|
|
ترتیب درست دانشگاه های شهرستان برای رشته شبکه - نسخهی قابل چاپ |
|
ترتیب درست دانشگاه های شهرستان برای رشته شبکه - majid67110 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۲۵ ب.ظ
دوستان به نظرتون یه ترتیب درست برای دانشگاه های شهرستان برای گرایش شبکه چی میتونه باشه ؟ آیا به نظرتون ترتیب ۱- اصفهان ۲ -همدان ۳- تبریز ۴- یزد خوبه یا پیشنهاد جابجایی میدید ؟ البته اینم بگم که من رتبم ۲۵۶ شده و به شبانه این دانشگاه ها فکر میکنم. یه سوال دیگه اینکه به نظر شما آیا باید شبانه مالک اشتر امنیت را قبل از شبانه شهرستان ها بزنم. من خودم ساکن تهرانم ولی بیشتر به شبکه علاقه دارم تا امنیت . ممنون |
|
ترتیب درست دانشگاه های شهرستان برای رشته شبکه - hamed_benz - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۱۰ ب.ظ
پیشنهاد میکنم ابتدا شبانه های تهران رو بزنید ( اگر هست ) بعد به فکره شهرستان باشید. |
|
RE: ترتیب درست دانشگاه های شهرستان برای رشته شبکه - majid67110 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۳۵ ب.ظ
بچه ها من برای شهرستان ها این ترتیب را انتخاب کردم : ۱ - اصفهان شبکه ۲ - اصفهان امنیت ۳ - دانشگاه بوعلی سینا-همدان ۴ - دانشگاه صنعتی سهندتبریز ۵- دانشگاه یزد ۶ - دانشگاه صنعتی شیراز برای شبانه هاشون هم همین ترتیب را زدم . حالا به نظرتون آیا نیاز به جابجایی داره ؟ راستش من فقط از بعد مسافت نسبت به تهران این دانشگاه ها را انتخاب کردم چون اطلاعی از سطح علمی این دانشگاه ها در رشته شبکه ندارم . خواهشا کمک کنید تا این دانشگاه های شهرستان را خوب بچینم تا بعدا پشیمون نشم . ممنون |