رتبه ۱۹۸ شبکه-امنیت و ۳۰۰ تجارت-آی تی - نسخهی قابل چاپ |
رتبه ۱۹۸ شبکه-امنیت و ۳۰۰ تجارت-آی تی - saeid_asad - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۱۱ ق.ظ
سلام دوستان امیدوارم نگاه کردن به کارنامه من و مقایسه اش با بقیه کارنامه ها ،کلیدی باشه برای دروازه درست خوندنتون. |
RE: رتبه ۱۹۸ شبکه-امنیت و ۳۰۰ تجارت-آی تی - kimidoonekekie - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۲۱ ق.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۱۱ ق.ظ)saeid_asad نوشته شده توسط: سلام دوستان عکس باز نشد میخاستم مقایسه کنم با پارسال ببینم با این درصدام من چطور میشم زبان ۳۷ درصد مشترک ۱۰ درصد تخصصی ۳۰ درصد معماری ۱۷ درصد |
RE: رتبه ۱۹۸ شبکه-امنیت و ۳۰۰ تجارت-آی تی - saeid_asad - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۵۹ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۲۱ ق.ظ)kimidoonekekie نوشته شده توسط:(26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۱۱ ق.ظ)saeid_asad نوشته شده توسط: سلام دوستان سلام عکس رو دوباره آپلود کردم اینو هم بگم که برا تخمین رتبه ات بایستی سخت و آسان بودن سوالا رو در نظر بگیری و به اون نسبت ترازت تعیین میشه مثلا با ۱۰ درصد مشترک و ۳۰ درصد تخصصی باید ببینی اگه سوالا سخت بوده که یعنی بقیه هم همین حول و حوش زده اند میشه امید داشت به یه رتبه ی قابل قبولی. |
رتبه ۱۹۸ شبکه-امنیت و ۳۰۰ تجارت-آی تی - jparisa - 06 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۵۲ ق.ظ
چقدر تخصصی خوب زدین چیا خوندین؟ |
RE: رتبه ۱۹۸ شبکه-امنیت و ۳۰۰ تجارت-آی تی - saeid_asad - 08 خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۴۶ ب.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۵۲ ق.ظ)jparisa نوشته شده توسط: چقدر تخصصی خوب زدین شما لطف دارین. هوش مصنوعی: کتاب راسل انتشارات دانشگاه امام رضا با کتاب تست پوران پژوهش مهدیه شادی سیستم عامل : کتاب تست حمیدرضا مقسمی گسترش علوم پایه البته کتاب تست موسوی طیبی پوران پژوهش رو هم خوندم که تکراری بودش و ضرورتی نداره. پایگاه داده : من فقط خوندن کتاب درس و کنکور حمیدرضا مقسمی گسترش علوم پایه رو پیشنهاد میکنم. |