![]() |
رتبه ۸۸ نرم افزار و ۷۵ آیتی - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
رتبه ۸۸ نرم افزار و ۷۵ آیتی - mortez28 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۰۷ ب.ظ
سلام بچه ها خداروشکر که رتبم خوب شد امیدوارم هر کی به همون اندازه تلاش کرده نتیجه بگیره به نظرتون امیرکبیر(روزانه) نرم میارم؟ ( البته خودم بعید می دونم) یه سوال دیگه، گرایش ۲ و ۳ ای تی چی هست؟؟؟؟ ![]() ![]() |
رتبه ۸۸ نرم افزار و ۷۵ آیتی - somaye_tex - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۰۹ ب.ظ
تبریک میگم. موفق باشید... |
رتبه ۸۸ نرم افزار و ۷۵ آیتی - My_LoVe_IRAN - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۵۱ ب.ظ
تبریک میگم موفق باشید |
رتبه ۸۸ نرم افزار و ۷۵ آیتی - x86 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۴۴ ق.ظ
تبریکات فرآوان مهندس، امیدوارم که موفق و پیروز باشی و پله های ترقی رو یکی یکی .... ![]() |
رتبه ۸۸ نرم افزار و ۷۵ آیتی - anita_66 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۴۷ ق.ظ
بارک الله پسر. امیدوارم موفق باشی |
RE: رتبه ۸۸ نرم افزار و ۷۵ آیتی - mortez28 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۱۷ ب.ظ
مرسی بچه ها لطف دارین ایشالا همه تو زندگی موفق باشیم ![]() |
رتبه ۸۸ نرم افزار و ۷۵ آیتی - mconj - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۲۱ ق.ظ
سلام با عرض تبریک کجا قبول میشی |
RE: رتبه ۸۸ نرم افزار و ۷۵ آیتی - mortez28 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۵۹ ق.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۲۱ ق.ظ)mconj نوشته شده توسط: سلام با عرض تبریک کجا قبول میشی مرسی دوست عزیز احتمالا برم نرم افزار علم و صنعت البته اگه اعتراضم جواب بدن شاید امیرکبیر بیارم |
رتبه ۸۸ نرم افزار و ۷۵ آیتی - sir_ams - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۱۲ ق.ظ
تبریک معماری آی تی رو چی خوندی که این همه بالا زدی؟ ممنون |
RE: رتبه ۸۸ نرم افزار و ۷۵ آیتی - mortez28 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۱۶ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۱۲ ق.ظ)sir_ams نوشته شده توسط: تبریک مرسی دوست عزیز لطف دارید ![]() راستش معماری رو فقط از روی پوران خوندم،فقط و فقط ولی کامل خوندمش،تقریبا ۴ یا ۵ دور کامل خوندم و تست های چند سال اخیر رو هم کامل زدم که خداروشکر تو آزمون تونستم خوب بزنم البته من پایه معماری اصلا نداشتم و تو دانشگاه هم تقریبا میشه گفت ناپلئونی پاس کردمش و خیلی از مطالبی که تو کتاب پوران خوندم برام جدید و نو بود به شما هم پیشنهاد می کنم اگه قصد خوندن معماری دارید حتما کتاب هادی یوسفی رو برای یک بارم شده بخونید مرسی یا علی |
رتبه ۸۸ نرم افزار و ۷۵ آیتی - omidranjbar - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۴۲ ب.ظ
کارنامه هات باز نمیشن ![]() |
رتبه ۸۸ نرم افزار و ۷۵ آیتی - ۸Operation - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۵۳ ب.ظ
تبریک می گم!اما رتبه خوب شما در ای تی نشان از ظلمی بود که امسال در مشترکا به بچه های ای تی کردن! اینقدر سخت دادن که شما که شبکه و نرم نخوندی تونستی به راحتی با معماری جبرانش کنی! و این یعنی خیانت طراحا در حق داوطلبا! این ها روباید اون طراحای غیرکارشناس و ... بفهمن که مطمئنن نمی فهمن! ولی بازهم تبریک می گم!ماشالله به شما! |
RE: رتبه ۸۸ نرم افزار و ۷۵ آیتی - mortez28 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۳۸ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۴۲ ب.ظ)omidranjbar نوشته شده توسط: کارنامه هات باز نمیشن دوست عزیز تستش کردم باز شد، شاید اون لحظه سرورش جواب نداد |
رتبه ۸۸ نرم افزار و ۷۵ آیتی - saeed_435 - 21 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۲۷ ق.ظ
انتخاب رشتتو میذاری؟ ممنون |
RE: رتبه ۸۸ نرم افزار و ۷۵ آیتی - mortez28 - 23 تیر ۱۳۹۲ ۰۸:۴۳ ق.ظ
(۲۱ تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۲۷ ق.ظ)saeed_435 نوشته شده توسط: انتخاب رشتتو میذاری؟دوست دارم نرم افزار بخونم نرم شریف روزانه نرم امیرکبیر روزانه نرم تهران روزانه نرم علم و صنعت روزانه نرم تربیت مدرس روزانه نرم شهید بهشتی روزانه و... احتمال خیلی زیاد تا انتخاب چهارم قبول میشم برای همین بقیشو دیگه نمیذارم. |