بررسی سوالات زبان عمومی و تخصصی کنکور ارشد ای تی ۹۰ - نسخهی قابل چاپ |
بررسی سوالات زبان عمومی و تخصصی کنکور ارشد ای تی ۹۰ - bijibuji - 04 اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۰۱ ق.ظ
کد دفترچه پاسخ سوالات بخش Vocabulary ۱- Elicit بیرون کشیدن - استخراج کردن ۲- Rally پشتیبانی کردن - صف آرایی و تقویت کردن ۳- gamut گام - حوزه - عرصه - حیطه ۴- impetus محرک - مشوّق ۵- remiss غفلت - سستی ۶- attests تصدیق کردن - شهادت دادن - گواهی کردن ۷- preclude مانع شدن - جلوگیری کردن ۸- legacy میراث - ماترک ۹- retrospect بازنگرای - نگاهی به گذشته ۱۰- cursory سرسری - اجمالی - زودگذر [attachment=438] پاسخ سوالات بخش Grammar ۱۱- in size از لحاظ اندازه - در اندازه ۱۲- is expressed by بیان می شود با ۱۳- equal to برابر با ۱۴- on روی ۱۵- such as همچون - از قبیل [attachment=439] پاسخ متن های تخصصی [attachment=440] [attachment=441] |
RE: پاسخ سوالات زبان عمومی و تخصصی - polarisia - 04 اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۲۷ ب.ظ
سوال ۱۲ به نظرم expresses باشه! ۲۳ هم شک دارم بین گزینه های ۳ و ۴ یادم نمیاد کدومو زدم! ۲۰ هم بین ۱ و ۳ شک دارم. میتونه indifferentام باشه! |
RE: پاسخ سوالات زبان عمومی و تخصصی - bijibuji - 05 اسفند ۱۳۸۹ ۰۴:۱۳ ق.ظ
(۰۴ اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۲۷ ب.ظ)polarisia نوشته شده توسط: سوال ۱۲ به نظرم expresses باشه!در زبان انگلیسی وقتی به یک مفهوم، نامی یا اصطلاحی رو می خواید نسبت بدید باید از is expressed by استفاده کنید. نقل قول: ۲۳ هم شک دارم بین گزینه های ۳ و ۴ سوال ۲۳، گزینه سوم فقط در اثر جنگ جهانی اول ایجاد شد. گزینه ۴ عمومی تره و مربوط به هر دو جنگ جهانی می شه. نقل قول: ۲۰ هم بین ۱ و ۳ شک دارم. میتونه indifferentام باشه! خوب پاسخها که قطعی نیستند در این موارد. اما بی تفاوت، زمانیه که نویسنده طرفدار هیچیک از دو مبحث نباشه. درصورتیکه نویسنده با سیستم قدیمی و دستی مخالف هست در این مورد و معایب اش رو شمرده. |