تالار گفتمان مانشت
دانشکده علوم اقتصادی - نسخه‌ی قابل چاپ

دانشکده علوم اقتصادی - parinaz68 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۲۱ ب.ظ

سلام بچه ها همگی خسته نباشید
من علوم کامپیوتر گرایش اول ۱۱۶ شدم گرایش دوم ۱۱۰ الان توی انتخاب رشته بین شبانه خوارزمی و روزانه علوم اقتصادی موندم می خواستم بدونم
کسی از این دانشگاه و سطح علمی و اعضای هییت علمی اش اطلاعی داره?
اصلا می ارزه به این دانشگاه فکر کنم یا اصلا برم سراغ دانشگاه های شهرستان مثل زنجان

RE: دانشکده علوم اقتصادی - delta - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۰۶ ق.ظ

(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۲۱ ب.ظ)parinaz68 نوشته شده توسط:  سلام بچه ها همگی خسته نباشید
من علوم کامپیوتر گرایش اول ۱۱۶ شدم گرایش دوم ۱۱۰ الان توی انتخاب رشته بین شبانه خوارزمی و روزانه علوم اقتصادی موندم می خواستم بدونم
کسی از این دانشگاه و سطح علمی و اعضای هییت علمی اش اطلاعی داره?
اصلا می ارزه به این دانشگاه فکر کنم یا اصلا برم سراغ دانشگاه های شهرستان مثل زنجان

سلام
۲سال پیشم منم شرایط شما را داشتم و تو دوراهی برای شهرستان و دانش مونده بودم بالاخره شهرستان زدم و الان مثل چی پشیمونم...Sad

دانشکده علوم اقتصادی - rrr - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۵۱ ب.ظ

سلام
شما کدوم دانشگاهی؟ چرا پشیمونی؟
یعنی به نظرت پشت کنکور بهتر از شهرستانه؟

RE: دانشکده علوم اقتصادی - delta - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۰۴ ب.ظ

(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۵۱ ب.ظ)rrr نوشته شده توسط:  سلام
شما کدوم دانشگاهی؟ چرا پشیمونی؟
یعنی به نظرت پشت کنکور بهتر از شهرستانه؟

یزد هستم،‌ نه اینکه پشت کنکور باشی من از این پشیمونم چرا دانش را جلوتر نزدم اولین انتخابم بعد از روزانه تهران یزد بود در صورتیکه بقیه شهرستانها را هم آورده بودم حداقل اگه دانش نمیزدم زنجان را باید بالاتر میزدم اگه الان میخاسم انتخاب رشته کنم اصلا یزد را انتخاب نمیکردم چون به هیچ وجه گرایشش دوست ندارم بعدم شبانه تهرانم آوردم که بازم پشیمونم چرا انتخابش نکردم کلا انتخاب رشته من خیلی بد بود شما خیلی دقت کنید به گرایش هم خیلی توجه کنییییییییید.