تالار گفتمان مانشت
کتاب پایگاه داده مدرسان یا مقسمی؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

کتاب پایگاه داده مدرسان یا مقسمی؟ - pooyaa - 30 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ ق.ظ

سلام
دوستان بین دو کتاب پایگاه داده مدسان شریف و مقسمی کدوم یکی بهتره ؟

کتاب پایگاه داده مدرسان یا مقسمی؟ - H3NGAM3H - 30 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۵۰ ق.ظ

مدرسان دارم ، ازش راضیم !

RE: کتاب پایگاه داده مدرسان یا مقسمی؟ - abdi1370 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۰۸ ب.ظ

سلام دوست عزیز

مسلما کتاب مقسمی بنظر من صددرصد بهتر از مدرسان است!!!
۱- مقسمی کاملا مباحث و توضیح داده و با مثال های متعدد مساله رو بجاش مین دازه ! ولی مدرسان خلاص ست
۲- مقسمی ۳ کتاب مرجع (دیت ،روحانی و حق جو) رو خلاصه کرده و بهترین کتابه
۳- ۹۹ درصد مصاحبه ها که تو مانشت شده همشون از مقسمی استفاده کردن
۴- من خودم امسال(سال ۹۲) کتاب مقسمی رو خوندم از ۵ سوال ۴ تا زدم که هر ۴ تا درست بود
۵-کلا مقسمی زیاد کتاب داره که توش ساختمان داده و پایگاه داده ش (خیلی) بدرد بخورن
اینا اطلاعات من بود امید وارم مفید باشه
با آرزوی موفقیت SmileSmileSmileSmile

کتاب پایگاه داده مدرسان یا مقسمی؟ - Andrew S.Tanenbaum - 30 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۱۷ ب.ظ

دوست عزیز.اگه واسه مهندسی میخوای بخونی مقسمی بخر.البته چاپ قدیمش بهتر از جدیدشه.همین کافیه.اما اگه میخوای آی تی بخونی زور این کتاب به سوالای آی تی نمیرسه.سیلبرشاتس خوبه واسه آی تی.البته اگه مقسمی بخونی میتونی آی تی رو هم جواب بدی اما همه رو شاید نتونی بزنی.

RE: کتاب پایگاه داده مدرسان یا مقسمی؟ - ندا۷۷ - ۲۵ خرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۲۸ ب.ظ

من کنکور ای تی دادم مقسمی هم خونده بودم
ولی خیلی خوب خوندمش خیلیم ازش راضی بودم
توصیه میکنم فقط مقسمیو بخون کافیه

کتاب پایگاه داده مدرسان یا مقسمی؟ - mohammad.ardeshiri - 26 خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۰۲ ق.ظ

طبق تجربه پارسالم اگه برای مهندسی میخونی مقسمی خوبه و برای آی تی مقسمی +یه رفرنس

RE: کتاب پایگاه داده مدرسان یا مقسمی؟ - آسمان ابری - ۲۶ خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۲۹ ق.ظ

(۲۵ خرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۲۸ ب.ظ)ندا۷۷ نوشته شده توسط:  من کنکور ای تی دادم مقسمی هم خونده بودم

چاپ جدیدش یا قدیم؟

من هر دو کتابو دارم هر دو ی اونها هم چاپ امسال هستش
هر دو شون هم انصافا خوب فصول اول را (البته تا جایی که من خوندم ) توضیح دادن تا sql من برای آی تی می خوام بخونم اما نمی دونم بحث های نرمالسازی را چطور بهش پرداخته شده چرا که دیدم سوالای نرمالسازی واقعا سخته درست مثل کنکور سال ۹۱ و آیا کتابی هست که فصل های آخر را به خوبی توضیح داده باشد
اما سوال و بحث اصلی من به اینجا می رسه
که وقتی میخوای سوالای فصل اول مدرسان را حل کنی بعد جواب هایش را با جواب های مقسمی مقایسه کنی حدود ۱۰ الی ۱۲ سوال های فصل اول مدرسان پاسخ های کاملا متفاوت با مقسمی داده است ( دوستان اگر احیانا خواستین من می گم کدوم سوالها) مثلا مدرسان گزینه ۱ را زده و مقسمی همان سوال را مثلا گزینه ۳ زده و هرکدام استدلال های منطقی دارند برای جوابهایشان
من واقعا گیج شدم باید به جواب کدومشون اعتماد کنیم؟ حتی فصل دوم مدرسان هم که سوالهایش را با مقسمی مقایسه کردم همین دوگانگی جوابها به چشم می خورد
از دوستان خواهش دارم راهنمایی کنند که چه باید کرد برای اطمینان از جواب های تشریحی کنکور های ارشد سال های قبل

RE: کتاب پایگاه داده مدرسان یا مقسمی؟ - ندا۷۷ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۰ ب.ظ

(۲۶ خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۲۹ ق.ظ)آسمان ابری نوشته شده توسط:  
(25 خرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۲۸ ب.ظ)ندا۷۷ نوشته شده توسط:  من کنکور ای تی دادم مقسمی هم خونده بودم

چاپ جدیدش یا قدیم؟

من هر دو کتابو دارم هر دو ی اونها هم چاپ امسال هستش
هر دو شون هم انصافا خوب فصول اول را (البته تا جایی که من خوندم ) توضیح دادن تا sql من برای آی تی می خوام بخونم اما نمی دونم بحث های نرمالسازی را چطور بهش پرداخته شده چرا که دیدم سوالای نرمالسازی واقعا سخته درست مثل کنکور سال ۹۱ و آیا کتابی هست که فصل های آخر را به خوبی توضیح داده باشد
اما سوال و بحث اصلی من به اینجا می رسه
که وقتی میخوای سوالای فصل اول مدرسان را حل کنی بعد جواب هایش را با جواب های مقسمی مقایسه کنی حدود ۱۰ الی ۱۲ سوال های فصل اول مدرسان پاسخ های کاملا متفاوت با مقسمی داده است ( دوستان اگر احیانا خواستین من می گم کدوم سوالها) مثلا مدرسان گزینه ۱ را زده و مقسمی همان سوال را مثلا گزینه ۳ زده و هرکدام استدلال های منطقی دارند برای جوابهایشان
من واقعا گیج شدم باید به جواب کدومشون اعتماد کنیم؟ حتی فصل دوم مدرسان هم که سوالهایش را با مقسمی مقایسه کردم همین دوگانگی جوابها به چشم می خورد
از دوستان خواهش دارم راهنمایی کنند که چه باید کرد برای اطمینان از جواب های تشریحی کنکور های ارشد سال های قبل

من چاپ جدیدشو خوندم چاپ قدیمیش فقط یه سری مطلب داره که اصلا تو کنکور نمیاد یه سری تستای تالیفی داره که اصلا مهم نیس
ولی همونو خیییییییییییلی خوب خوندم بالای ۵-۶ دور خونده بودمش اون قسمتایی که سخته رو اگه چنبار با دقت بخونی برات خیلی ساده و شیرین میشه
یادمه منم وقتی برای کنکور میخوندم این مشکلو داشتم مخصوصا برای درس هوش مصنوعی کتابای پورانو راهیان ارشد و پارسه جواب تستاشون باهم فرق داشته منم از مشاور پارسه پرسیدم بهم گفته بود جواب تستای پارسه درست تره!!!!!!!میگفت چون تازه گیا ویرایش شده!!!!نمیدونم واقعا باید چکار کنید!!سعی کنید مطلبو کامل درک کنید گیر جواب تستا نباشید احتماله اینکه دقیقا همون تست تو کنکور بیاد خیلی کمه!خیلی وقتا کلیدی که سازمان سنجش بعد کنکور اعلام میکنه هم اشتباس!!!!!!!!!!پس خودتونو زیاد درگیر جواب تستا نکنید!!!!

RE: کتاب پایگاه داده مدرسان یا مقسمی؟ - آسمان ابری - ۲۷ خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۳۳ ق.ظ

[/quote]
/quote]
من چاپ جدیدشو خوندم چاپ قدیمیش فقط یه سری مطلب داره که اصلا تو کنکور نمیاد یه سری تستای تالیفی داره که اصلا مهم نیس
ولی همونو خیییییییییییلی خوب خوندم بالای ۵-۶ دور خونده بودمش اون قسمتایی که سخته رو اگه چنبار با دقت بخونی برات خیلی ساده و شیرین میشه
یادمه منم وقتی برای کنکور میخوندم این مشکلو داشتم مخصوصا برای درس هوش مصنوعی کتابای پورانو راهیان ارشد و پارسه جواب تستاشون باهم فرق داشته منم از مشاور پارسه پرسیدم بهم گفته بود جواب تستای پارسه درست تره!!!!!!!میگفت چون تازه گیا ویرایش شده!!!!نمیدونم واقعا باید چکار کنید!!سعی کنید مطلبو کامل درک کنید گیر جواب تستا نباشید احتماله اینکه دقیقا همون تست تو کنکور بیاد خیلی کمه!خیلی وقتا کلیدی که سازمان سنجش بعد کنکور اعلام میکنه هم اشتباس!!!!!!!!!!پس خودتونو زیاد درگیر جواب تستا نکنید!!!!
[/quote]

ببیند درسی مثل هوش خوب مطالبش مفهومی هستش حتی اگه یه تستی در یه کتابی به اشتباه خورده باشه می شه خودمون یه استدلالی کرد و جواب درست را پیدا کنیم
ولی درس پایگاه فصل های اول دومش تست ها حفظی هستند مثلا یه کاتالوگ شامل چه چیزهایی هست و یا باعث چه کارهایی میشه حالا اینجا من نمی تونم خودم درک کنم چرا چون سوالش مفهومی نیستش
در مورد تکراری بودن اتفاقا من خیلی از تست های پایگاهو دیدم که سوالات تکرار شده ان و با مقداری تغییر

RE: کتاب پایگاه داده مدرسان یا مقسمی؟ - ندا۷۷ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۵۳ ق.ظ

/quote]
[/quote]

ببیند درسی مثل هوش خوب مطالبش مفهومی هستش حتی اگه یه تستی در یه کتابی به اشتباه خورده باشه می شه خودمون یه استدلالی کرد و جواب درست را پیدا کنیم
ولی درس پایگاه فصل های اول دومش تست ها حفظی هستند مثلا یه کاتالوگ شامل چه چیزهایی هست و یا باعث چه کارهایی میشه حالا اینجا من نمی تونم خودم درک کنم چرا چون سوالش مفهومی نیستش
در مورد تکراری بودن اتفاقا من خیلی از تست های پایگاهو دیدم که سوالات تکرار شده ان و با مقداری تغییر
[/quote]

الان که گفتین کاتالوگ من یه چیزی یادم اومد (راستش من کنکور ۹۱ دادم زیاد چیزی یادم نیس Big Grinفقط یادم میاد منم همین مشکلو داشتم تو فصله اوله پایگاه )حق با شماست اون تست مربوط به کاتالوگ اشتباس اگه الان کتابم دستم بود بهتون میگفتم کدوم گزینه درسته

RE: کتاب پایگاه داده مدرسان یا مقسمی؟ - csun - 16 مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۳۳ ب.ظ

دوستان به نظرتون واسه کسی که پایگاه رو تو دوران کارشناسی پاس نکرده کدوم کتاب واسه کنکور بهتره؟

RE: کتاب پایگاه داده مدرسان یا مقسمی؟ - ITgirl - 16 مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۴۲ ب.ظ

بچه ها بنظرتون واسه کسی که سطح پایگاهش خوبه, اینکه جزوه رانکوهی(۲۰۷ صفحه ای) رو بخونه با کتاب تست همون رانکوهی مناسبتره یا مقسمی(چاپ۸۶)؟