رتبه ۳۵۳ ای تی(با توجه به تاثیر دانشگاه در قبولی دکترا) - نسخهی قابل چاپ |
رتبه ۳۵۳ ای تی(با توجه به تاثیر دانشگاه در قبولی دکترا) - tayebe68 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۰۷ ب.ظ
درود دوستان رتبه من در گرایش آیتی ۳۵۳ شده، آیا احتمالش هست که دولتی قبول بشم؟ و اینکه بین <<دولتی های آموزش محور>> و <<غیر انتفاعی پژوهش محور>> کدوم یکی برای ادامه تحصیل و دکترا بهتره؟ و سهمیه استعداد درخشان جهت ورود بدون کنکور به دوره دکترا رو میشه از دانشگاه امام رضای مشهد بدست آورد یا حتما باید دولتی باشی؟ یک مشورت: من می خوام حتما تا دوره دکترا پیش برم. به نظرتون امسال بعد از شبانه ها، غیرانتفاعی امام رضا رو بزنم و دو سال دیگه برای قبولی کنکور دکترا تلاش مضاعف کنم؛ یا یک سال دیگه پشت کنکور ارشد بمونم؟؟ (با توجه به اینکه مشهدی هستم) سپاس |
RE: رتبه ۳۵۳ ای تی(با توجه به تاثیر دانشگاه در قبولی دکترا) - tayebe68 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۲۹ ق.ظ
جواب یکی از سوالاتم رو خودم پیدا کردم! در رابطه با استعداد درخشان. این جدول نشون می ده که با توجه به دانشگاه دوره ارشد در چه دوره هایی می تونیم درخواست ادامه تحصیل بدون آزمون بدهیم |
رتبه ۳۵۳ ای تی(با توجه به تاثیر دانشگاه در قبولی دکترا) - offer12 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۱۰ ب.ظ
الان یعنی اگه واسه ارشد غیرانتفاعی بریم ، دیگه واسه دکترا نمیتونیم دانشگاه سراسری شرکت کنیم ؟؟؟ |
رتبه ۳۵۳ ای تی(با توجه به تاثیر دانشگاه در قبولی دکترا) - tayebe68 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۴۷ ق.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۱۰ ب.ظ)offer12 نوشته شده توسط: الان یعنی اگه واسه ارشد غیرانتفاعی بریم ، دیگه واسه دکترا نمیتونیم دانشگاه سراسری شرکت کنیم ؟؟؟ نه به این معنی نیست! اگر دقت کنید در جواب بالا هم نوشتم "ادامه تحصیل بدون آزمون". در دانشگاه دولتی می تونی در صورتی که معدل بالای ۱۷ و دو مقاله ISI داشته باشی به عنوان استعداد درخشان، درخواست ورود به دوره های دکترا بدون کنکور رو داشته باشی که دانشگاه های مربوطه درخواستت رو یا می پذیرند یا نمی پذیرند ؛ ولی غیرانتفاعی از این خبرا نیست، باید حتما کنکور دکترا بدی... |