|
|
انصراف و شرکت در آزمون سال ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
|
انصراف و شرکت در آزمون سال ۹۳ - m_sardaari - 29 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۱۲ ب.ظ
سلام دوستان من تا ۹۲/۴/۳۰ مهلت ارسال دفترچه رو دارم یعنی از مهلت یکساله ام استفاده کردم ۱-آیا میتونم بعد قبولی (آزاد-غیر انتفاعی ...)بعد انصراف بدم برای آزمون ۹۳ شرکت کنم؟ یعنی دوباره مهلت یکساله بهم میدن؟ من در مقطع کارشناسی از مهلت یکساله استفاده کردم و جوری که شنیدم در هر مقطعی یکبار میشه از این مهلت استفاده کرد.یعنی در مقطع ارشد بعد از انصراف میتونم از مهلت یکساله استفاده کنم؟ ۲-من اعزامم شهریور چکار کنم که حتما تمدید کنن تا بتونم نتایج بیاد و ثبتنام کنم؟ |
|
انصراف و شرکت در آزمون سال ۹۳ - MohsenRezaei - 29 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۵۳ ب.ظ
حذف شده ... |
|
انصراف و شرکت در آزمون سال ۹۳ - m_sardaari - 29 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۴۹ ب.ظ
راستش تو ن وظیفه شهر ما .... صاحبش رو نمیشناسه چه برسه که بخوان بهم جواب درست بدن. دوستان دیگه هم اگه اطلاعی دارن لطف کنن بگن دعاشون میکنیم. |
|
انصراف و شرکت در آزمون سال ۹۳ - Empire Neama - 03 خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۰۹ ب.ظ
۲-من اعزامم شهریور چکار کنم که حتما تمدید کنن تا بتونم نتایج بیاد و ثبتنام کنم؟ [/quote] سلام باید بری پلیس+۱۰ اونجا تمدید کنی (۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۱۲ ب.ظ)m_sardaari نوشته شده توسط: 2-من اعزامم شهریور چکار کنم که حتما تمدید کنن تا بتونم نتایج بیاد و ثبتنام کنم؟سلام باید بری پلیس+۱۰ اونجا تمدید کنی |
|
انصراف و شرکت در آزمون سال ۹۳ - m_sardaari - 06 خرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۵۰ ب.ظ
دیگه کسی نظری نداره؟ یادمه آقای هاتف در مورد این مسائل اطلاعات خوبی داشتن لطفا اگه میدونین راهنمایی کنین |
|
انصراف و شرکت در آزمون سال ۹۳ - bamdad - 24 تیر ۱۳۹۲ ۰۶:۴۳ ب.ظ
سلام خسته باشید بنده در حال حاضر دانشجوی کارشناسی ارشد حسابداری دانشگاه آزاد هستم آیا میتوانم امسال در کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه سراسری(دولتی) در همان رشته حسابداری شرکت کنم؟(از نظر نظام وظیفه مشکلی نخواهم داشت؟) ۲- در زمان ثبت نام کدام گزینه از مقرات نظام وظیفه ارائه شده در دفترچه کنکور را باید انتخاب کنم؟ ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید |