۴ معماری، ۹ هوش، ۶ نرم افزار، ۶ الگوریتم - نسخهی قابل چاپ |
۴ معماری، ۹ هوش، ۶ نرم افزار، ۶ الگوریتم - sy_NBA - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۴۰ ب.ظ
خدایا شکرت.... خدایا هزاران بار شکرت... درصدها: زبان: ۴۷/۷۸ ریاضی: ۳۷/۵ مشترک: ۶۶/۶۷ تخصصی معماری: سفید تخصصی هوش: ۲۵ تخصصی نرم: ۳۷/۵ |
RE: 4 معماری، ۹ هوش، ۶ نرم افزار، ۶ الگوریتم - somaye_tex - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۴۳ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۴۰ ب.ظ)sy_NBA نوشته شده توسط: خدایا شکرت.... تبریک میگم و آرزوی بهترین ها رو براتون دارم. خیلی عالی شده نتیجتون. مبارکهههههههههههههه |
RE: 4 معماری، ۹ هوش، ۶ نرم افزار، ۶ الگوریتم - nasrolah - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۴۵ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۴۰ ب.ظ)sy_NBA نوشته شده توسط: خدایا شکرت....تبریک امیدوارم تجربیاتت رو به ما هم منتقل کنی داداش مشترک و ترکوندی ایول |
۴ معماری، ۹ هوش، ۶ نرم افزار، ۶ الگوریتم - asiehmohammadian - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۵۴ ب.ظ
تبریک میگم همشهری مایه افتخاری |
RE: 4 معماری، ۹ هوش، ۶ نرم افزار، ۶ الگوریتم - shazde kuchulo - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۵۵ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۴۰ ب.ظ)sy_NBA نوشته شده توسط: خدایا شکرت....مبارکه ایشالا همیشه موفق باشید |
۴ معماری، ۹ هوش، ۶ نرم افزار، ۶ الگوریتم - esi - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۳۸ ب.ظ
تبریک آقا واقعا درصدات خوبه موفق باشی |
۴ معماری، ۹ هوش، ۶ نرم افزار، ۶ الگوریتم - rahman9611 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۴۵ ب.ظ
مشخصه واقعا زحمت کشیدی تبریک میگم موفق باشید |
۴ معماری، ۹ هوش، ۶ نرم افزار، ۶ الگوریتم - fatemehkh - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۰۴ ب.ظ
تبریک می گم و خوشحالم از اینکه زحمت های شما نتیجه داده. بی صبرانه در انتظار مصاحبه ی بچه های موفق مانشتی هستم. ان شاء الله همیشه موفق و سربلند باشید. |
RE: 4 معماری، ۹ هوش، ۶ نرم افزار، ۶ الگوریتم - Amoojan - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۱۱ ب.ظ
با تبریکات فراوان سعید! کی به ما شامشو میدی داداش ! |
RE: 4 معماری، ۹ هوش، ۶ نرم افزار، ۶ الگوریتم - رقابت - ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۲۷ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۴۰ ب.ظ)sy_NBA نوشته شده توسط: خدایا شکرت....احسنت ، خیلی تبریک میگم، من که فقط شرمنده شدم بااین رتبم ، شما چه طوری درس میخونید؟ |
۴ معماری، ۹ هوش، ۶ نرم افزار، ۶ الگوریتم - ghaderiyaser - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۵۶ ب.ظ
تبریک می گم ایشالا همیشه موفق باشی |
RE: 4 معماری، ۹ هوش، ۶ نرم افزار، ۶ الگوریتم - Computer92 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۳۸ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۴۰ ب.ظ)sy_NBA نوشته شده توسط: خدایا شکرت.... خیلی خیلی تبریک می گم. چه درصدای رویایی! |
۴ معماری، ۹ هوش، ۶ نرم افزار، ۶ الگوریتم - x86 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۴۶ ب.ظ
آقا تبریکات فراوان ، امیدوارم در مقاطع بالاتر نیز همچون خورشید بدرخشید.... |
۴ معماری، ۹ هوش، ۶ نرم افزار، ۶ الگوریتم - fatima1537 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۵۰ ب.ظ
تبریک فراوان به خاطر ۳ تا رتبه تکر رقمی.مبارکه |
۴ معماری، ۹ هوش، ۶ نرم افزار، ۶ الگوریتم - sy_NBA - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۲۹ ب.ظ
ممنونم از همه ی دوستان عزیزم. فکر نمی کردم اینقدر مورد لطفتون قرار بگیرم. خانواده ی مانشت فوق العاده توی این نتیجه تاثیرگذار بوده، واقعا نمی دونم چه جوری تشکر کنم. امیدوارم من هم بتونم عضو مفیدی در این خانواده باشم. برای همه ی شما عزیزان بهترین ها رو آرزو دارم |