![]() |
۲۳۰ معماری کامپیوتر! - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
۲۳۰ معماری کامپیوتر! - hesam.ghasemi - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۴۷ ب.ظ
روزانه بهشتی یا شبانه مدرس قبول می شم؟:-( اینم کارنامم... |
۲۳۰ معماری کامپیوتر! - fatemeh85 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۲۸ ب.ظ
تبریک میگم پارسال ۲۴۵ آخرین نفر قبولی روزانه تهران(علم و صنعت) بود و ۲۴۶ صنعتی اصفهان آورد انشاالله قبولید |
RE: 230 معماری کامپیوتر! - hesam.ghasemi - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۲۱ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۲۸ ب.ظ)fatemeh85 نوشته شده توسط: تبریک میگم ممنون. به شما هم تبریک می گم... مطمئنی شما؟ |
RE: 230 معماری کامپیوتر! - faribam - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۷ ق.ظ
شبانه علم و صنعت آخرین رتبه ای که گرفته دوستان چند بوده؟نهایتا تا چه رتبه ای به شبانه دانشگاه های تهران مثل علم و صنعت می شه امید داشت؟ |
RE: 230 معماری کامپیوتر! - hesam.ghasemi - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۱۹ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۷ ق.ظ)faribam نوشته شده توسط: شبانه علم و صنعت آخرین رتبه ای که گرفته دوستان چند بوده؟نهایتا تا چه رتبه ای به شبانه دانشگاه های تهران مثل علم و صنعت می شه امید داشت؟ والا منم نمیدونم!!!! شما رتبتون چن شده؟ |
۲۳۰ معماری کامپیوتر! - mamul - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۲۶ ب.ظ
سلام بچه ها.به همتون تبریک میگم.با ۳۳۷ معماری جایی قبول میشم.لطفا راهنمایی کنید |
RE: 230 معماری کامپیوتر! - faribam - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۲۷ ب.ظ
من ۲۶۰ شدم کاش یکی می گفت کف تهران نهایتا چه رتبه ای بوده پارسال |
RE: 230 معماری کامپیوتر! - hesam.ghasemi - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۵۹ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۲۶ ب.ظ)mamul نوشته شده توسط: سلام بچه ها.به همتون تبریک میگم.با ۳۳۷ معماری جایی قبول میشم.لطفا راهنمایی کنید تهران بعید میدونم جایی قبول شی. صنعتی اصفهان احتمالش هست ولی شانس کمی داری، بقیه دانشگاه ها قطعا قبول میشی. (۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۲۷ ب.ظ)faribam نوشته شده توسط: من ۲۶۰ شدمبه شبانه های تهران امید داشته باش،امیدوارم یکیشو قبول شی |
۲۳۰ معماری کامپیوتر! - mamul - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۲۴ ب.ظ
امسال شیراز و صنعتی شیراز هم معماری کامپیوتر اورده.یعنی میشه قبول بشم؟ |
RE: 230 معماری کامپیوتر! - hesam.ghasemi - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۲۸ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۲۴ ب.ظ)mamul نوشته شده توسط: امسال شیراز و صنعتی شیراز هم معماری کامپیوتر اورده.یعنی میشه قبول بشم؟۱۰۰% قبولی ![]() |
۲۳۰ معماری کامپیوتر! - mamul - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۳۶ ب.ظ
وای چقد خوشحالم.اخه من شیرازی هستم |
۱۹۶ معماری ام - Hermione - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۹ ب.ظ
سلام بچه ها به همه اوناییکه رتبه خوب اوردن تبریک می گم من رتبه معماریم ۱۹۶ شده میتونم تهران قبول شم یا بی خود امید نداشته باشم؟ |
RE: 196 معماری ام - hesam.ghasemi - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۰۵ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۹ ب.ظ)negin_oscar نوشته شده توسط: سلام بچه ها سلام رتبه هوش و نرمتون چند بود مگه؟ |
RE: 196 معماری ام - Hermione - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۱۲ ق.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۰۵ ق.ظ)hesam.ghasemi نوشته شده توسط:(23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۹ ب.ظ)negin_oscar نوشته شده توسط: سلام بچه ها هوش ۳۵۰ نرم ۴۰۰ با کدوم گرایش امیدی هست؟ |
RE: 196 معماری ام - faribam - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۰۴ ق.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۱۲ ق.ظ)negin_oscar نوشته شده توسط:هوش خوارزمی روزانه قبولید(24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۰۵ ق.ظ)hesam.ghasemi نوشته شده توسط:(23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۹ ب.ظ)negin_oscar نوشته شده توسط: سلام بچه ها |