تالار گفتمان مانشت
رتبه ۲۱۵۶ نرم - نسخه‌ی قابل چاپ

رتبه ۲۱۵۶ نرم - m_sardaari - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۴۶ ب.ظ

وافعا این حکومت عدل علی ه؟
یه آدم با وجدان تو سازمان سنجش نباید قبل از کنکور میگفت که سوالات اشتباه تاثیر مثبت داده میشه؟
من که سوالات با درجه دشواری بالا پاسخ دادم ولی سوالات ساده اشتباه رو که میدونستم اشتباهه رو پاسخ ندادم حقم اینه؟
بقرآن که این عدالت نیست.
اگه سوالات اشتباه رو زده بودم با تاثیر مثبت رتبم بین ۴۰۰ تا ۵۰۰ میشد.
همش گفتن که هرکی زحمت کشیده نتیجش رو میبینه آره واقعا دیدم به لطف سازمان سنجش.

دوستان آخرین رتبه ای که سالهای گذشته پیام نور قبول شده کسی میدونه چند بوده؟
مشترک ۲۶/۳۹
تخصصی ۲۵

رتبه ۲۱۵۶ نرم (حکومت عدل علی) - sufia_lido - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۳۱ ق.ظ

وااااااه منم نمیدونستم چه مسخره ه ه ه ه ه ه ه ه ه
Sad(((((((((((((((((( خیلی ناراحت شدم م م م م م ممم م

رتبه ۲۱۵۶ نرم (حکومت عدل علی) - shahabkamali - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۵۵ ب.ظ

منم رتبم مثه شماست و سوالای اشتباه و ریاضیات که خیلی براش زحمت کشیده بودم اما نتونستم بزنم داغونم کرد! امید به خدا شما روحیتو حفظ کن انشالاه دوباره خدا اراده میده ساله دیگه زیره ۱۰۰ میشیم، کسی که زحمت میکشه نتیجشو میگیره دیرو زوود داره Wink

رتبه ۲۱۵۶ نرم (حکومت عدل علی) - mrd010 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۵۸ ب.ظ

به حدی نا عدالتی زیاد بود این دفعه که یکی مثل شما و من این همه زحمت کشیدیم از اخر رتبه مون شد بالای ۲۰۰۰ و از طرفی کسایی بودن که فقط با یک ماه درس خوندن رتبه های خوبی گرفتن .

رتبه ۲۱۵۶ نرم (حکومت عدل علی) - m_sardaari - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۲۲ ب.ظ

(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۵۸ ب.ظ)mrd010 نوشته شده توسط:  از طرفی کسایی بودن که فقط با یک ماه درس خوندن رتبه های خوبی گرفتن .
دقیقا همین اتفاق افتاد من پارسال اصلا نخوندم و رفتم کنکور دادم محض آشنایی با جلسه تمام سوالات رو زدم حتی یک سوال رو هم جا ننداختم ۲۵% مشترک شد امسال ۲۶/۳۹ واقعا خنده داره

رتبه ۲۱۵۶ نرم (حکومت عدل علی) - Eternal - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۱۶ ب.ظ

(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۴۶ ب.ظ)m_sardaari نوشته شده توسط:  وافعا این حکومت عدل علی ه؟
یه آدم با وجدان تو سازمان سنجش نباید قبل از کنکور میگفت که سوالات اشتباه تاثیر مثبت داده میشه؟
من که سوالات با درجه دشواری بالا پاسخ دادم ولی سوالات ساده اشتباه رو که میدونستم اشتباهه رو پاسخ ندادم حقم اینه؟
بقرآن که این عدالت نیست.
اگه سوالات اشتباه رو زده بودم با تاثیر مثبت رتبم بین ۴۰۰ تا ۵۰۰ میشد.
همش گفتن که هرکی زحمت کشیده نتیجش رو میبینه آره واقعا دیدم به لطف سازمان سنجش.
این یعنی چی ؟؟؟ یعنی اگه سوالای سخت رو اشتباه هم بزنیم بازم نمره مثبت داره؟؟؟ منظورتون این بود؟؟
من که سر در نیاوردم ؟؟؟!!!

رتبه ۲۱۵۶ نرم (حکومت عدل علی) - Bahar-AI - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۲۰ ب.ظ

نه.یعنی سوالات اشتباه رو اگه می زدی اگه به گزینه درست نزدیک بود نمره مثبت اگه غلط می زدی تاثیر داده نمی شد

رتبه ۲۱۱۶ نرم - gorji_zohre - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۲۴ ق.ظ

ایکاش کسایی که اطلاعات بیشتر دارن یه کمکی به ما میکردن،
منم رتبه ام ۲۱۱۶ شده ،میخام ببینم امیدی به قبولی تو غیرانتفاعی هست یا اینکه نه با این رتبه چیزی نمیارم؟
اخرین رتبه های قبولی پارسال واسه شبانه ، پیام نور و غیر انتفاعی چند بوده؟ ممنون میشم کسی جواب بده ،

رتبه ۲۱۵۶ نرم - Aref Safari - 18 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۵۰ ب.ظ

یکی از آشنایان با ۱۸۰۰ ( همین حدود ) غیر انتفاعی قبول شد.
۱۰۰% غیر انتفاعی قبول میشی