|
|
۳۹۷ آی تی ۱و۴ - نسخهی قابل چاپ |
|
۳۹۷ آی تی ۱و۴ - saaraa - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۱۴ ب.ظ
قسمت ما هم این بود بازم خدایا شکر از پارسال خیلی بهتر بود، اینو بگم پارسال رتبه ام فقط در حد مجاز شدن بود، امسال از زمانی که عضو مانشت شدم، ۴ ماه جدی درس خوندم و نتیجه اینقدر جابجا شد ولی پشیمونم به خاطر ۲ اشتباه: ۱- اشتباها خیلی از وقتم رو معماری گذاشتم که با تعداد اشتباهات زیاد نتیجه منفی شد و الان میبینیم تو کرنامه ها که خیلی از رتبه های خوبمون اصلا معماریشون سفید هست در صورتی که اگه روی درسای تخصصی مشترک که خودم پایه ام بهتر بود وقت بیشتری میذاشتم الان نتیجه خیلی بهتر بود ۲- بخاطر نا امیدی از نتیجه پارسال اعتماد بنفس پایینی داشتم موقع درس خوندن و خیلی به خودم مطمئنم نبودم که همین هم سرجلسه باعث شد بعضی سوالا رو از دست بدم |
|
۳۹۷ آی تی ۱و۴ - baran3 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۰۹ ب.ظ
خوش به حالت تبریک میگم |
|
۳۹۷ آی تی ۱و۴ - mohammadali1990 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۲۵ ب.ظ
تبریک میگم . . . |
|
۳۹۷ آی تی ۱و۴ - offer12 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۱۰ ب.ظ
دوستان من ۳۶۵ آیتی شدم ، بنظرتون کجا قبول میشم ؟؟ منم تبریک میگم
|
|
۳۹۷ آی تی ۱و۴ - deh-ab - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۶ ق.ظ
تبریک میگم انشاا... همیشه موفق باشید. |
|
۳۹۷ آی تی ۱و۴ - saaraa - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۹ ق.ظ
ممنون دوستان از تبریکتون؛ ولی دو سوال دارم که ممنون میشم راهنماییم کنید به نظرتون با این رتبه برم مجازی یا یه سال دیگه تلاش کنم ؟ و اینکه به نظرتون ارزش داره به خاطر ارشد از کار دولتی استعفا داد؟ |
RE: 397 آی تی ۱و۴ - deh-ab - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۲۰ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۹ ق.ظ)saaraa نوشته شده توسط: ممنون دوستان از تبریکتون؛دوست من به نظر من دوباره تلاش کنید مطئنا موفقترید و در مورد کارتون هم معقولانه نیست که ادم تو این شرایط کارش را رها کنه. البته نظر شخصیه منه. |
RE: 397 آی تی ۱و۴ - offer12 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۵۸ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۹ ق.ظ)saaraa نوشته شده توسط: ممنون دوستان از تبریکتون؛ بنظرم به کارت ادامه بده و در کنارش دوباره واسه ازشد بخون |
|
۳۹۷ آی تی ۱و۴ - hamed_benz - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۱۵ ب.ظ
سلام گویا اصلا کاره خوبی نیست استعفا، اونم تو این شرایط. شاید مجازی برای شما بهترین انتخاب باشه. دوستان بنده هم ۳۷۰ تو گرایش ۱و۴ شدم ، به نظرتون امیدی برای کرمان یا یزد ( روزانه ) هست؟ |
RE: 397 آی تی ۱و۴ - offer12 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۲۷ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۱۵ ب.ظ)hamed_benz نوشته شده توسط: سلام manam 365 shodam , shansi nadarim
|
RE: 397 آی تی ۱و۴ - mohammad.ardeshiri - 06 خرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۱۱ ق.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۵۸ ب.ظ)offer12 نوشته شده توسط:(24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۹ ق.ظ)saaraa نوشته شده توسط: ممنون دوستان از تبریکتون؛ به نظر من با همین یجا قبول شو و یه سال از عمرتو الکی حروم نکن |