![]() |
سوال از خواص انواع زبان ها - نسخهی قابل چاپ |
سوال از خواص انواع زبان ها - ali990 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۱۵ ب.ظ
دوستان من جواب چند عبارت رو نوشتم آیا کسی می تونه بگه درست گفتم یا اشتباه کمک کنید بقیه نیز حل شوند ۱- هر تابع خطی غیر تهی می تواند یک زبان خساس به متن باشد ۲- آتاماتای چند پشته ای می تواند همه زبان های حساس به متن را بپذیرد ۳- متمم یک زبان حساس به متن یک زبان بازگشتی است ۴- همه زبان های منظم زیر مجموعه زبان های مستقل از متن هستند ۵- اگر متمم یک زبان بازگشتی باشد آن زبان بازگشتی شمارش پذیر است ۶- اگر متمم یک زبان بازگشتی شمارش پذیر باشد آن زبان بازگشتی است ۷- اگر استار یک زبان بازگشتی باشد آن زبان بازگشتی شمارش پذیر است ۸- هر زبان مستقل از متن غیر تهی می تواند یک زبان حساس به متن باشد ۹- همه زبان های منظم به جز مجموعه مرجع زیر مجموعه زبان های مستقل از متن معین هستند ۱۰- هر dfa قابل تبدیل به dpda است ۱۱- الحاق یک زبان حساس به متن با یک زبان منظم همیشه یک زبان حساس به متن است ۱۲- الحاق یک زبان منظم با یک زبان مستقل از متن معین یک زبان مستقل از متن معین است ۱۳-متمم یک زبان ناشمارا می تواند بازگشتی شمارش پذیر باشد ۱۴- هر آتاماتای متناهی غیر قطعی قابل تبدیل به آتاماتای متناهی قطعی است ۱۵- تمام زبان های قابل تعریف بر روی یک الفبا شمارا هستند ۱-د ۲- ۳-غ ۴-د ۵- غ ۶- د ۷- ۸- د ۹-د ۱۰- ۱۱- ۱۲- ۱۳- غ ۱۴- ۱۵- غ |
صحیح غلط - Jooybari - 31 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۰۴ ب.ظ
سلام. دوست عزیز لطفاً عناوین مناسب برای موضوع ها انتخاب کنید. عنوان این موضوع رو ویرایش کنید. |
سوال از خواص انواع زبان ها - Jooybari - 01 خرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۴۵ ق.ظ
سلام. منم توی این مسائل یه مقدار مشکل دارم. به نظرم ۵ و ۶ رو اشتباه نوشتید. ۷ نمیتونه درست باشه. اگه یه زبان تمام رشته های بطول ۱ الفبا رو بپذیره بستار ستارش میشه سیکما استار که منظمه. در مورد زبانش نمیتونیم تصمیم بگیریم. ۹ هم بنظرم غلطه. مجموعه مرجع هم میتونه زیرمجموعه زبانهای مستقل از متن معین باشه. ۱۰ درسته. توی تمام حرکت ها میشه z رو پاپ و پوش کرد. ۱۱ درسته. ۱۲ ذزسته. ۱۴ درسته. میشه یه nfa رو به dfa تبدیل کرد. |