کف قبولی تهران - نسخهی قابل چاپ |
کف قبولی تهران - mconj - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۵۸ ق.ظ
سلام بچه ها کل سوالارو میشه این جوری خلاصه کرد کف قبولی تهران چنده (برا هر گرایش) شبانه-روزانه===>لطفا با توجه به ظرفیت جدید بگید تا چند باشی خیالت راحته تهران قبولی |
کف قبولی تهران - mconj - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۰۴ ب.ظ
آقا کسی نمیدونه واقعا" یا کسی لطف نمیکنه ج بده |
کف قبولی تهران - m_gh - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۳۵ ق.ظ
لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره دریغ نکنه ،تجربیات سال پیش چیو نشون میده؟!! |
RE: کف قبولی تهران - reyhaneh64 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۱۴ ق.ظ
من ظرفیت ۳ دانشگاه شریف و تهران و امیرکبیرو با پارسال قیاس کردم امسال کل ۳ گرایش این ۳ تا دانشگاه ۱۰۹ تا روزانه میگیره. یعنی در بهترین حالت ممکن با توجه به اورلپ گرایشا تا رتبه ۱۰۰ میشه به این ۳ دانشگاه امید داشت به نظرم. شبانه ۲ دانشگاه شریف و تهران هم در مجموع ۳ گرایش ۱۵ تا که تا حدود ۱۱۰ میتونه در بهترین حالت ممکن امید داشته باشه این استنباطای منه اما کلا روزانه شریف و امیرکبیر و تهران و علمو صنعت و بهشتی و خواجه برای هوش روزانه: ۷۶ تا شریف امیرکبیر تهران علمو صنعت بهشتی تربیت مدرس برای نرم روزانه: ۵۶ تا شبانه ها به ترتیب برای همین دانشگاه ها در گروه هوش: ۱۲ در گروه نرم: ۹ گروه معماریو نادیده گرفتم فقط برای یه تخمین حدودی کلا نظرم اینه امسال تا رتبه ۱۹۰ شایدم تا ۲۰۰ احتمال روزانه و شبانه ایکی از ین دانشگاه ها براش هست. و در مورد دانشگاه هایی از قبیل خوارزمی و شاهد و الزهرا و مالک رتبه ها مسلما میره بالای ۲۰۰ . |
RE: کف قبولی تهران - s.izadi - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۲۲ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۱۴ ق.ظ)reyhaneh64 نوشته شده توسط: من ظرفیت ۳ دانشگاه شریف و تهران و امیرکبیرو با پارسال قیاس کردم چه محاسبات دقیقی!!!! به نظر شما من با این رتبه کجا قبول میشم؟ البته طبق فرمایش شما اورلپ گرایشا رو نباید تو این محاسبات فراموش کرد |