تالار گفتمان مانشت
مشاوره انتخاب رشته - ۲۳۰ نرم افزار - نسخه‌ی قابل چاپ

مشاوره انتخاب رشته - ۲۳۰ نرم افزار - mehrnush - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۲۷ ب.ظ

سلام، من رتبه نرمم ۲۳۰ شده می خواستم بدونم روزانه فردوسی میارم؟ اصفهان وشیراز چطور؟
شبانه های تهران چطورن؟
از هر کی پرسیدم یه جور راهنماییم می کنه. لطفا کمک کنید.

RE: 230 نرم افزار - ariazad - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۵۳ ق.ظ

(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۲۷ ب.ظ)mehrnush نوشته شده توسط:  سلام، من رتبه نرمم ۲۳۰ شده می خواستم بدونم روزانه فردوسی میارم؟ اصفهان وشیراز چطور؟
شبانه های تهران چطورن؟
بهتون تبریک می گمSmile
شیراز پارسال آخرین رتبه روزانه ۲۳۵ بوده و صنعتی شیراز آخرین رتبه روزانه ۲۵۹ بوده احتمال قبولیتون شیراز هس.

مشاوره انتخاب رشته - ۲۳۰ نرم افزار - saeed_435 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۱۰ ب.ظ

با توجه به ظرفیتا امسال روزانه اصفهان و شیراز میارین بعدش فردوسیو بزنین نرمش چندان جالب نیس ولی هوشش قویه

RE: 230 نرم افزار - mehrnush - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۰۴ ق.ظ

(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۵۳ ق.ظ)ariazad نوشته شده توسط:  
(24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۲۷ ب.ظ)mehrnush نوشته شده توسط:  سلام، من رتبه نرمم ۲۳۰ شده می خواستم بدونم روزانه فردوسی میارم؟ اصفهان وشیراز چطور؟
شبانه های تهران چطورن؟
بهتون تبریک می گمSmile
شیراز پارسال آخرین رتبه روزانه ۲۳۵ بوده و صنعتی شیراز آخرین رتبه روزانه ۲۵۹ بوده احتمال قبولیتون شیراز هس.

ممنونم ازتون. در مورد فردوسی چطور؟ شیراز از فردوسی بهتره ؟

(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۱۰ ب.ظ)saeed_435 نوشته شده توسط:  با توجه به ظرفیتا امسال روزانه اصفهان و شیراز میارین بعدش فردوسیو بزنین نرمش چندان جالب نیس ولی هوشش قویه

ممنونم ازراهنماییتون.اصفهان رو بالا تر بزنم یا شیراز رو؟

RE: 230 نرم افزار - ariazad - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۵۷ ب.ظ

(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۰۴ ق.ظ)mehrnush نوشته شده توسط:  ممنونم ازراهنماییتون.اصفهان رو بالا تر بزنم یا شیراز رو؟
به نظر من سطح علمی دانشگاه شیراز با اصفهان خیلی نزدیک به همه. من خودم شیراز رو بالاتر می زنم چون شهر خودمه.
به نظرم هر کدوم بهتون نزدیکتره بزنید.

RE: 230 نرم افزار - mehrnush - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۱۳ ب.ظ

(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۵۷ ب.ظ)ariazad نوشته شده توسط:  
(26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۰۴ ق.ظ)mehrnush نوشته شده توسط:  ممنونم ازراهنماییتون.اصفهان رو بالا تر بزنم یا شیراز رو؟
به نظر من سطح علمی دانشگاه شیراز با اصفهان خیلی نزدیک به همه. من خودم شیراز رو بالاتر می زنم چون شهر خودمه.
به نظرم هر کدوم بهتون نزدیکتره بزنید.

خیلی ممنون از راهنماییتون، انشاالله موفق باشین.