امادگی برای کنکور دکتری ۹۳-رشته های مهندسی فناوری اطلاعات - نسخهی قابل چاپ |
امادگی برای کنکور دکتری ۹۳-رشته های مهندسی فناوری اطلاعات - zahra13.66 - 04 خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۳۴ ب.ظ
سلام مهندسین محترم. این تاپیک را باز کردم برای امادگی در کنکور دکتری. رشته های مهندسی فناوری اطلاعات ( کد رشته ۲۳۷۲) یا هر رشته دیگری. تشریف بیارید اینجا و بفرمایید چطوری شروع کنیم؟؟ لطفا همه همکاری کنن . دانشجویان دانشگاه سراسری . ازاد. من که خودم ازادی هستم امیدم به خداست . اگه بخواد با همه سختی هاش قبول میشم اگه هم نخواد معلوماتم زیاد میشه پس در کل هیچی از دست نمیدم. منتظرتون هستم. یه برنامه ریزی توپ. یه گروه توپ == قبولی در کنکور دکتری به امید خدا . |
امادگی برای کنکور دکتری ۹۳-رشته های مهندسی فناوری اطلاعات - zahra13.66 - 04 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۳۹ ب.ظ
چقدر اینجا شلوغه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ |
امادگی برای کنکور دکتری ۹۳-رشته های مهندسی فناوری اطلاعات - zahra13.66 - 05 خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۱۹ ب.ظ
یعنی چی اون وقت اقای فرداد؟؟؟ فکر نمی کنم تاپیک هایم مثل هم باشه. اونا یه سری سوال بود . اما اینو گذاشتم برای خوندن گروهی!!!!!! |
RE: امادگی برای کنکور دکتری ۹۳-رشته های مهندسی فناوری اطلاعات - raaheee - 07 آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۲۴ ب.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۳۴ ب.ظ)zahra13.66 نوشته شده توسط: سلام مهندسین محترم. سلام جوان درصد قبولی تو این رشته رو بدست آوردین! کدوم پردیس ها این رشته رو دارن!؟ |
امادگی برای کنکور دکتری ۹۳-رشته های مهندسی فناوری اطلاعات - it866 - 07 آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۵۹ ب.ظ
در کل فکر نکنم کسی برای ازمون دکتری وقت زیادی بزاره! این رشته هم که ماشالاش باشه ۳۰ درس برای کنکورش باید خوند... |