۴۰۷ نرم ۳۱۹ الگوریتم، کجا مشه قبول شد؟ - نسخهی قابل چاپ |
۴۰۷ نرم ۳۱۹ الگوریتم، کجا مشه قبول شد؟ - S_Mehrjoyan - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۰۳ ق.ظ
من ۴۰۷ نرم شدم لطفا کمکم کنین، کجا میتونم قبول شم |
۴۰۷ نرم ۳۱۹ الگوریتم، کجا مشه قبول شد؟ - annmary - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۲۶ ب.ظ
ناراحت نشی ها اما تو نرم امیدی به روزانه شبانه نداشته باش بقیشون (مجازی،پیام نور،غیر انتفاعی و ...)۱۰۰% قبولی این حرفمو براساس قبولی های پارسال میگم |
۴۰۷ نرم ۳۱۹ الگوریتم، کجا مشه قبول شد؟ - S_Mehrjoyan - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۱۴ ق.ظ
مرسی annmary بابت کمکت ، ولی امسال نسبت به پارسال حدود ۴۰ تا روزانه و شبانه اضافه شده کس دیگه ای نظر نداره؟؟؟ help me |
۴۰۷ نرم ۳۱۹ الگوریتم، کجا مشه قبول شد؟ - annmary - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۳۲ ق.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۱۴ ق.ظ)S_Mehrjoyan نوشته شده توسط: مرسی annmary بابت کمکت ، ولی امسال نسبت به پارسال حدود ۴۰ تا روزانه و شبانه اضافه شدهمنظورت نرم افزاره؟ با ظرفیتای پارسال فک کنم ۳۸۰ نه روز آورده بود نه شب! |
RE: 407 نرم ۳۱۹ الگوریتم، کجا مشه قبول شد؟ - S_Mehrjoyan - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۱۲ ب.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۳۲ ق.ظ)annmary نوشته شده توسط:(25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۱۴ ق.ظ)S_Mehrjoyan نوشته شده توسط: مرسی annmary بابت کمکت ، ولی امسال نسبت به پارسال حدود ۴۰ تا روزانه و شبانه اضافه شدهمنظورت نرم افزاره؟ آره نرم رو میگم: سال ۹۱ بدون محاسبه شیوه آموزش محور: روزانه:۱۳۱ شبانه:۳۶ سال ۹۲ بدون حساب شیوه آموزش محور و دانشگاه امام حسین و تربیت دبیر روزانه: روزانه: ۱۶۸ شبانه: ۳۹ که درکل میشه: ۳۷ روزانه و ۳ تا شبانه اضافه شده البته اگه شیوه های آموزش محور رو هم اضافه کنی که فکر کنم ۶۰ تایی اضافه شده |