با رتبه ۴۴۵ هوش مصنوعی بهترین جایی که می شه قبول شد کجاست ؟ اصلا امیدی هست؟ - نسخهی قابل چاپ |
با رتبه ۴۴۵ هوش مصنوعی بهترین جایی که می شه قبول شد کجاست ؟ اصلا امیدی هست؟ - pasargad7788 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۵۸ ب.ظ
با این رتبه می شه جایی قبول شد؟ ترتیب شهرستان ها به چه صورتی خوبه؟ الویت با کدومه ؟ |
RE: با رتبه ۴۴۵ هوش مصنوعی بهترین جایی که می شه قبول شد کجاست ؟ اصلا امیدی هست؟ - pasargad7788 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۵۶ ب.ظ
شدیدا نیازمند راهنمایی سبزتان هستم |
RE: با رتبه ۴۴۵ هوش مصنوعی بهترین جایی که می شه قبول شد کجاست ؟ اصلا امیدی هست؟ - neilabak - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۰۰ ق.ظ
سلام تبریک براساس پارسال از تهران شبانه مالک اشتر و خوارزمی رو احتمالا بیاری شاهرود هم روزانه احتمال ۹۰ درصد میاری موفق باشید |
RE: با رتبه ۴۴۵ هوش مصنوعی بهترین جایی که می شه قبول شد کجاست ؟ اصلا امیدی هست؟ - pasargad7788 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۴۶ ق.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۰۰ ق.ظ)neilabak نوشته شده توسط: سلام ممنون. فکر کنم روزانه مالک اشتر هم پارسال با این رتبه اورده. چقدر خوبه که شما از این دانشگاه هستید؟ راضی هستید ؟ این دانشگاه برای اپلای کردن مشکل داره؟ شنیدم بردن لپ تاپ توش مشکل زاست؟ خانم ها هم باید پوشش چادر داشته باشند؟ کلا اگر جای من بودید بین الزهرا و خوارزمی(احتمالا شبانه هاشون) و مالک اشتر کدوم رو انتخاب می کردین؟ اصفهان هم می ارم (البته شبانه احتمالا) اون جا چی می رفتین با توجه به اینکه تهران کار می کنید؟ |
با رتبه ۴۴۵ هوش مصنوعی بهترین جایی که می شه قبول شد کجاست ؟ اصلا امیدی هست؟ - Bahar-AI - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۱۴ ق.ظ
خوارزمی پارسال خیلی می گرفت.امسال کم کرده الزهرا هم اومده چند تا آموزش محور کرده..در واقع ظرفیت اون هم کم شده امیدوارم هم پوشانی زیاد باشه...دعا کنید |
RE: با رتبه ۴۴۵ هوش مصنوعی بهترین جایی که می شه قبول شد کجاست ؟ اصلا امیدی هست؟ - mojtaba.akbari90 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۳۹ ب.ظ
undefined |