ریکاوری رم دوربین دیجیتال - نسخهی قابل چاپ |
ریکاوری رم دوربین دیجیتال - fatima2007 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۵۱ ق.ظ
سلام من یه رم دوربین دارم که چند وقت پیش وقتی گذاشتمش تویه دوربین دیگه، دیگه اطلاعاتش و نمی خوند. تو کامپیوتر که گداشتم ، رم و باز نمی کرد،پیغام اومد فرمتش کنم منم فرمت کردم.بعدش با هیچ هیچ افزار ریکاوری برنمیگرده :-(( همه نرم افزارهای ریکاوری رو امتحان کردم نمی دونم چکار کنم.هیچ جا هم نتونست اطلاعاتشو برگردونه. کسی راه حلی داره؟ لطفا کمک کنید |
ریکاوری رم دوربین دیجیتال - mohammadali1990 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۲۰ ق.ظ
Power Data Recovery 4.1.2 از این نرم افزار استفاده کردی؟ |
ریکاوری رم دوربین دیجیتال - fatima2007 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۰۶ ب.ظ
میگم که بالای ۴۰ تا نرم افزار استفاده کردم.از یکی شنیدم میگفت یه دستگاهی هست که سخت افزاری ریکاوری میکنه.نمی دونم!! |
ریکاوری رم دوربین دیجیتال - one hacker alone - 30 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۰۹ ب.ظ
نرم افزار زیاد هست دستگاه هم که تو شرکت های بازیابی اطلاعات هست میتونید بدید براتون برگردونن |
ریکاوری رم دوربین دیجیتال - fatima2007 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۴۶ ب.ظ
به نطرتون هزینش زیاد میشه اگه بدم سخت افزاری برگردونن؟ شما جایی رو تو تهران میشناسید؟ |
ریکاوری رم دوربین دیجیتال - one hacker alone - 01 خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۴۱ ق.ظ
با سلام و احترام خدمت دوست گرامی در پاسخ به پست اخر شما ۱-سایت گوگل را باز میکنیم ۲-در ان جمله زیر را تایپ میکنیم ۳-"شرکت بازیابی اطلاعات" ۴-سایت شرکت های مختلف را باز کرده و شماره تلفن ها را یادداشت میکنیم ۵-به سمت گوشی تلفن رفته و شماره اول را میگیریم ۶-پس از ارتباط با اپراتور مشکل خود را توضیح داده و منتظر جواب میمانیم ۷-در نهایت قیمت تقریبی را از او میگیریم ۸-در صورت رضایت ادرس شرکت را جهت ارسال حافظه از اپراتور میگیریم ۹-سپس خداحافظی کرده و گوشی را قطع میکنیم ۱۰ مراحل۶ تا ۹ را تا رسیدن به قیمت و نتیجه مطلوب تکرار میکنیم پی نوشت: هیچ وقت کاری که خودتون بلدین رو به عهده دیگران نزارید و اجازه ندین بقیه براتون کاراتون رو انجام بدن ادم باید مسئولیت پذیر باشه تو زندگی این درخواست شما چیزی نبود که شما خودتون نتونید پیگیر بشید که از بقیه میپرسید |
ریکاوری رم دوربین دیجیتال - fatima2007 - 01 خرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۲۸ ب.ظ
می تونستید یه پاسخ محترمانه تر بدید. واقعا متاسفم |