ایا ارسال دفترچه برای شرکت در ازمون الزامی است؟ - نسخهی قابل چاپ |
ایا ارسال دفترچه برای شرکت در ازمون الزامی است؟ - MohsenRezaei - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۳۷ ب.ظ
حذف شده ... |
RE: ایا ارسال دفترچه برای شرکت در ازمون الزامی است؟ - nasser68 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۵۳ ب.ظ
هنوز که تیر ماه نرسیده .شما تا تاریخ ۳۱ تیر ۹۲ وقت داری دفترچه پس کنی .البته یک یا دو هفته جلوتر پست کنی بهتره. |
ایا ارسال دفترچه برای شرکت در ازمون الزامی است؟ - MohsenRezaei - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۰۷ ب.ظ
حذف شده ... |
ایا ارسال دفترچه برای شرکت در ازمون الزامی است؟ - nasser68 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۲۳ ب.ظ
هز زمانی که شما اقدام به پست دفترچه بکنی ، ماه زوج بعدی اعزام میشی مگر اینکه بخوای عقب بدانزی که اونم شرایط داره . اگه دفترچه رو پست میکردی الان خدمت بودی .منم شرایط شما رو دارم شهریور ۹۱ فارغ التحصیل شدم . ولی میخوام برم دفترچه پست کنم چون نتیجه خوبی از کنکور نگرفتم . همچین چیزی هم من نشنیدم که قبل از آزمون دفترچه پست کنی . |
RE: ایا ارسال دفترچه برای شرکت در ازمون الزامی است؟ - Empire Neama - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۰۳ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۳۷ ب.ظ)variable نوشته شده توسط: سلامسلام زمان ثبت نام در دانشگاه مهر ۹۲ میشه که بعد از زمان معافیت تحصیلی شماست. |
ایا ارسال دفترچه برای شرکت در ازمون الزامی است؟ - MohsenRezaei - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۴۷ ب.ظ
حذف شده ... |