر عنوان جزوه ای است که حداکثر اندازه فریم رو توش یکم توضیح داده. دنبال منبع بیشتر برای این موضوع و فرمول هاش هستم. |
RE: محاسبه حداکثر اندازه فریم(پکت) - Lonely Palm - 04 خرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۴۸ ب.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۳۹ ب.ظ)adel28 نوشته شده توسط:ببینید طبق کتاب Lan Switching First tep از CiscoPress، این دوتا واژه ی Maximum Transfer Unit با Maximum Frame Size معادل همند. حالا اینکه اندازه ی Frame چقدر میتونه بشه، حداقل و حداکثرش کاملا به تکنولوژی ای که بکار گرفته میشه بستگی داره. این نکته هم که مشخصه که اگر سایز Frame از MTU بیشتر بود، باید Fragment باشه که این کار تو لایه ی ۳ انجام میشه(04 خرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۱۳ ب.ظ)Lonely Palm نوشته شده توسط: منظورتون محاسبه ی MTU هست؟ حالا یه مفهوم دیگه هست به اسم Maximum Segment Size که یه پارامتر پروتکل TCP هست با این تفاوت که هدرهای بسته های TCP و IP رو محسوب نمی کنه، تنها فرمولی که تو این قضیه هست اینه : Headers + MSS ≤ MTU حالا طبق تکنولوژی ای که تو لایه ی ۲ بکار می گیریم، و میزان سایز هدری که به بسته ی ما اضافه می کنه می تونیم میزان MTU رو حساب کنیم. فکر کنم این مسئله رو یا توی کتاب مهندسی اینترنت یا توی کتاب اصول طراحی شبکه دکتر ملکیان خیلی خوب توضیح داده بود، یه سری به اون کتاب بزنید |
محاسبه حداکثر اندازه فریم(پکت) - sybarite - 04 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۴ ب.ظ
آقا جون فریم با پکت فرق میکنه . شما باید ببینی مکسیم.م کدومو می خوای بدونی ؟ اگر منظور فریم لایه ۲ هست این رو هم من به صحبت های ارسال ۴ اضافه کنم که : nf > 2Rt_prop باید باشه . R نرخ بیته . t_prop هم زمان انتشار فریم در رسانه هست . که ۲t_prop میشه رفت و برگشت . خلاصه این که سوالت خیلی کلیه . |
محاسبه حداکثر اندازه فریم - adel28 - 05 خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۴۶ ب.ظ
بله. منظور در لایه ۲ هست. |
RE: محاسبه حداکثر اندازه فریم - adel28 - 06 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۳۵ ب.ظ
منظورم این فرمول نهایی بود. [attachment=11384] البته من دنبال اثبات اش می گشتم. |