شیوه آموزش محور - نسخهی قابل چاپ |
شیوه آموزش محور چه فرقی با بقیه داره؟ - HRZ - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۵۰ ب.ظ
سلام بچه ها منظور از شیوه آموزش محور چیه تو دفترچه فقط نوشته پایان نامه نمی خواد میشه بیشتر توضیح بدید؟ |
RE: شیوه آموزش محور چه فرقی با بقیه داره؟ - ریحانه - ۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۰۶ ب.ظ
به جای واحد پایان نامه ، واحدهای درسی باید پاس کنید. پایان نامه ندارید دیگه |
RE: شیوه آموزش محور چه فرقی با بقیه داره؟ - cs_std - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۳ ق.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۵۰ ب.ظ)HRZ نوشته شده توسط: سلام بچه ها منظور از شیوه آموزش محور چیه تو دفترچه فقط نوشته پایان نامه نمی خواد میشه بیشتر توضیح بدید؟ سلام به همه اینکه میگن امکان ادامه تحصیل تو شیوه آموزش محور در مقطع دکتری (به دلیل نداشتن پایان نامه) وجود نداره درسته؟ لطفا کسانی که اطلاع دارن راهنمایی کنن مخصوصا بچه های دکتری. مرسی |
شیوه آموزش محور چه فرقی با بقیه داره؟ - Bache Mosbat - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۲ ق.ظ
از نظر رسمی که وجود داره. ولی استادا تمایل ندارن کسی که پایان نامه نداشته رو به عنوان دانشجو ی دکتری بگیرن. |
شیوه آموزش محور چه فرقی با بقیه داره؟ - HRZ - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۱۵ ق.ظ
حالا به نظرتون چه کار کنیم؟ مثلا بین آموزش محور اصفهان با صنعتی شاهرود کدوم رو باید اول بزنیم؟ اگه شما بودید کدوم رو اول میزدید؟ واقعا گیچ شدم |
شیوه آموزش محور چه فرقی با بقیه داره؟ - Bache Mosbat - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۰۶ ق.ظ
من اگر بودم اصفهان رو می زدم. چون خودم آدم اهل ریسرچ ای هستم. خودم می تونم با توجه به علاقم تنها کار کنم.ولی اگر شما خودتون نیستین به نظرم صنعتی شاهرودو بزنین دانشگاه خوبیه. از یه طرف خب آموزش محور راحت تره. واقعا هدفتون دکتراس؟ |
شیوه آموزش محور چه فرقی با بقیه داره؟ - HRZ - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۴۰ ق.ظ
ممنون از پاسختون دوست عزیز فقط از لحاظ مدرک که فرقی نمیکنه؟ تو مدرک قید میشه آموزش محور؟ |
شیوه آموزش محور چه فرقی با بقیه داره؟ - Bache Mosbat - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۶ ب.ظ
بله تو مدرک قید می شه آموزش محور تا جایی که می دونم. |
شیوه آموزش محور چه فرقی با بقیه داره؟ - مازیار صفایی - ۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۲۱ ب.ظ
من یک مساله ای رو هم شنیدم.... اگر آموزش محور باشی و خیلی کوشا، و بدون پایان نامه هم تحقیق کنی، استاد ها می تونن توصیه نامه بدن برای دکتری.... از نظر رسمی هم منعی برای ادامه تحصیل وجود نداره..... |
RE: شیوه آموزش محور چه فرقی با بقیه داره؟ - ahmadi_development - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۴۱ ب.ظ
استادمون می گفت اموزش محور برای کسانی که قصد ادامه دادن در مقطع دکترا دارن یه ذره خطر داره به طور رسمی نمی گن که اموزش محور نمی گیریم ولی تو مصاحبه ردش می کنند مگه اینکه اون فرد رزومه خیلی خوبی جمع کرده باشه |
شیوه آموزش محور چه فرقی با بقیه داره؟ - کارمن - ۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۱۵ ب.ظ
آموزش محور = خداحافظ دکترا . رسمی نه ولی حتمی |
RE: شیوه آموزش محور چه فرقی با بقیه داره؟ - رایحه - ۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۵۳ ب.ظ
سلام دوستان . من از یکی از مشاورها شنیدم که میگفت اموزش محور امکان رفتن به دکترا نداره چون پایان نامه نداره.اما اگر معدل دانشجو از ۱۶ بالاتر بشه با توافق دانشگاه و هزینه خودش میتونه پایان نامه رو هم داشته باشه. و در این صورت امکان ادامه تحصیل هم براش هست... امیدوار باشید... |
شیوه آموزش محور چه فرقی با بقیه داره؟ - Bache Mosbat - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۵۵ ب.ظ
تو شریف که تا جایی که می دونم اینجوری نیست! چون استاد کم دارن. حتی یه سری از بچه هایی که آموزش محور نیستن هم هر سال تهدید می کنن که آموزش محور می شن. |
شیوه آموزش محور چه فرقی با بقیه داره؟ - fatemeh85 - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۰ ب.ظ
من می خوام حتما برای دکتری ادامه تحصیل بدم علاقه زیادی هم به تحقیق و پزوهش دارم از طرفی می خوام حتما امسال قبول شم( رتبم شده ۲۹۶ معماری ) حالا بنظرتون آموزش محورها رو انتخاب کنم یا نه ؟ |
شیوه آموزش محور چه فرقی با بقیه داره؟ - fariba.h - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۳۶ ب.ظ
خوب شما با همین رتبه میتونید پژوهش محورهای شهرستان ها را بیاورید. علاوه براین اگر براتون مساله ای نیست شبانه بزنید. |