تالار گفتمان مانشت
امادگی برای کنکور دکتری ۹۳-رشته های مهندسی فناوری اطلاعات - نسخه‌ی قابل چاپ

امادگی برای کنکور دکتری ۹۳-رشته های مهندسی فناوری اطلاعات - zahra13.66 - 04 خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۳۴ ب.ظ

سلام مهندسین محترم.
این تاپیک را باز کردم برای امادگی در کنکور دکتری. رشته های مهندسی فناوری اطلاعات ( کد رشته ۲۳۷۲) یا هر رشته دیگری.

تشریف بیارید اینجا و بفرمایید چطوری شروع کنیم؟؟ لطفا همه همکاری کنن . دانشجویان دانشگاه سراسری . ازاد.
من که خودم ازادی هستمTongue
امیدم به خداست . اگه بخواد با همه سختی هاش قبول میشم اگه هم نخواد معلوماتم زیاد میشه Blush پس در کل هیچی از دست نمیدم.

منتظرتون هستم. یه برنامه ریزی توپ. یه گروه توپ == قبولی در کنکور دکتری به امید خدا .

امادگی برای کنکور دکتری ۹۳-رشته های مهندسی فناوری اطلاعات - zahra13.66 - 04 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۳۹ ب.ظ

چقدر اینجا شلوغه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

امادگی برای کنکور دکتری ۹۳-رشته های مهندسی فناوری اطلاعات - zahra13.66 - 05 خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۱۹ ب.ظ

یعنی چی اون وقت اقای فرداد؟؟؟
فکر نمی کنم تاپیک هایم مثل هم باشه. اونا یه سری سوال بود .
اما اینو گذاشتم برای خوندن گروهی!!!!!!

RE: امادگی برای کنکور دکتری ۹۳-رشته های مهندسی فناوری اطلاعات - raaheee - 07 آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۲۴ ب.ظ

(۰۴ خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۳۴ ب.ظ)zahra13.66 نوشته شده توسط:  سلام مهندسین محترم.
این تاپیک را باز کردم برای امادگی در کنکور دکتری. رشته های مهندسی فناوری اطلاعات ( کد رشته ۲۳۷۲) یا هر رشته دیگری.

تشریف بیارید اینجا و بفرمایید چطوری شروع کنیم؟؟ لطفا همه همکاری کنن . دانشجویان دانشگاه سراسری . ازاد.
من که خودم ازادی هستمTongue
امیدم به خداست . اگه بخواد با همه سختی هاش قبول میشم اگه هم نخواد معلوماتم زیاد میشه Blush پس در کل هیچی از دست نمیدم.

منتظرتون هستم. یه برنامه ریزی توپ. یه گروه توپ == قبولی در کنکور دکتری به امید خدا .

سلام جوان
درصد قبولی تو این رشته رو بدست آوردین!
کدوم پردیس ها این رشته رو دارن!؟

امادگی برای کنکور دکتری ۹۳-رشته های مهندسی فناوری اطلاعات - it866 - 07 آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۵۹ ب.ظ

در کل فکر نکنم کسی برای ازمون دکتری وقت زیادی بزاره!
این رشته هم که ماشالاش باشه ۳۰ درس برای کنکورش باید خوند...