مشاوره انتخاب رشته - ۳۹۰ هوش....۴۹۰ معماری - نسخهی قابل چاپ |
مشاوره انتخاب رشته - ۳۹۰ هوش....۴۹۰ معماری - rez_com - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۳۰ ق.ظ
سلام.من ۳۹۰ هوش شدم.۴۹۰ معماری.میخواستم بدونم روزانه هوش و شبانه معماری جایی قبول میشم؟ |
RE: 390 هوش....۴۹۰ معماری - nassim92 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۵۳ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۳۰ ق.ظ)rez_com نوشته شده توسط: سلام.من ۳۹۰ هوش شدم.۴۹۰ معماری.میخواستم بدونم روزانه هوش و شبانه معماری جایی قبول میشم؟وضعیتمون تقریبا شبیه به همه من ۳۸۲ هوشم و ۴۳۰ معماری هر کار میکنی منم در جریان بذار چون واقعا گیج شدم! |
RE: 390 هوش....۴۹۰ معماری - rez_com - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۲۰ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۵۳ ب.ظ)نسیم مهری نوشته شده توسط:من کارشناسیم سخت افزار بودم.دوس دارم معماری قبول شم(23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۳۰ ق.ظ)rez_com نوشته شده توسط: سلام.من ۳۹۰ هوش شدم.۴۹۰ معماری.میخواستم بدونم روزانه هوش و شبانه معماری جایی قبول میشم؟وضعیتمون تقریبا شبیه به همه من ۳۸۲ هوشم و ۴۳۰ معماری هر کار میکنی منم در جریان بذار چون واقعا گیج شدم! |
RE: 390 هوش....۴۹۰ معماری - nassim92 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۰۶ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۲۰ ب.ظ)rez_com نوشته شده توسط:من نرم افزار بودم ولی دوس دارم هوش بخونم.(23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۵۳ ب.ظ)نسیم مهری نوشته شده توسط:من کارشناسیم سخت افزار بودم.دوس دارم معماری قبول شم(23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۳۰ ق.ظ)rez_com نوشته شده توسط: سلام.من ۳۹۰ هوش شدم.۴۹۰ معماری.میخواستم بدونم روزانه هوش و شبانه معماری جایی قبول میشم؟وضعیتمون تقریبا شبیه به همه من ۳۸۲ هوشم و ۴۳۰ معماری هر کار میکنی منم در جریان بذار چون واقعا گیج شدم! |
RE: 390 هوش....۴۹۰ معماری - sayedre - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۱۷ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۳۰ ق.ظ)rez_com نوشته شده توسط: سلام.من ۳۹۰ هوش شدم.۴۹۰ معماری.میخواستم بدونم روزانه هوش و شبانه معماری جایی قبول میشم؟ مطمئنا قبول میشی چون دوستم پارسال با رتبه ی ۶۲۷ روزانه ی اردبیل رو آورده کسی میدونه من که ۴۱۷ معماری شدم اصفهان قبول میشم؟ |