![]() |
۲۳۹ هوش مصنوعی - نسخهی قابل چاپ |
۲۳۹ هوش مصنوعی - saraEs - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۴۸ ق.ظ
فکر می کنید شبانه علم و صنعت رو میارم؟ آخه شنیدم انگار تا ۲۵۰ رو سال ۹۰ گرفته اما ۹۱ رو نمیدونم... |
۲۳۹ هوش مصنوعی - aboualfazl - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۵۳ ق.ظ
به نظر من که میاری ، چون معمولا اکثر نفراتی که هوش رتبه ی خوبی میارن ، میرن نرم افزار و معمولا اونجا هم رتبه اشون خوبه ... |
۲۳۹ هوش مصنوعی - saraEs - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۵۸ ق.ظ
ممنونم ![]() واقعا به راهنمایی نیاز دارم.... |
۲۳۹ هوش مصنوعی - taranehkianzad - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۳۱ ب.ظ
آره میاری.خیلی ها هم انتخاب شهر واسه کامپیوتر نمیکنن چون مثلا ای تی هم خوب شدن .یا اینکه متاهل هستند شهر خودشون میمونن.پس ایشاله میاری.توکل کن |
RE: 239 هوش مصنوعی - saraEs - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۴۹ ق.ظ
ممنونم واقعا. ![]() |
RE: 239 هوش مصنوعی - shokohigol - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۰۴ ق.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۵۳ ق.ظ)aboualfazl نوشته شده توسط: به نظر من که میاری ، چون معمولا اکثر نفراتی که هوش رتبه ی خوبی میارن ، میرن نرم افزار و معمولا اونجا هم رتبه اشون خوبه ... سلام امکان داره که بیاری ولی سال قبل که شبانه های ما دقیقا بعد از روزانه ها بودن یعنی رتبه های زیر ۲۰۰ |
RE: 239 هوش مصنوعی - aboualfazl - 29 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۰۵ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۰۴ ق.ظ)shokohigol نوشته شده توسط:(24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۵۳ ق.ظ)aboualfazl نوشته شده توسط: به نظر من که میاری ، چون معمولا اکثر نفراتی که هوش رتبه ی خوبی میارن ، میرن نرم افزار و معمولا اونجا هم رتبه اشون خوبه ... مطمئنید ؟؟؟ به نظر من که با رتبه ی زیر ۲۰۰ میشه روزانه ی علم و صنعت و یا حداقل روزانه ی دانشگاههای دیگه ی تهران قبول شد ... یا حداقل شبانه ی شریف و امیر کبیر و تهران ... |
RE: 239 هوش مصنوعی - Solmaziranica - 29 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۳۰ ب.ظ
شبانه شریف که یه نفره ![]() تازه اونم احتمالا یکی با رتبه ۷۰ یا ۸۰ هوش که اسم دانشگاه براش مهمتره میزنه شبانه امیرکبیر شاید بشه خصوصا این امیرکبیر رباتیک |
RE: 239 هوش مصنوعی - shokohigol - 30 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۰۸ ب.ظ
مطمئنید ؟؟؟ به نظر من که با رتبه ی زیر ۲۰۰ میشه روزانه ی علم و صنعت و یا حداقل روزانه ی دانشگاههای دیگه ی تهران قبول شد ... یا حداقل شبانه ی شریف و امیر کبیر و تهران ... [/quote] بله مطمئنم به قولی دوستمون خیلی ها اسم دانشگاه براشون مهمه این هم کلاسی ما به ترتیب بهترین روزانه شبانه زده بود و نه تهران نه امیر کبیر رو آورد رتبش هم ۱۵۸ بود فکر کنم |