تالار گفتمان مانشت
انتخاب رشته ۷۹ نرم افزار و ۵۶ الگوریتم - نسخه‌ی قابل چاپ

انتخاب رشته ۷۹ نرم افزار و ۵۶ الگوریتم - vahid18u - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۵۸ ق.ظ

سلام . به نظرتون چطوری بزنم ؟ Huh
آیا به نظرتون نرم افزار تهران شبانه قبولم ؟ Huh
آیا الگوریتم ارزش خوندن داره ؟ Huh شخصا به الگوریتم علاقه دارم اما نمیدونم چطوریه اوضاعش تو ایران .
کلا به نظرتون بهترین جایی که میتونم نرم افزار و الگوریتم قبول شم کجاست ؟ Huh

انتخاب رشته ۷۹ نرم افزار و ۵۶ الگوریتم - vahid18u - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۱۴ ب.ظ

تورو خدا جواب بدین امروز آخرین فرصته انتخاب رشتس Sad

انتخاب رشته ۷۹ نرم افزار و ۵۶ الگوریتم - mimnet - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۰۳ ب.ظ

ظاهرا پارسال یه نفر با ۹۴ نرم شبانه ی تهران قبول شده، فکر میکنم امسال هم شما بتونی بیاری

RE: انتخاب رشته ۷۹ نرم افزار و ۵۶ الگوریتم - vahid18u - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۰۵ ب.ظ

(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۰۳ ب.ظ)mimnet نوشته شده توسط:  ظاهرا پارسال یه نفر با ۹۴ نرم شبانه ی تهران قبول شده، فکر میکنم امسال هم شما بتونی بیاری
جدی میگییی ؟ وای من نرم شبانه تهران قبول شم کلامو میندازم هوا . به نظرتون الگوریتم شریف روزانه هم میتونم بیارم ؟ (خوب میدونم جوایش نه البته Big Grin شک ندارم Tongue )

RE: انتخاب رشته ۷۹ نرم افزار و ۵۶ الگوریتم - Solmaziranica - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۱۰ ب.ظ

(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۰۵ ب.ظ)vahid18u نوشته شده توسط:  
(28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۰۳ ب.ظ)mimnet نوشته شده توسط:  ظاهرا پارسال یه نفر با ۹۴ نرم شبانه ی تهران قبول شده، فکر میکنم امسال هم شما بتونی بیاری
جدی میگییی ؟ وای من نرم شبانه تهران قبول شم کلامو میندازم هوا . به نظرتون الگوریتم شریف روزانه هم میتونم بیارم ؟ (خوب میدونم جوایش نه البته Big Grin شک ندارم Tongue )

تبریک به خاطر رتبه‌ خوبتون
به نظر من بالای ۸۰ درصد الگوریتم شریف رو میارید! خیلی از دوستان اصلا الگوریتم شریف رو نزدن، تو همین مانشت بالای ۱۰ نفر دیدم که رتبه‌ی الگوریتمشون در حدود شما بوده و اصلا سراغش نرفتن.
موفق باشید

RE: انتخاب رشته ۷۹ نرم افزار و ۵۶ الگوریتم - vahid18u - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۲۵ ب.ظ

(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۱۰ ب.ظ)Solmaziranica نوشته شده توسط:  
(28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۰۵ ب.ظ)vahid18u نوشته شده توسط:  
(28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۰۳ ب.ظ)mimnet نوشته شده توسط:  ظاهرا پارسال یه نفر با ۹۴ نرم شبانه ی تهران قبول شده، فکر میکنم امسال هم شما بتونی بیاری

تبریک به خاطر رتبه‌ خوبتون
به نظر من بالای ۸۰ درصد الگوریتم شریف رو میارید! خیلی از دوستان اصلا الگوریتم شریف رو نزدن، تو همین مانشت بالای ۱۰ نفر دیدم که رتبه‌ی الگوریتمشون در حدود شما بوده و اصلا سراغش نرفتن.
موفق باشید

وای ممنونم Smile امیدوارم که همینطور که شما میگید باشه . من انتخابای زیر رو انجام دادم نظرتون چیه ؟ Confused (شبانه بودن برام مشکل مالی نداره و رشته الگوریتم و نرم افزار رو هردوش رو دوست دارم اما یه کمی نرم رو بیشتر .و در آینده واسه دکترا احتمالا اپلای کنم)

نرم افزار تهران ظرفیت ۱۰
نرم افزار شریف ۱۴
الگوریتم شریف ۹
نرم افزار تهران شبانه ۴
نرم افزار شریف شبانه ۱
نرم افزار امیر کبیر ۳
نرم افزار امیر کبیر شبانه ۲
الگوریتم تهران ۱۲
نرم افزار علم و صنعت ۱۶
نرم افزار بهشتی ۷
نرم افزار مدرس ۶
الگوریتم تهران شبانه ۶
نرم افزار علم و صنعت شبانه ۲

انتخاب رشته ۷۹ نرم افزار و ۵۶ الگوریتم - leila_h2009 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۳۴ ب.ظ

سلام
تبریک میگم ایشالا همون اولی قبول میشید

RE: انتخاب رشته ۷۹ نرم افزار و ۵۶ الگوریتم - vahid18u - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۴۲ ب.ظ

(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۳۴ ب.ظ)leila_h2009 نوشته شده توسط:  سلام
تبریک میگم ایشالا همون اولی قبول میشید

ممنونم Smile رتبه شما هم خوب شده کهههه Smile ایشالا که موفق باشید .انتخاباتون چیه ؟
( اگر من اون اولی رو قبول شم که سکته میزنم دیگه دانشگاه نمیرم خونه نشین میشم Big GrinBig Grin )

انتخاب رشته ۷۹ نرم افزار و ۵۶ الگوریتم - leila_h2009 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۴۹ ب.ظ

الگوریتم شریف
نرم علم و صنعت
نرم بهشتی
نرم تربیت مدرس
الگوریتم تهران
نرم شبانه تهران
نرم شبانه امیر کبیر
نرم شبانه علم و صنعت
ایشالا منم همون اولی قبول شم ،ینی میشه خدایا!!!!!!!!!!!!!

RE: انتخاب رشته ۷۹ نرم افزار و ۵۶ الگوریتم - vahid18u - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۵۹ ب.ظ

(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۴۹ ب.ظ)leila_h2009 نوشته شده توسط:  الگوریتم شریف
نرم علم و صنعت
نرم بهشتی
نرم تربیت مدرس
الگوریتم تهران
نرم شبانه تهران
نرم شبانه امیر کبیر
نرم شبانه علم و صنعت
ایشالا منم همون اولی قبول شم ،ینی میشه خدایا!!!!!!!!!!!!!

ایشالا که قبول بشی . الگوریتم رو خیلی ها نمیزنن . انتخاب خوبی کردی . ولی خوب نرم شریف و تهران و امیرکبیر رو هم بنویس چرا ننوشتی ؟؟ بالاخره اونارو هم بنویسی مشکلی پیش نمیاد هر چند به نظرت سخت بیاد . پارسال امیر کبیر روزانه نرم افزار ۷۴ قبول شده .
موفق باشی .

انتخاب رشته ۷۹ نرم افزار و ۵۶ الگوریتم - leila_h2009 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۰۴ ب.ظ

ممنون از راهنمایی تون ولی من ۱۲۲ هستم
شمام موفق باشین

انتخاب رشته ۷۹ نرم افزار و ۵۶ الگوریتم - vahid18u - 30 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۰۳ ق.ظ

یه نفر مخم رو زد که الگوریتم رو نزنم Confused نظرش این بود که دوره دوره ی تکنولوژیه نه غرق شدن تو ریاضیات و تئوریات . هر چند خودم علاقه دارم اما انگار باید با دنیا پیش رفت Big Grin

خوب دوستان از اطاق فرمان فرموند که نه بابا گوش نده به حرف اینو اون Big Grin برو دنبال علاقت باباااا ! منم دوباره الگوریتم رو میزنم Big Grin داستانه داریم به خداااا ! Undecided