همپوشانی - نسخهی قابل چاپ |
همپوشانی - adele_69 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۱۰ ق.ظ
سلام بچه ها به نظرتون امسال همپوشانی ها نسبت به پارسال چطوریه؟ |
RE: همپوشانی - MSZ - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۱۲ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۱۰ ق.ظ)adele_69 نوشته شده توسط: سلام بچه ها نسبت به پارسال به نظرم خیلی فرقی نداشته باشه. چون شرایط امسال تقریبا مشابه پارسال بوده ولی نسبت به دو سال پیش همپوشانی کمتره... در واقع از وقتی کنکور کامپیوتر تو یک نوبت برگزار میشه، همپوشانی نسبتا کمتر شده... |
RE: همپوشانی - adele_69 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۲۰ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۱۲ ق.ظ)MSZ نوشته شده توسط:(23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۱۰ ق.ظ)adele_69 نوشته شده توسط: سلام بچه ها چه بد پس فکر نکنم جای خوبی قبول شم .تبریک فراوان واسه رتبه توپتون |
همپوشانی - MSZ - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۳۹ ق.ظ
البته تا وقتی نتیجه نهایی انتخاب رشته نیومده نمیشه نظر قطعی داد. ایشالا که امسال بتونین نتیجه خوب بگیرین خیلی ممنونم از تبریکتون |
همپوشانی - Amir V - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۱۷ ق.ظ
ینی چی همپوشانی؟ بده یا خوب؟ |
همپوشانی - somaye_tex - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۰۶ ق.ظ
ای بابا! فعلاً که فقط تو مانشت ۳ نفری که از من رتبه شون بهتره میرن نرم شریف. ۱۱ تا ظرفیت دیگه داره. که فکر نمی کنم نوبت به من برسه. خودمو برای پلی تکنیک باید آماده کنم. امسال فکر کنم تا ۴۰ و ۵۰ نرم هیچ همپوشانی نباشه! نمی دونم ... دوستان یه زحمتی بکشن این ۲۹ نفر اول رو پیدا کنن( البته خودم ۳ تاشونو پیدا کردم! ) ببینم نرم شریف میرن یا نه تا تکلیف منم مشخص شه! به خدا ثواب داره ها!!!!! |
همپوشانی - svk7 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۰۹ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۱۲ ق.ظ)MSZ نوشته شده توسط: در واقع از وقتی کنکور کامپیوتر تو یک نوبت برگزار میشه، همپوشانی نسبتا کمتر شده... (۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۲۰ ق.ظ)adele_69 نوشته شده توسط: چه بد پس فکر نکنم جای خوبی قبول شم .تبریک فراوان واسه رتبه توپتون این که خوبه دیگه . نسبت به سالایی که تو دو نوبت برگزار میشده کمتر میشه با این فرضیه (۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۱۷ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: ینی چی همپوشانی؟ رتبه های شبیه هم پارسال دو نفر بودن که رتبه ی نرمشون مثه هم بود(تو مانشت ،رتبه ۳۶۴) |
همپوشانی - adele_69 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۳۶ ب.ظ
هم پوشانی یعنی یکی مثلا ۳۰ نرم میاره و ۱۰۰ هوش وقتی ۳۰ نرم بهتره میره پس حذف میشه از هوش.یعنی تو دو گرایش رتبه خوبی داشته باشن |
RE: همپوشانی - x86 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۴۴ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۱۷ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: ینی چی همپوشانی؟ همپوشانی یعنی اینکه دو نفر همدیگرو میپوشونن... ، شرمنده فقط میخواستم جو عوض بشه... |
همپوشانی - pouri_sb - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۲۳ ب.ظ
برا همپوشانی دو تا تعریف بالا آوردن که هر دوتا درسته یه سوال از مدل اول: ۱- دو نفر ترازاشون یکی شده پس رتبه هاشون هم تو اون گرایش یکی می شه اونوقت اگر مثلا امیرکبیر یه جا باقی مونده باشه و نفر اول تو انتخاب سومش این رشته رو زده باشه اون یکی تو انتخاب پنجمش ( با این فرض که تو انتخابای قبلیشون قبول نشده باشن) در این حالت کدوم یکی از این دو نفر آخرین ظرفیت رو پر می کنن؟ سوال دوم: ۲- به نظرتون امسال همپوشانی رتبه های خوب تو گرایش های دیگه چند درصده؟ من کارنامه ها رو دیدم به نظرم ۴۰% |
RE: همپوشانی - adele_69 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۰۵ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۲۳ ب.ظ)pouri_sb نوشته شده توسط: برا همپوشانی دو تا تعریف بالا آوردن که هر دوتا درسته شما که میگین ۴۰ از نظرتون پارسال چند بوده؟ |
همپوشانی - pouri_sb - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۱۷ ق.ظ
کارنامه ها رو نگاه کردم تو فروم ، برای امسال، رتبه ۳۰ نرم افزار کمتر از ۱۵۰، رتبه من، شده بود حالا ۳۰ نفر هم معماری بگیریم رو هم می شه ۴۰% تا رتبه من برای خودم رو حساب کردم پارسالیا رو اصلا نگاه نکردم... |
RE: همپوشانی - adele_69 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۵۳ ق.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۱۷ ق.ظ)pouri_sb نوشته شده توسط: کارنامه ها رو نگاه کردم تو فروم ، برای امسال، رتبه ۳۰ نرم افزار کمتر از ۱۵۰، رتبه من، شده بود حالا ۳۰ نفر هم معماری بگیریم رو هم می شه ۴۰% تا رتبه من برای خودم رو حساب کردمخب شما که نگاه کردی پارسالم نگاه میکردی که من با قبولیهای پارسال خودمو بسنجم به نظرتون کحاها رو میارم بین فردوسی شیراز و اصفهان |
RE: همپوشانی - svk7 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۴۲ ب.ظ
پس با این تعریف شما خدایا همپوشانی تو نرم افزار و علوم زیاد باشه که من یه جای خوب قبول شم |