آیا در صورت قبولی در دانشگاه آزاد ، میتونم یک ترم مرخصی بگیرم تا سربازیم تمام شود؟ - نسخهی قابل چاپ |
آیا در صورت قبولی در دانشگاه آزاد ، میتونم یک ترم مرخصی بگیرم تا سربازیم تمام شود؟ - saeedmohamadinia - 31 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۴۸ ب.ظ
سلام بچه ها من پارسال ارشد تبریز شبانه قبول شدم اما به دلیل بیماری پدر و مادرم نتونستم برم.بعدش هم رفتم خدمت.امریه آموزش پرورش گرفتم.الان حدود یک سال از خدمتم گذشته و یک سال دیگه از خدمتم مونده. از طرفی چند ماهه که دارم برای آزاد میخونم.اگه قبول بشم نمیخوام انصراف بدم.میخوام سربازیم رو تموم کنم سربازیم هم تیر ۹۳ تموم میشه. به نظر شما اگه توی تکمیل ظرفیت بهمن ماه امسال قبول بشم میتونم یک ترم مرخصی بگیرم و از مهر ۹۳ برم سر کلاس؟ میدونم این سوالو خیلیا پرسیدن اما شرایط من فرق میکنه بچه ها خواهشاً اگه کسی اطلاعاتی داره بگه چون از غصه دارم دق میکنم. اگه امسال هم نتونم برم میمیرم جون مادرتون راهنماییم کنید |
آیا در صورت قبولی در دانشگاه آزاد ، میتونم یک ترم مرخصی بگیرم تا سربازیم تمام شود؟ - Fardad-A - 02 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۵۵ ق.ظ
عنوان موضوع تصحیح شد. این سوال پارسال هم پرسیده شد . بعضی گفتند زنگ زدیم به نظام وظیفه و نظام وظیفه گفته ترخیص میشید.خیلی گفتیم که نمیشه ولی بخصوص خانم محترمی بودند که در مورد همسرشون رفته بودند تلفنی پرسیده بودند و مدام بر این گزینه پافشاری میکردند. بعضی هم گفتند اگه در طول خدمت امتحان داده باشید ترخیص نمیشید.باید کنکور را قبل از اعزام بدین تا ترخیص بشید. بالاخره یکی از دوستان حین خدمت امتحان داد و در تکمیل ظرفیت قبول شد. ولی دانشگاه آزاد ترخیصش نکرد و نظام وظیفه هم نپذیرفت و از خدمت ترخیص نشد. ایشان قرار بود بره خدمتش را در دو سه ماه تکمیل کنه و بعد بره دانشگاه آزاد استناد کنه به تکمیل ظرفیت و ثبت نام کنه. خبری ازشون نیست. بنظرم از نظام وظیفه نه بصورت تلفنی بلکه حضوری بپرسید یا از آموزش دانشگاه. |
آیا در صورت قبولی در دانشگاه آزاد ، میتونم یک ترم مرخصی بگیرم تا سربازیم تمام شود؟ - saeedmohamadinia - 07 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ ق.ظ
آقا فرهاد شما که ماشاالله اطلاعاتتون در این زمینه خوبه به نظر شما امکانش وجود داره که یک ترم مرخصی بگیرم؟ آقا فرهاد شما که ماشاالله اطلاعاتتون در این زمینه خوبه به نظر شما امکانش وجود داره که یک ترم مرخصی بگیرم؟ |
آیا در صورت قبولی در دانشگاه آزاد ، میتونم یک ترم مرخصی بگیرم تا سربازیم تمام شود؟ - mahdi20 - 07 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۳۵ ق.ظ
این دانشگاه آزادی که من دیدم خیلی باحاله فقط پولو بحسابشون بریزی همه چیز حله، طرف هنوز لیسانسش را نگرفته و هنوز با دانشگاه کارشناسی اش تسویه نکرده داره الان ارشد نرم افزار میخونه . درباره سوال جنابعالی به به عینا دیدم طرف سرباز ارتش بوده ، فوق مکانیک روزانه شهید چمران آورده ، بهش یک ترم مرخصی دادن تا خدمتش تمام بشه !!!! خلاصه هر دانشگاهی تو این مملکت ساز خودشو میزنه./. |
آیا در صورت قبولی در دانشگاه آزاد ، میتونم یک ترم مرخصی بگیرم تا سربازیم تمام شود؟ - saeedmohamadinia - 07 خرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۰۹ ب.ظ
کلاً قانون خاصی وجود داره یا بستگی به دانشگاه داره؟؟؟ |
آیا در صورت قبولی در دانشگاه آزاد ، میتونم یک ترم مرخصی بگیرم تا سربازیم تمام شود؟ - saeedmohamadinia - 09 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۳ ب.ظ
کسی نیست جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: آیا در صورت قبولی در دانشگاه آزاد ، - k_111 - 09 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۵۸ ب.ظ
من هم یه همچین مشکلی رو داشتم البته دوباره کنکور دادم و دیگه ثبت نام نکردم گفتن بهمن بیا ثبت نام کن نصف شهریه ثابت ترم اول رو ازت میگیرن کلا دانشگاه آزاد پولشو می خواد حالا اگه بعد از ۱۰ ترم هم بری شهریه ثابت رو بدی باهات کاری ندارن |