تالار گفتمان مانشت
۱۰ نرم افزار ۱۵ هوش ۱۶ الگوریتم ۲۲ معماری ۲۰ علوم کامپیوتر ۱۳ نظریه تصمیم - نسخه‌ی قابل چاپ

۱۰ نرم افزار ۱۵ هوش ۱۶ الگوریتم ۲۲ معماری ۲۰ علوم کامپیوتر ۱۳ نظریه تصمیم - mizgly - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۳۵ ب.ظ

سلام دوستان
اینم کارنامه امسال ما
امیدوارم مفید باشه

۱۰ نرم افزار ۱۵ هوش ۱۶ الگوریتم ۲۲ معماری ۲۰ علوم کامپیوتر ۱۳ نظریه تصمیم - Nima Masghadi - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۴۰ ب.ظ

ماشالله ...تبریک میگم مهندس
انشالله پله های ترقی رو یکی پس از دیگری طی کنی
حالا کدوم رشته رو میخوای ادامه بدی ؟

۱۰ نرم افزار ۱۵ هوش ۱۶ الگوریتم ۲۲ معماری ۲۰ علوم کامپیوتر ۱۳ نظریه تصمیم - mizgly - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۴۴ ب.ظ

الگوریتم شریف رو دوست دارم البته اگه بیارم

۱۰ نرم افزار ۱۵ هوش ۱۶ الگوریتم ۲۲ معماری ۲۰ علوم کامپیوتر ۱۳ نظریه تصمیم - somaye_tex - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۱۳ ق.ظ

تبریک میگم. براتون آرزوی موفقیت می کنم.

RE: 10 نرم افزار ۱۵ هوش ۱۶ الگوریتم ۲۲ معماری ۲۰ علوم کامپیوتر ۱۳ نظریه تصمیم - Nima Masghadi - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۰۲ ب.ظ

(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۴۴ ب.ظ)mizgly نوشته شده توسط:  الگوریتم شریف رو دوست دارم البته اگه بیارم

با ۱۶ الگوریتم نیاری ؟ Smile مطمئنا میاری . انشالله میبینمت تو شریف شیرینیشو ازت میگیرم چون رتبه نرمت از من بهتر شده Tongue

۱۰ نرم افزار ۱۵ هوش ۱۶ الگوریتم ۲۲ معماری ۲۰ علوم کامپیوتر ۱۳ نظریه تصمیم - rata - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۴۷ ب.ظ

سلام تبریک میگم با آرزوی رسیدن به هر آن چیزی که دوست دارید وبه صلاحتونه
منتظر مصاحبتون هستیم

۱۰ نرم افزار ۱۵ هوش ۱۶ الگوریتم ۲۲ معماری ۲۰ علوم کامپیوتر ۱۳ نظریه تصمیم - alagh - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۱۸ ب.ظ

اقا تبریک عالی شدید.البته من زیر ۵ رو واستون پیش بینی کرده بودمSmile با حرفایی که قبل از این که جواب بیاد زده بودید...

RE: 10 نرم افزار ۱۵ هوش ۱۶ الگوریتم ۲۲ معماری ۲۰ علوم کامپیوتر ۱۳ نظریه تصمیم - reyhaneh64 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۰۹ ق.ظ

واقعا عالیه
تبریکات فراوان
Smile

۱۰ نرم افزار ۱۵ هوش ۱۶ الگوریتم ۲۲ معماری ۲۰ علوم کامپیوتر ۱۳ نظریه تصمیم - shahryar711 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۳۹ ق.ظ

سلام
تبریک
اقا زبان عمومی و زبان تخصصی رو روی چه کتاب هایی خوندی

۱۰ نرم افزار ۱۵ هوش ۱۶ الگوریتم ۲۲ معماری ۲۰ علوم کامپیوتر ۱۳ نظریه تصمیم - M0TRIX - 30 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۲۸ ب.ظ

زبان رو خیلی عالی زدی.

توضیح میدی ؟

۱۰ نرم افزار ۱۵ هوش ۱۶ الگوریتم ۲۲ معماری ۲۰ علوم کامپیوتر ۱۳ نظریه تصمیم - mizgly - 20 تیر ۱۳۹۲ ۰۷:۵۸ ب.ظ

با تشکر از همه دوستان و پوزش بابت تاخیر در پاسخ

راستش من اینجا تازه واردم نمی دونم چجوری میشه مصاحبه داد!

در مورد زبان هم من بیشتر زبان رو پای فیلم و سریال یاد گرفتم!
البته این که تو دانشگاه ما تقریبا همه درس ها از روی متن اصلی کتب بود و جزوه ها و امتحانات هم اصولا انگلیسی بودن و همچنین ۵ دوره شرکت تو مسابقات ACM برای درک مطلب کمکم کرد
برای لغات هم فقط یه مقدار ۵۰۴ کار کردم (در حدود ۱۵ درس) که با یه نرم افزار جعبه لایتنر مرورش می کردم که از این بابت خوب بود که نیازی به وقت صرف کردن برای ساختن فلش کارت و مرتب کردن و ... نداشت و با شبی ۵ دقیقه هم میشد مرورشون کرد (اغلب نرم افزارهای اینچنینی ۵۰۴ رو به طور مجانی در اختیارتون میذارن)

۱۰ نرم افزار ۱۵ هوش ۱۶ الگوریتم ۲۲ معماری ۲۰ علوم کامپیوتر ۱۳ نظریه تصمیم - saeed_435 - 21 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۴ ق.ظ

موفق باشی.

RE: 10 نرم افزار ۱۵ هوش ۱۶ الگوریتم ۲۲ معماری ۲۰ علوم کامپیوتر ۱۳ نظریه تصمیم - رقیب من - ۲۳ تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۵۳ ب.ظ

سلام و تبریک...تبریک...
لطفا بفرمایید که:
درس طراحی پیاده سازی رو از روی پرات ترجمه سالخورده خوندید؟
فصلهای مهم کنکور از روی این مرجع پرات چی هستن؟
بهترین تست و فصل های مهم کنکوری سیستم عامل ؟
ترجمه clrs :جلیلی یا قلزم یا جعفرنژاد؟
ساختمان داده رو نمی دونم چطور باید بخونم.از کدوم کتاب مرجع وچه مترجمی؟

۱۰ نرم افزار ۱۵ هوش ۱۶ الگوریتم ۲۲ معماری ۲۰ علوم کامپیوتر ۱۳ نظریه تصمیم - aslan.m - 13 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۵۹ ق.ظ

به به به . . .

۱۰ نرم افزار ۱۵ هوش ۱۶ الگوریتم ۲۲ معماری ۲۰ علوم کامپیوتر ۱۳ نظریه تصمیم - saeed_435 - 18 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۵۸ ب.ظ

انتخاب رشتتونو میذارین؟
ممنون