تالار گفتمان مانشت
مشاوره انتخاب رشته - ۳۹۰ هوش....۴۹۰ معماری - نسخه‌ی قابل چاپ

مشاوره انتخاب رشته - ۳۹۰ هوش....۴۹۰ معماری - rez_com - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۳۰ ق.ظ

سلام.من ۳۹۰ هوش شدم.۴۹۰ معماری.میخواستم بدونم روزانه هوش و شبانه معماری جایی قبول میشم؟

RE: 390 هوش....۴۹۰ معماری - nassim92 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۵۳ ب.ظ

(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۳۰ ق.ظ)rez_com نوشته شده توسط:  سلام.من ۳۹۰ هوش شدم.۴۹۰ معماری.میخواستم بدونم روزانه هوش و شبانه معماری جایی قبول میشم؟
وضعیتمون تقریبا شبیه به همه من ۳۸۲ هوشم و ۴۳۰ معماری هر کار میکنی منم در جریان بذار چون واقعا گیج شدم!

RE: 390 هوش....۴۹۰ معماری - rez_com - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۲۰ ب.ظ

(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۵۳ ب.ظ)نسیم مهری نوشته شده توسط:  
(23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۳۰ ق.ظ)rez_com نوشته شده توسط:  سلام.من ۳۹۰ هوش شدم.۴۹۰ معماری.میخواستم بدونم روزانه هوش و شبانه معماری جایی قبول میشم؟
وضعیتمون تقریبا شبیه به همه من ۳۸۲ هوشم و ۴۳۰ معماری هر کار میکنی منم در جریان بذار چون واقعا گیج شدم!
من کارشناسیم سخت افزار بودم.دوس دارم معماری قبول شم

RE: 390 هوش....۴۹۰ معماری - nassim92 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۰۶ ق.ظ

(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۲۰ ب.ظ)rez_com نوشته شده توسط:  
(23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۵۳ ب.ظ)نسیم مهری نوشته شده توسط:  
(23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۳۰ ق.ظ)rez_com نوشته شده توسط:  سلام.من ۳۹۰ هوش شدم.۴۹۰ معماری.میخواستم بدونم روزانه هوش و شبانه معماری جایی قبول میشم؟
من کارشناسیم سخت افزار بودم.دوس دارم معماری قبول شم
من نرم افزار بودم ولی دوس دارم هوش بخونم.Big Grin

RE: 390 هوش....۴۹۰ معماری - sayedre - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۱۷ ب.ظ

(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۳۰ ق.ظ)rez_com نوشته شده توسط:  سلام.من ۳۹۰ هوش شدم.۴۹۰ معماری.میخواستم بدونم روزانه هوش و شبانه معماری جایی قبول میشم؟

مطمئنا قبول میشی چون دوستم پارسال با رتبه ی ۶۲۷ روزانه ی اردبیل رو آورده
کسی میدونه من که ۴۱۷ معماری شدم اصفهان قبول میشم؟